Dark Mode Light Mode

Γέμισε αστυνομικούς το δικαστήριο

Γέμισε από αστυνομικούς  ο χώρος του δικαστικού μεγάρου Καβάλας. Επρόκειτο για άνδρες με πολιτικά του τμήματος ασφαλείας, άνδρες της ΟΠΚΕ και του αστυνομικού τμήματος. Στο δικαστήριο για αρκετή ώρα βρέθηκε ο αστυνομικός υποδιευθυντής Γιώργος Γκράνας. Χθες το μεσημέρι δικάστηκε η υπόθεση με κατηγορούμενους τέσσερις αντιεξουσιαστές. Λόγω αυτής της υπόθεσης τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια. Κάποιος μπορεί να τα χαρακτηρίσει και υπερβολικά.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στην οδό Κρίτωνος δίπλα από το δικαστικό μέγαρο είχε σταθμεύσει λεωφορείο της αστυνομίας, μέσα στο οποίο βρίσκονταν διμοιρία των ΜΑΤ. Οι αναρχικοί συγκεντρώθηκαν περισσότερο προς το μεσημέρι όσο πλησίαζε η ώρα της ακροαματικής διαδικασίας.

Στο ακροατήριο βρέθηκαν περίπου τριάντα αντιεξουσιαστές. Και οι τέσσερις κατηγορούμενοι προέρχονταν από την πόλη της Ξάνθης. Ενεπλάκησαν σε επεισόδια με αστυνομικούς στην Καβάλα, στις 9 Δεκεμβρίου του 2011. Τότε είχε πραγματοποιηθεί μεγάλη πορεία στο κέντρο της πόλης, όταν αυτή πέρασε μπροστά από το κτήριο της αστυνομικής διεύθυνσης Καβάλας είχαν γίνει επεισόδια με αποτέλεσμα η πορεία να διαλυθεί και αν γίνουν τέσσερις συλλήψεις.

Το δικαστήριο αφού άκουσε τους μάρτυρες κατηγορίας και υπεράσπισης και τις απολογίες των κατηγορουμένων επιφυλάχθηκε να εκδώσει την απόφασή του αργότερα χθες το μεσημέρι.

 

Προηγούμενο άρθρο

Γιώργος Μαραντάς: « Πέρασαν παίκτες στη διάρκεια της σεζόν που θα μπορούσαν να βγάλουν την ομάδα κατηγορία»

Επόμενο άρθρο

Νέα δημοπρασία για το «Διόνυσο»