Dark Mode Light Mode
Αύριο συνεχίζεται η κατεδάφιση των αποθηκών
Γιάννης Ισπυρλίδης στους 93,7: « Δείξαμε χαρακτήρα στην Αλεξανδρούπολη»
Αρης Ακροποτάμου: Ο Βάβαλης στη θέση του Ιγνατιάδη

Γιάννης Ισπυρλίδης στους 93,7: « Δείξαμε χαρακτήρα στην Αλεξανδρούπολη»

Δηλώσεις για το ματς κυπέλλου στην Αλεξανδρούπολη, έκανε στους 93, 7 ο προπονητής του ΑΟΚ , Γιάννης Ισπυρλίδης στους 93,7.

Εξέφρασε την ικανοποίηση του για τα ψυχικά αποθέματα που έδειξαν οι παίκτες του στη διάρκεια της παράτασης, έστω και αν αγωνιζόταν λιγότεροι από τον αντίπαλο.

Επίσης μίλησε με κολακευτικά σχόλια για την απόδοση του Αθανασίου ενώ  παράλληλα δεν παρέλειψε να κάνει παράπονα για τις αποφάσεις της διαιτησίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Ερώτηση: Πείτε μας την άποψη σας για το ματς της Αλεξανδρούπολης, όπου  εξελίχθηκε σε ρώσικη ρουλέτα; Ποια είναι τα συμπεράσματα σας;

Απάντηση: Γενικά είμαστε ικανοποιημένοι, για τον τρόπο  με τον οποίο εξελίχθηκε το παιχνίδι. Έγινε μια ανατροπή με 10 παίκτες.  Καταλαβαίνεται ότι ήταν κάτι πολύ δύσκολο.

Για μια ακόμη φορά χάσαμε ένα ημίχρονο, όπως στο ματς με την Αρναία στην έδρα μας. Δεν ήμασταν όπως μέσα στα Γιαννιτσά.  Στο β` μέρος ήμασταν καλοί αλλά δυστυχώς στις καθυστερήσεις από μια στημένη φάση δεχθήκαμε την ισοφάριση και από εκεί και πέρα, με 10 παίκτες έγινε μια μεγάλη προσπάθεια από τα παιδιά στην παράταση.

Ηταν πολύ μεγάλη η προσπάθεια και νομίζω ότι απ` όλο το παιχνίδι εμείς ήμασταν η ομάδα που δικαιούμασταν την πρόκριση για τον επόμενο γύρο.

 Ερώτηση: Έδειξε χαρακτήρα ο ΑΟΚ στην παράταση με παίκτη λιγότερο.

Απάντηση: Έδειξε χαρακτήρα, έδειξε ότι είχε και περισσότερες φυσικές δυνάμεις και ψυχικά αποθέματα. Εμείς ήμασταν κυρίαρχοι. Από μια αντεπίθεση φάγαμε το γκολ. Δε θέλω να μιλήσω για τη διαιτησία. Η Αλεξανδρούπολη μιλάει για τη διαιτησία αλλά πιστεύω ότι κάποιο από τα 2 γκολ που δεχθήκαμε στο 90λεπτο, ήταν σίγουρα οφσάιντ. Ειδικά το δεύτερο νομίζω ότι ήταν καθαρό οφσάιντ.

Στο τελευταίο τέταρτο του παιχνιδιού, ήμασταν κυρίαρχοι. Υπάρχει όμως ένας προβληματισμός. Πρέπει να βρούμε τα αίτια γιατί δεν ξεκινάμε καλά από την αρχή και φορτσάρουμε στο β` μέρος η στα τελευταία λεπτά του αγώνα για να ανατρέψουμε καταστάσεις.

 Ερώτηση: Έδειξε ετοιμότητα και ο Αθανασίου. Πήρατε σίγουρα αρκετά στο συγκεκριμένο παιχνίδι από την απόδοση του.

Απάντηση: Πιστεύω ότι έχουμε δυο πολύ καλούς τερματοφύλακες.

Δουλεύουν πάρα πολύ.  Ο Αθανασίου παίζει στο Κύπελλο και σίγουρα στο ματς με την Αλεξανδρούπολη, έδειξε ικανοποιητικό βαθμό ετοιμότητας.  Πήρε την ευκαιρία σ` ένα δύσκολο ματς και στάθηκε πολύ καλά. Φυσικά και τον υπολογίζουμε και για τη συνέχεια, όπως  και πριν.

Προηγούμενο άρθρο

Αύριο συνεχίζεται η κατεδάφιση των αποθηκών

Επόμενο άρθρο

Αρης Ακροποτάμου: Ο Βάβαλης στη θέση του Ιγνατιάδη