• 1 Ιουλίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. Looking for a cutting-edge trading platform? Immediate Edge offers state-of-the-art tools for modern traders.

Γιάννης Τζήμας στους 93,7: « Χάσαμε δίκαια στον ΟΦΗ, το πρωτάθλημα πολύ πιο δύσκολο από πέρυσι»

 Γιάννης Τζήμας στους 93,7: « Χάσαμε δίκαια στον ΟΦΗ, το πρωτάθλημα πολύ πιο δύσκολο από πέρυσι»

Μεγάλη συνέντευξη παραχώρησε στους 93, 7 ο προπονητής της Ενωσης Γιάννης Τζήμας μιλώντας  για το ματς που πέρασε με τον ΟΦΗ στην Κρήτη αλλά και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναφέρθηκε ακόμη στην παρουσία του Καραποστόλου, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι υπάρχει μεγάλη εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του.

Επίσης κάλεσε τον κόσμο για συμπαράσταση στα επόμενα παιχνίδια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

 Ερώτηση: Τι έφταιξε και η Ενωση έχασε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μέσα στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ; Είναι τελικά ο κακός μας δαίμονας;

Απάντηση: Δε νομίζω, δε το βλέπουμε έτσι. Σίγουρα παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στις ομάδες, πότε παίζεις με ποιον και σε τι κατάσταση σε βρίσκει, αυτός. Ηταν γενικά μια δύσκολη εβδομάδα για μας. Ξεκίνησε με τον Λαγκαδά, μια σχετικά εύκολη νίκη. Συνεχίστηκε την Τετάρτη με μια μεγάλη επιτυχία, όσο και αν κάποιοι είχαν πει ότι θα είναι ένα εύκολο απόγευμα και ο Αετός ότι είναι μια ομάδα αδύναμη. Νομίζω ότι  ήρθε η διάψευση  από το ματς του Σαββάτου με τον Αρκαδικό, όπου κέρδισε τον Αετό, σκοράροντας 97 πόντους ενώ με εμάς πέτυχε μόνο 63.

Συνεχίστηκε στον ΟΦΗ, όπου ξέραμε ότι θα παίξουμε σε μια σκληρή έδρα μ` ένα φανατικό κοινό. Δυστυχώς πληρώσαμε τα πρώτα 9 λεπτά, όπου βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με 21-4.

Φαινόταν ότι δε θα μπορέσουμε να ανακάμψουμε.  Δυο φορές πλησιάσαμε στο σκορ. Τη μια φορά στο 35-30 και την άλλη στο 64-60. Εκεί είχαμε ένα άστοχο τρίποντο και ένα χαμένο λέι απ. Εκεί δε μπορέσαμε να κλέψουμε μια νίκη, γιατί πραγματικά ο ΟΦΗ κέρδισε δίκαια και ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα.

Η αρχή βοήθησε πάρα πολύ τον ΟΦΗ. Είχε 9/18 τρίποντα στο παιχνίδι. Όταν μιλάς για εκτός έδρας με τον αντίπαλο στο 50% στα τρίποντα, καταλαβαίνεις ότι είναι πολύ δύσκολο, να το γυρίσεις. Κάναμε προσπάθεια αλλά δεν αντέξαμε, δεν είχαμε φρεσκάδα. Η φρεσκάδα οφείλεται σε 2 λόγους. Ο ένας ότι αδειάσαμε από ενέργεια στην προσπάθεια να γυρίσουμε το ματς και φάνηκε η κούραση που είχαμε. Ο άλλος ότι κάποια παιδιά που είναι τραυματίες δεν είχανε την απόδοση που περιμέναμε για να μπορέσουν να αλλάξουν το παιχνίδι.

Δεν αποτελεί δικαιολογία για μένα η κούραση. Δεν αποτελεί για μένα οι 3 αγώνες την εβδομάδα.

Άλλο ποιο είναι το σωστό, αυτό που φώναζα από το ματς με τον Λαγκαδά. Ότι είναι λάθος, ότι είναι ηλίθιο, ότι είναι παγκόσμια πρωτοτυπία και άλλο ο τρόπος που παίξαμε. Ποτέ δε θα δικαιολογήσω την απόδοση μου, με βάση εξωτερικούς παράγοντες.

Είτε λέγεται διαιτησία, είτε λέγεται ορισμός 3 αγώνων.

Ερώτηση: Βλέποντας τις 3 πρώτες αγωνιστικές, φαίνεται ότι το πρωτάθλημα θα είναι πιο δύσκολο από πέρσι;  Τουλάχιστον τώρα δείχνει να είναι ισορροπημένο.

Απάντηση: Από την αρχή το είπαμε ότι θα είναι το καλύτερο πρωτάθλημα της 10ετίας.

Τουλάχιστον 8-9 ομάδες να διεκδικήσουν την άνοδο. Από τις 3 πρώτες αγωνιστικές, φαίνεται το Λαύριο και η Βέροια δεν έχουν τυχαία πορεία. Είναι ομάδες που μπορούν να κάνουν πρωταθλητισμό. Ειδικά το Λαύριο λόγω ρόστερ αλλά και… Αθήνας, όπου δεν έχει να κάνει πολλά ταξίδια έξω.   Δυσκολεύονται μεγάλες ομάδες όπως ο Αρκαδικός.

