Dark Mode Light Mode

Γιάννης Γκαγκαλούδης: « Δεν έχει τελειώσει τίποτα»

Σήμερα το μεσημέρι ο Γιάννης Γκαγκαλούδης παραχώρησε συνέντευξη στο ραδιόφωνο της Πρωινής και στην αθλητική εκπομπή το « γκολ που δε μέτρησε». Ο άσος της Ενωσης για μια ακόμη φορά δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλο του. Υποστήριξε πάντως ότι η ομάδα μπορεί να παραμείνει στην Α1 κατηγορία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Ερώτηση: Τι έφταιξε και η Ενωση έδειξε δύο πρόσωπα με τον ΠΑΟΚ. Το ένα θετικό στο πρώτο ημίχρονο και το άλλο αρνητικό στην επανάληψη.

Απάντηση: Δε θέλω να γίνω γραφικός, ούτε να πω πράγματα που έχω ξαναπεί. Βρίσκομαι σε αυτή την πόλη για δεύτερη φορά, αλλά αυτή τη φορά έχω έρθει τις τελευταίες 20 μέρες.

Πληρώσαμε το γεγονός ότι την προηγούμενη εβδομάδα ήρθε ένας καινούριος προπονητής και δεν πρόλαβε να περάσει τις φιλοσοφίες του. Δεν προλάβαμε να δουλέψουμε σε πολλά πράγματα και όταν ο ΠΑΟΚ έπαιξε ζώνη, δεν είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε. Δεν είναι δυνατό μέσα σε 2-3 μέρες να δουλέψουμε πάνω σε χίλια δυο πράγματα.

Εκεί γύρισε το παιχνίδι, η ομάδα αγχώθηκε, λειτούργησε πολύ λάθος. Είναι και θέμα εμπειρίας. Στην ομάδα εκτός από 2-3 έμπειρα παιδιά, οι άλλοι είναι νέα παιδιά, ταλαντούχα, τα οποία όμως δεν έχουν παίξει στην Α1. Δεν έχουν ξαναζήσει τέτοιες καταστάσεις. Τέτοια παιχνίδια που δε λέει τίποτα αν στο πρώτο ημίχρονο κερδίζεις με 10 πόντους. Στην Πάτρα χάναμε στο πρώτο μέρος με διαφορά αλλά φτάσαμε στο σημείο να κερδίζουμε 6 πόντους. Δεν τελειώνει ένα παιχνίδι στο ημίχρονο, ένα παιχνίδι τελειώνει στο 40`.

Από εκεί και πέρα αν δεν είσαι σοβαρός, πειθαρχημένος στα 40` λεπτά, χάνει το ματς. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε πάρα πολύ ωραίο μπάσκετ αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε η καθίζηση. Σίγουρα φταίει ότι η ομάδα έχει πάρα πολύ άγχος, φταίει ότι δεν έχει νίκη.

Δεν έχει όμως τελειώσει απολύτως τίποτα. Από τη φύση μου είμαι πολύ αισιόδοξος. Από την 5η αγωνιστική, δεν έχει τελειώσει τίποτα.

Θέλει πολύ δουλειά και από εκεί και πέρα στο τέλος θα κάνουμε ταμείο.

Ερώτηση: Τι πρέπει να γίνει στη συνέχεια; Γνωρίζεις πολύ καλά το χώρο, τι πρέπει να αλλάξει;

Απάντηση: Στην ομάδα αυτή εγώ είμαι παίκτης. Δεν είμαι προπονητής. Υπάρχει προπονητής στην ομάδα, γι αυτό εμείς λεγόμαστε παίκτες και οι προπονητές… προπονητές.

Οι προπονητές είναι υπεύθυνοι γι αυτό το πράγμα. Από εκεί και πέρα όλοι μαζί, είμαστε όλοι μαζί, να προσπαθήσουμε και να σηκώσει η ομάδα το κεφάλι ψηλά. Ολοι κερδίζουμε και όλοι χάνουμε.

Ολη η συνέντευξη στο σημερινό φύλλο της ΠΡΩΙΝΗΣ

 

Προηγούμενο άρθρο

Δηλώσεις του Βασιλακάκη για το παιχνίδι με Εργοτέλη

Επόμενο άρθρο

Κάλεσμα Εριφυλλίδη σε πανστρατιά