• 26 Ιουνίου 2024,

Για τα γήπεδα του Δήμου Καβάλας ούτε μία άδεια!

 Για τα γήπεδα του Δήμου Καβάλας ούτε μία άδεια!

Πολύ συγκεκριμένες και πολύ αρνητικές είναι από χθες οι πληροφορίες για το θέμα της αδειοδότησης των γηπέδων, όχι μόνο του Δήμου Καβάλας αλλά κι όλου του υπόλοιπου νομού. Η αρμόδια Επιτροπή Ελέγχου Αθλητικών Εγκαταστάσεων της Π.Ε. Καβάλας δεν εξέδωσε την απόφαση της αλλά αυτή είναι έτοιμη. Η απόφαση θα γίνει γνωστή το αργότερο την ερχόμενη εβδομάδα. Βάση πληροφοριών που έφθασαν και στην απερχόμενη και στη νέα διοίκηση του Δήμου Καβάλας η Επιτροπή δεν δίνει άδεια σε κανένα από τα γήπεδα. Φημολογείται ότι ίδια θα είναι η απόφαση της Επιτροπής και για όλα τα άλλα γήπεδα του Νομού! Επιβεβαιώνεται ότι ανακύπτει σοβαρό πρόβλημα για τις ομάδες, του Δήμου Καβάλας ίσως κι όλου του υπόλοιπου Νομού.
Τα μέλη της Επιτροπής συζητούν τα θέματα που διαπίστωσε να υπάρχουν σε κάθε γήπεδο, ετοιμάζει την απόφαση της κι έτσι οι πληροφορίες «φθάνουν» αμέσως στο Δημαρχείο. Από εκεί στα πρόσωπα που από την 1η Σεπτέμβρη θα αναλάβουν να χειριστούν την δύσκολη αυτή υπόθεση. Π.χ. στον Δήμο Καβάλας 23 γήπεδα (κλειστά κι ανοιχτά- βοηθητικά και αγώνων) δεν θα πάρουν άδεια μιας και κάθε ένα από αυτά έχει το κουσούρι του. «Οι αντιδήμαρχοι ενδιαφέρθηκαν το τελευταίο διάστημα όμως τα γήπεδα ήταν ξεχασμένα εδώ και ένα τουλάχιστον χρόνο» είπε χθες εκπρόσωπος της νέας διοίκησης του Δήμου Καβάλας. Είχε μάθει κι αυτός την αρνητική εξέλιξη της υπόθεσης, τις προθέσεις της αρμόδιας επιτροπής. «Υπάρχουν μικροπαραλείψεις που οφείλονται στις υπερβολές του νόμου» απαντά η απερχόμενη διοίκηση δια εκπροσώπου της. Σίγουρα κάτι πρέπει να γίνει και γρήγορα αφού το πρόβλημα που φαίνεται να «έρχεται» είναι μεγάλο.
*Τα γήπεδα του Δήμου Καβάλας τα οποία εξέτασε η Επιτροπή και δεν αδειοδοτεί είναι τα ακόλουθα: «Ανθή Καραγιάννη», βοηθητικό «Ανθή Καραγιάννη», Βερούλειο, Κωτσάλου, βοηθητικό Κωτσάλου, βοηθητικό Κωτσάλου ΙΙ, Χαλκερό Ι, Χαλκερό ΙΙ, Νέας Καρβάλης, Αμυγδαλεώνα νέο, Αμυγδαλεώνα παλιό, Ζυγού, Κρυονερίου, Φιλίππων, Λυδίας, Πολύστυλου, Δάτου, Άνω Δάτου, Νέου Ζυγού, κλειστό Αμυγδαλεώνα, κλειστό Ποταμοδίων, κλειστό «Αλεξάνδρα Δήμογλου». Γήπεδο υπάρχει και στον Σταυρό Αμυγδαλεώνα, για αυτό ο Δήμος Καβάλας δεν ζήτησε άδεια.

Διαβάστε επίσης