Ο Εθνικός και η Λευκάδα, επίσης θα παλέψουν μέχρι τέλος. Είναι ένα πρωτάθλημα που δεν πρέπει να κοιτάμε τι κάνουν οι άλλοι. Ποιος είναι φαβορί και ποιος όχι. Είναι ένα πρωτάθλημα που πρέπει να ψάξουμε τη δική μας ομάδα.

Να τη σημαδέψουμε. Η ομάδα αυτή τη στιγμή πληρώνει την καλοκαιρινή αδράνεια. Δεν έχει χάσει τίποτα, είναι πολύ νωρίς ακόμη. Ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα που θα πάει για πρωταθλητισμό.

Δεν είναι μικρή ομάδα και αν συνεχίσει να έχει τόσο κόσμο, θα είναι και αυτή μέσα στις ομάδες της κορυφής. Παίξαμε σ` ένα κατάμεστο γήπεδο και οι ποδοσφαιρικοί φίλαθλοι του ΟΦΗ, δημιούργησαν μια ηλεκτρική ατμόσφαιρα.

Θύμιζε.. Γεντί Κουλέ.  Πληρώνουμε το γεγονός ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε κάποιες πιο δυναμικές κινήσεις.

Αν ξέραμε πραγματικά ότι υπήρχε η ιστορία της Α2.

Δυο τρεις μέρες πριν αρχίσει το πρωτάθλημα εμείς ψάχναμε ξένους.  Δεν ευθύνεται η ομάδα γι` αυτό. Έγινε μια «αλητεία» για να φτάσουμε να βλέπουμε το εφηβικό του Πανιωνίου στην Α1 και όχι την Καβάλα.

Ο Α` γύρος είναι πολύ δύσκολος για μας.

Ο πιο δύσκολος που θα μπορούσε να μας τύχει. Στο Β` γύρο έχουμε 8 ματς στην έδρα μας και έξω μικρές ομάδες.

Αν αντέξουμε και είμαστε στον Α` γύρο κοντά στις πρώτες θέσεις, νομίζω ότι μετά θα έχουμε πολύ μεγάλη τύχη. Σίγουρα θέλουμε πολύ δουλειά και σίγουρα θα χρειαστούμε βοήθεια από μερικά παιδιά που τώρα για κάποιους λόγους δεν την έχουμε. Κυρίως αναφέρομε στο θέμα του Καραποστόλου που για μας είναι μια τεράστια πληγή. Εχουμε αναγκαστεί να αλλάξουμε όλο το πλάνο μας, σε σχέση με πέρυσι.

 Ερώτηση: Δε χρειάζεται να υποτιμήσουμε το Σάββατο τον Ηλυσιακό.

Απάντηση: Όχι βέβαια. Ο Ηλυσιακός μέχρι το 35` ήταν ισοπαλία στη Βέροια. Ο Ηλυσιακός κέρδισε μέσα στον Λαγκαδά και έχασε στο τσακ από τον ΟΦΗ. Δεν υπάρχει φέτος καμία αδύναμη ομάδα. Αυτό είναι και μια άγρια ομορφιά και ίσως μας βοηθήσει να έχουμε λίγο κόσμο περισσότερο.

Ο ΟΦΗ είχε μια συγκλονιστική ατμόσφαιρα, ένα παθιασμένο κοινό. Αν δεν υπήρχε αυτό, όταν φτάσαμε το ματς στο 64-60, θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει το ματς.

Αυτό επηρεάζει τους διαιτητές, επηρεάζει τα πάντα. Νομίζω ότι το βασικό μας πρόβλημα αυτή τη στιγμή είναι επηρεαζόμαστε στη δουλειά μας, λόγω ότι έχουμε παίκτες τραυματίες.

Έχουμε εμπιστοσύνη τον Καραποστόλου και τον περιμένουμε. Ο Τότσιος και ο Κατσαρές είχαν προβλήματα και παλέψανε πάρα πολύ.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα για μας, είναι να βρούμε το καλό Καραποστόλου, Είναι ο αρχηγός μας και πρώτος μας σκόρερ.

Ερώτηση: Ψηλά το κεφάλι, δε χάθηκε τίποτα με μια ήττα.

Απάντηση: Δε νομίζω. Πραγματικά έτσι όπως είναι το πρωτάθλημα, θα έρθουν και άλλες. Τώρα πρέπει να ξέρουμε ότι δεν είναι το περσινό πρωτάθλημα των 4-5 ηττών. Το μεγάλο φαβορί έχει ήδη 2 ήττες στις 3 πρώτες αγωνιστικές. Μιλάμε για τον Αρκαδικό.  Μην υποτιμάται καμία ομάδα. Ολες οι ομάδες μέχρι το τέλος θα ξεπεράσουν τις 5-6 ήττες που εμείς πήγαμε πέρσι και δε βγήκαμε. Ολοι δυναμώσανε και εμείς δεν είμαστε πιο δυνατοί από πέρσι, λόγω του ότι περιμέναμε την Α1. Κάθε παιχνίδι θα είναι ντέρμπι και πρέπει να κοιτάξουμε να παλέψουμε μέχρι τέλος για το καλύτερο.

Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας, στο ματς του Σαββάτου στον Ηλυσιακό. Έρχονται μεγάλα ντέρμπι. Αυτός ο κόσμος που ήταν με τον Λαγκαδά και ήταν συμπαθητικός και εκδηλωτικός, νομίζω ότι ο καθένας πρέπει να φέρει άλλον έναν.

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης