Dark Mode Light Mode

Βλάσης Τσάκας στους 93, 7: « Για πρώτη φορά ο ΑΟΚ έχει διοίκηση»

Ο Ρασίντ παίζει με την Καρδίτσα

Ο Βλάσης Τσάκας μίλησε το πρωί στους 93, 7 για πρώτη φορά μετά την ανάληψη των καθηκόντων της νέας διοίκησης.

Υποσχέθηκε ότι θα γίνουν μεταγραφές ενώ οι παίκτες θα πληρωθούν πριν το ματς με την Καρδίτσα. Ξεκαθάρισε ότι ο Ρασίντ, έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ματς της Κυριακής.

Επίσης έδειξε ενοχλημένος για την πρόσφατη ανακοίνωση του Ερασιτέχνη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Ερώτηση: Η σημερινή μέρα που ξημέρωσε, είναι μια διαφορετική μέρα για τον ΑΟΚ;

Απάντηση: Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα είναι μια διαφορετική μέρα. Έχουν γίνει αυτά που είχαμε ζητήσει. Είμαστε πλέον επίσημα, διοίκηση στον ΑΟΚ. Κοιτάμε τώρα τα διαδικαστικά. Να νομιμοποιηθεί αυτή η κατάσταση.

Ερώτηση: Τι μπορεί να περιμένει ο φίλαθλος κόσμος τις επόμενες μέρες;

Απάντηση: Καταρχήν αυτή τη νομιμοποίηση. Να μπορούμε να λειτουργούμε στις τράπεζες, στις υπηρεσίες. Να τακτοποιηθούν οι υποχρεώσεις προς το ΙΚΑ, στην εφορία και όλα αυτά. Με τη συνδρομή όλων των εμπλεκομένων φορέων. Χωρίς τη συνδρομή, δε μπορούν να γίνουν. Να ρυθμιστούν τα χρέη στην ΕΠΟ. Αυτά δεν τα δημιούργησε ούτε η ομάδα Τσάκα, ούτε ο Τσάκας. Όλα αυτά είναι στην πλάτη μας και είναι αμαρτίες παλιές.

Ερώτηση: Για μεταγραφές έχει πάρει άδεια ο ΑΟΚ;

Απάντηση: Την έχουμε την άδεια. Αρκεί να ρυθμιστούν ορισμένα πράγματα και να πάρουμε ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα. Επίσης το χρέος προς την ΕΠΟ.

Είμαστε σε συνεννόηση με το ΙΚΑ. Μας βοηθάει ο Ντίνος ο Κλειτσιώτης, σε μεγάλο βαθμό, σε αυτό το κομμάτι. Έχουμε τη διαβεβαίωση ότι θα ταχτοποιηθεί.

Με την εφορία τα πράγματα είναι πιο βατά, αρκεί να συναινέσει ο Δήμος Καβάλας. Να μη ζητάει τα άστρα. Το θέμα είναι πως τα ζητάς. Θεωρώ απαράδεκτο να ζητάει με τον τρόπο, που τα ζητάει. Όλα θα γίνουν μέχρι την επόμενη Τετάρτη, ώστε την Παρασκευή θα κατατεθούν όλες οι μεταγραφές που θα έχουν γίνει.

Γνωρίζαμε τις υποχρεώσεις μας και πριν.

Ερώτηση: Με την Καρδίτσα, πόσοι θα είναι οι νέοι ποδοσφαιριστές;

Απάντηση: Θα είναι ο Ρασίντ. Έχει δικαίωμα να παίξει, το δελτίο του, είναι έτοιμο.

Με την Καρδίτσα, δεν προλαβαίνουμε να έχουμε άλλα νέα πρόσωπα. Θα γίνουν 5 με 7 συνολικά, ούτε μια παραπάνω. Το μοναστήρι να είναι καλά. Σήμερα και αύριο θα έχουμε αφίξεις.

Ερώτηση: Οι ποδοσφαιριστές πότε θα πληρωθούν;

Απάντηση: Αύριο(σήμερα) καταθέτουμε στην τράπεζα όλα τα νομιμοποιητικά στοιχεία για να μπορέσουμε να λειτουργήσουμε. Θα γίνουν οι πληρωμές αυτή την εβδομάδα. Πριν το ματς με την Καρδίτσα. Η κατάσταση στην Καβάλα όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές είναι πολύ καλύτερη από άλλες ομάδες. Ιδανική θα έλεγα. Οι ποδοσφαιριστές αντί να παίρνουν τους δημοσιογράφους τηλέφωνο, να προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα εντυπώσεων, ας στρώσουνε τα πόδια τους και να κοιτάξουν να προσφέρουν αυτό που μπορούνε. Γιατί μπορούνε να προσφέρουν. Μπορούν και παραπάνω. Βλέπουμε ορισμένα παιχνίδια που η ομάδα πετάει και βλέπουμε ορισμένα παιχνίδια που η ομάδα παραπαίει.

