Dark Mode Light Mode

Γενική κριτική στον … Ξιλόγη

Την πρώτη του προεκλογική συνέντευξη τύπου έδωσε σήμερα Δευτέρα 24 Μαρτίου ο υποψήφιος δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης, στο εκλογικό του κέντρο στην Ελευθερούπολη. Άσκησε γενική και ειδική κριτική στον Βασίλη Ξουλόγη χρησιμοποιώντας διάφορα επιχειρήματα και παραδείγματα. Για το επίκαιρο θέμα ύπαρξης αρσενικού και στο νερό της Ελευθερούπολης ήταν προσεκτικός. Δεν μίλησε σχεδόν καθόλου για το θέμα αφού όπως είπε (όταν υποβλήθηκε σχετική ερώτηση) πρέπει πρώτα να ενημερωθεί. Για αυτόν τον λόγο θύμισε ότι ζήτησε έκτακτη συνεδρίαση της διοίκησης της ΔΕΥΑ Παγγαίου (όπου συμμετέχει), αίτημα που όπως τόνισε δεν έγινε ακόμη δεκτό. Μιλώντας για το αρσενικό στη Νικήσιανη φάνηκε να εμπιστεύεται την Διεύθυνση Υγείας και τον προϊστάμενο της κ. Χρήστο Παπαδόπουλο, τον οποίο μνημόνευσε γιατί όπως είπε σωστά πιέζει τον Δήμο Παγγαίου να λάβει επιπλέον μέτρα. «Χρειάζεται να γίνουν πιο γενναίες προσπάθειες για το αρσενικό της Νικήσιανης» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αναστασιάδης.

Στην πρώτη του συνέντευξη τύπου παρόντες ήταν κάποιοι εκ των συνεργατών του και υποψηφίων του. Ο κ. Αναστασιάδης είχε τρακ με αποτέλεσμα να αναφέρει δύο φορές τον Βασίλη Ξουλόγη ως «Ξιλόγη»! Η κριτική δε που ασκήθηκε από μέρος του έφθασε ακόμη και σε έργα της Π.Ε. Καβάλας. Ειδικότερα ο κ. Αναστασιάδης μίλησε κατά του κ. Δημάρχου για το έργο του αλιευτικού καταφυγίου στο Οφρύνιο και το έργο του φράγματος Μαρμαρά αν και τα δύο έργα εκτελούνται από την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση. «Να μας πει πως από Τηλέμαχος το 2010, μάλωσε με τον κ. Χρυσανίδη τώρα. Να μας πει γιατί μάλωσε» είπε ο κ. Αναστασιάδης. Χαρακτήρισε τον Δήμαρχο Παγγαίου κοινοτάρχη. Τον κατηγόρησε επίσης ότι αύξησε τα λειτουργικά έξοδα του δήμου κατά 40%, επέβαλε μεγάλες αυξήσεις στα δημοτικά τέλη κτλ. Τέλος χαρακτήρισε ψηφοθηρική την πρόσληψη 47 υδρονομέων στο Δήμο. «Είναι στρατιά του Δημάρχου κι έτσι δεν μπορούν να ανταποκριθούν στα καθήκοντα τους» είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Αναστασιάδης δεν φαίνεται διατεθειμένος να καταθέσει τη δήλωση πόθεν έσχες στην ιστοσελίδα το Δήμου Παγγαίου αφού όπως είπε έκανε ότι ήταν υποχρεωμένος, να την στείλει εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας στην αρμόδια αρχή. 

Προηγούμενο άρθρο

Συνδυασμός στενά συνδεδεμένος με τον Σώρρα

Επόμενο άρθρο

Τα ίδια Παντελάκη μου ...