Dark Mode Light Mode
Στο τμήμα δύο γυναίκες ύποπτες για κλοπή ρούχων
Γιάννης Ισπυρλίδης στους 93,7: « Δώσανε ποιότητα οι δυο ξένοι»
Τροχαίο στο δρόμο του Παληού

Γιάννης Ισπυρλίδης στους 93,7: « Δώσανε ποιότητα οι δυο ξένοι»

Ο Γιάννης Ισπυρλίδης μίλησε χθες το πρωί στους 93, 7 για το ματς του ΑΟΚ στην έδρα της Αναγέννησης Γιαννιτσών.
Αναφέρθηκε στην πρώτη εμφάνιση του Ζουνίνιο και του Πόποβιτς, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι η πρόσθεσαν ποιότητα στο σύνολο. Επίσης είπε ότι η ομάδα έχει και άλλα περιθώρια βελτίωσης.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Ερώτηση: Πόσο διαφορετική ήταν η ομάδα με τους δυο ξένους που αγωνίστηκαν, για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα;
Απάντηση: Νομίζω ότι κάναμε την καλύτερη μας εμφάνιση μέχρι τώρα.
Οι δυο ξένοι οι οποίοι μπήκανε μέσα στην ομάδα, δώσανε πραγματικά άλλη ποιότητα. Αυτό σε συνάρτηση με άλλους ποδοσφαιριστές που έχουμε. Κάναμε το καλύτερο παιχνίδι.
Ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο, θα μπορούσε το σκορ να ήταν πολύ μεγαλύτερο. Στο β` μέρος η εμφάνιση μας ήταν μέτρια. Θα πρέπει στη συνέχεια να βελτιωθούμε, προκειμένου να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια στο παιχνίδι μας.

Ερώτηση: Ο ΑΟΚ του πρώτου ημιχρόνου, ήταν έτσι όπως το θέλετε;
Απάντηση: Παίξαμε αρκετά καλά. Σίγουρα έχουμε περιθώρια βελτίωσης. Ακόμη και σε αυτό που δείξαμε το πρώτο 45λεπτο. Νομίζω ότι είναι αυτό το στυλ παιχνιδιού, το οποίο θέλουμε.

Ερώτηση: Είναι σοβαρός ο τραυματισμός του Αμβρόσιου Παπαδόπουλου;
Απάντηση: Μας έδειξε στην αρχή, ότι είναι σοβαρός, γιατί δεν υπήρχε γιατρός εκεί να κάνει την εκτίμηση. Στη συνέχεια φάνηκε ότι δεν είναι τόσο σοβαρός. Παρόλα αυτά, όλα είναι εικασίες και υποθέσεις δικές μας Σήμερα(χθες) θα πάει στο γιατρό και θα εκτιμηθεί η κατάσταση του.

Ερώτηση: Φάνηκε ικανοποιητικός ο βαθμός ετοιμότητας των Ζουνίνιο και Πόποβιτς;
Απάντηση: Αυτό ακριβώς. Όπως το είπατε ικανοποιητικός, όχι καλός. Είναι επόμενο, τα παιδιά αυτά έχουν να παίξουν από την προετοιμασία που έπαιζαν στα φιλικά.
Τους λείπουν τα παιχνίδια. Παιχνίδι με παιχνίδι, πιστεύω ότι ο βαθμός ετοιμότητας τους πρέπει να ανέβει περισσότερο, διότι όταν στην ενδεκάδα μέσα, δυο- τρείς παίκτες δεν είναι σε καλή κατάσταση, αυτόματα πέφτει όλο το επίπεδο της ομάδας. Αναφέρομαι και στον Κοσμίδη που και αυτός είναι ίδια περίπτωση.
Ένα παιδί που έχει μεγάλη αποχή από την περσινή χρονιά. Είχε τον τραυματισμό του, την πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας. Νομίζω ότι εάν φτάσουμε στο επίπεδο, το οποίο θέλουμε, η ομάδα του ΑΟΚ δεν έχει να φοβηθεί κανέναν αντίπαλο, στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ερώτηση: Με τα δελτία που βγήκαν των ξένων, ηρέμησε και το ποδοσφαιρικό τμήμα. Ηταν ένα ατελείωτο σήριαλ.
Απάντηση: Δεν έφταιγε το σωματείο μας. Υπήρχε νευρικότητα μέσα στην ομάδα. Καταλαβαίνεται ότι και οι ποδοσφαιριστές οι ίδιοι δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Από εβδομάδα σε εβδομάδα περιμέναμε και αυτοί δεν έπαιζαν.
Τέλος καλό, όλα καλά. Με τα Γιαννιτσά κάναμε μια καλή εμφάνιση, όμως δεν θα πρέπει να πετάμε στα σύννεφα.
Εχουμε πολύ δρόμο ακόμη. Μας χαροποίησε το γεγονός ότι δώσαμε χαρά στους φιλάθλους που ήρθαν στα Γιαννιτσά. Σε αυτά τα άτομα που έρχονται και μας παρακολουθούν.
Αυτό για μένα ήταν κάτι για τους ανθρώπους αυτούς να έχουν το κίνητρο να μας βοηθάνε στη συνέχεια στα δύσκολα παιχνίδια, που θα ακολουθήσουν.

Ερώτηση: Δεν έχει δεχτεί και γκολ στα παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι τώρα σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Αυτό λέει κάτι;
Απάντηση: Από την αρχή του πρωταθλήματος, αυτό ήταν το πρώτο που δώσαμε μεγάλη βάση, για την αμυντική λειτουργία της ομάδας, η οποία είναι πάρα πολύ καλή. Δεν δεχθήκαμε γκολ.
Επίσης σε όλα αυτά τα παιχνίδια που δώσαμε, κινδυνέψαμε ελάχιστα. Τώρα με την προσθήκη των δυο ξένων στην επίθεση, νομίζω ότι βγάζουμε καλά κομμάτια και στο επιθετικό.
Παρόλα αυτά πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι και να δουλέψουμε. Η ομάδα αυτή όπως σας είπα, έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης ακόμη. Αναμένεται η συνέχεια να είναι δύσκολη, από τη στιγμή που υπάρχουν αρκετές καλές ομάδες στον όμιλο μας. Θα δοθεί μεγάλη μάχη.

Ερώτηση: Πάντως στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας, φάνηκε ότι ο κόσμος είναι κοντά στον ΑΟΚ. Είχαμε να δούμε τόσο κόσμο, αρκετό καιρό.
Απάντηση: Γι` αυτό ακριβώς το λόγο και εγώ χάρηκα την Κυριακή στα Γιαννιτσά. Κάναμε μια νίκη με καλή εμφάνιση.
Αυτό του το χρωστούσαμε. Θέλουμε τον κόσμο να είναι συνέχεια δίπλα μας.

 

Προηγούμενο άρθρο

Στο τμήμα δύο γυναίκες ύποπτες για κλοπή ρούχων

Επόμενο άρθρο

Τροχαίο στο δρόμο του Παληού