Αυτό δεν είναι λογικό.

Πολλά πράγματα δεν πρέπει να τους επηρεάζουν. Αυτοί έχουν τη δουλειά τους, που είναι μέσα στις γραμμές. Δεν είναι έξω από τις γραμμές.

Ερώτηση: Θα ανέβουν και κάποια παιδιά από την Κ20 στην επαγγελματική ομάδα;

Απάντηση: Ναι, θα γίνει επαγγελματίας ο Κυγάης. Επίσης 3-4 θα είναι εκπαιδευόμενοι και θα μπορούν να χρησιμοποιούνται κατά περίπτωση. Η ομάδα είναι φορτωμένη με κάρτες . Ότι χρειάζεται να γίνει θα γίνει. Μην περιμένετε θαύματα από τη μια μέρα στην άλλη. Πάμε για να σωθεί η παρτίδα. Πιστεύω ότι αυτό θα γίνει και έτσι να μείνουμε.

Αλλά καλό θα είναι να ενισχυθεί η ομάδα για να μπορούμε να προσφέρουμε κάτι. Καλύτερο θέαμα. Σε αυτή την κατεύθυνση δουλεύουμε. Να τελειώσουμε με το ΙΚΑ, να τελειώσουμε με την εφορία, να τελειώσουμε με την ΕΠΟ, προκειμένου ο ΑΟΚ να μπορέσει να παρουσιάσει με τον Εθνικό Γαζώρου, τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του.

Ερώτηση: Είναι η ώρα να παίξει μπάλα ο Βλάσης Τσάκας;

Απάντηση: Κοιτάξτε καμία φορά δεν μιλάνε μόνο τα χρήματα. Τα χρήματα που να πληρώνεις ότι σε αναλογεί. Όχι να πληρώνεις άλλων αμαρτίες.

Τώρα ξέρουμε τι γίνεται. Θα πληρώσουμε αυτό που πρέπει να πληρώσουμε και θα τηρήσουμε την υπόσχεση, αυτών που είπαμε στη γενική συνέλευση. Εμείς αντί για ανακοινώσεις και δημόσιο διάλογο, αποποίηση κάθε ευθύνης, προσπαθούμε και δουλεύουμε είτε στο προσκήνιο, είτε στο παρασκήνιο.

Ερώτηση: Ο Ερασιτέχνης είπε κ. Τσάκα, ότι δεν συναινεί;

Απάντηση: Αν δεν συναινεί, αυτή είναι μεγάλη δήλωση. Απορώ ποιος την έγραψε. Πρέπει να είναι προφέσορας, ο άνθρωπος. Αυτό είναι το ζήτημα τους. Τι θέλουν; Να παραιτηθούμε και να αναλάβουνε;

Το κάνω, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Δεν επηρεάζει τις εξελίξεις. Είναι οι εντυπώσεις που αφήνεις στον κόσμο. Αντι να γίνουμε μια γροθιά, προσπαθούμε ο καθένας να βγάλουμε τα απωθημένα του. Οι κλίκες, τα κλικάκια, οι ομάδες και οι ομαδούλες. Αν είναι δυνατό.

Ο Ερασιτέχνης, η μάνα της ομάδας, να βγαίνει και να λέει αυτά τα πράγματα. Εγώ παρόλα αυτά πρέπει να ευχαριστήσω δημόσια τον Γιώργο Γραμμένο, ο οποίος χειρίστηκε την υπόθεση ως νομικός και παίρνει το άριστα. Τελείωσε μια δουλειά πολύ γρήγορα.

Ο ΑΟΚ για πρώτη φορά έχει διοίκηση. Για πρώτη φορά. Εννοώ τη νομιμότητα.

Ψηφίσαμε για πρώτη φορά στη FootBall Leagke και δημιουργήσαμε ένα μπάχαλο. Θα παίξουμε τώρα… μπάλα.

 

 

Προηγούμενο άρθρο

O Σταύρος οδηγεί τα ball boy στις θέσεις τους

Επόμενο άρθρο

Εκτός αγοράς 104.000 επιχειρήσεις και 411.504 εργαζόμενοι