Dark Mode Light Mode

Βρήκε κάτι ο έλεγχος στο νοσοκομείο;

Συνεχίζονται ακόμη και σήμερα οι συζητήσεις στο νοσοκομείο μετά τον έκτακτο έλεγχο που έκαναν εκπρόσωποι του υπουργείου υγείας το απόγευμα της Παρασκευής. Παρά το ότι ο έλεγχος αυτός συνηθίζεται στα μεγάλα νοσοκομεία όλης της χώρας, παρά το ότι ο έλεγχος ήταν αναμενόμενο να φτάσει και στην Καβάλα, άπαντες ξαφνιάστηκαν. Οι δύο ελεγκτές μπήκανε στο χώρο του νοσοκομείου με ιδιωτικό αυτοκίνητο. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες είχαν οδηγό που τους διευκόλυνε στην κίνησή τους προς το νοσοκομείο της Καβάλας κι άλλα νοσοκομεία στα οποία έκαναν έλεγχο το Σαββατοκύριακο.

Έλεγξαν ειδικότερα θέματα, νοσηλευτικού προσωπικού και εφημεριών γιατρών και όπως φαίνεται δεν βρήκαν κάτι το διαφορετικό. Δε βρήκαν δηλαδή κανένα πρόβλημα, κανένα παράπτωμα κι αν οι πληροφορίες αληθεύουν βρήκαν τα πάντα να λειτουργούν πολύ σωστά.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο έλεγχος εντόπισε αλλαγές μεταξύ ειδικευόμενων γιατρών, σε σχέση με την εφημερία τους, εκείνη την ώρα. Η πληροφορία αυτή διαψεύδεται. Λέγεται μάλιστα ότι την ώρα του ελέγχου συνέπεσε να έχει εφημερία ο Χάρης Τριανταφυλλίδης, πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών της Καβάλας, που είχε σύντομη συζήτηση με τους δύο ελεγκτές.

Ο διοικητής του νοσοκομείου Χρήστος Κοπατσάρης δεν γνώριζε το παραμικρό. Ενημερώθηκε τηλεφωνικά για τη διεξαγωγή του ελέγχου, δηλώνοντας ότι είναι στη διάθεση των δύο ελεγκτών εφόσον αυτοί το θεωρούσαν σκόπιμο, κάτι που τελικά δεν έγινε.

Όσο για την αναπληρώτρια διοικήτρια, δικηγόρο Στέλλα Παπαδοπούλου, δε βρίσκεται ακόμα στο νοσοκομείο, όπως είναι τα καθήκοντά της, καθώς περιμένει δημοσίευση της απόφασης του υπουργού στην εφημερίδα της κυβέρνησης.

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Λιγοστεύουν οι εισαγγελείς, ανησυχούν οι δικηγόροι

Επόμενο άρθρο

Σε καλό δρόμο το ίδρυμα «Αγία Μαρίνα»