Dark Mode Light Mode

Βράβευση μαθητών στο Ναυτικό Μουσείο

Το Σάββατο το μεσημέρι στο Ναυτικό Μουσείο Καβάλας πραγματοποιήθηκε εκδήλωση απονομής βραβείων στους νικητές μαθητές του 1ου Πανκαβαλιώτικου μαθητικού διαγωνισμού καλλιτεχνικής φωτογραφίας με θέμα «Θάλασσα».

Τη διοίκηση του Δήμου Καβάλας εκπροσώπησε η δημοτική σύμβουλος κ. Κλωνάρη.

Στο διαγωνισμό φωτογραφίας που απευθύνονταν στους μαθητές συμμετείχαν περισσότερες από 80 φωτογραφίες. Το πρώτο βραβείο  κέρδισε η Λουκία Ιακωβίδου. Το δεύτερο βραβείο ο Ανδρέας Γιαννάκος.

Πρώτο βραβείο κέρδισε το 4ο δημοτικό σχολείο, δεύτερο βραβείο ο Χρήστος Θεοδωρίδης.

Σ’ αυτή την εκδήλωση παραβρέθηκαν και μίλησαν ο Πρόεδρος του Ναυτικού Μουσείου Χρήστος Τζανάκος και ο πρόεδρος της κριτικής επιτροπής Γιώργος Βαλλιός.

Ο κ. Τζανάκος με χαρά και ικανοποίηση ότι το Ναυτικό Μουσείο βραβεύει μαθητές μετά από φωτογραφικό διαγωνισμό στόχος του οποίου ήταν η προβολή της θάλασσας. Θύμισε ότι πέρυσι το Ναυτικό Μουσείο πραγματοποίησε πανελλαδικό διαγωνισμό φωτογραφίας σε συνεργασία με το Ελληνικό Κέντρο Φωτογραφίας.

Ο Γιώργος Βαλλιός είπε ότι κριτήριο για την αξιολόγηση της φωτογραφίας ήταν η ομορφιά που δημιουργήθηκε και στα μέλη της επιτροπής βλέποντας την κάθε φωτογραφία, ομορφιά εσωτερικά.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν πολλοί μαθητές που έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό με τους γονείς τους.

Προηγούμενο άρθρο

Νηπιαγωγοί σε τρία Μουσεία της πόλης

Επόμενο άρθρο

Πετυχημένη διαμαρτυρία στο Λιμάνι