Dark Mode Light Mode
Διανυκτέρευση κρουαζιερόπλοιου στην Καβάλα
Για την χρήση του κλειστού κολυμβητηρίου μνημόνιο συνεργασίας δήμου και ναυταθλητικών σωματείων
Συλλαλητήριο

Για την χρήση του κλειστού κολυμβητηρίου μνημόνιο συνεργασίας δήμου και ναυταθλητικών σωματείων

Μνημόνιο συνεργασίας με τα ναυταθλητικά σωματεία της πόλης τα οποία ήδη έχουν πάρει σχετική απόφαση θα υπογράψει ο Δήμος Καβάλας και συγκεκριμένα με τον Ναυτικό Όμιλο Καβάλας και τον Όμιλο Θαλασσίων Αθλημάτων Καβάλας. Το θέμα εξετάσθηκε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου το απόγευμα της Πέμπτης. Διάρκεια της από κοινού διαχείρισης του κλειστού κολυμβητηρίου αρχίζει την 01.09.2012 και λήγει την 31.07.2013.

Οι συμβαλλόμενοι, στο πλαίσιο της από κοινού διαχείρισης των χώρων του Δημοτικού Κολυμβητηρίου που θα τους παραχωρηθούν, υποχρεούνται με δικές τους δαπάνες στη συντήρησή τους καθώς και στην καταβολή όλων των εξόδων λειτουργίας και εκμεταλλεύσεώς τους, με εξαίρεση τις δαπάνες καταναλώσεως ηλεκτρικού ρεύματος, ύδατος, θέρμανσης.

Οι συμβαλλόμενοι, με σκοπό την αποτελεσματική διαχείριση των χώρων του Δημοτικού Κολυμβητηρίου που θα χρησιμοποιούν για τις ανάγκες τους, υποχρεούνται σε πρόσληψη του αναγκαίου για την άρτια λειτουργία τους προσωπικού, και ειδικότερα διοικητικού προσωπικού δύο (2) τουλάχιστον ατόμων για στελέχωση του χώρου της υποδοχής (reception), ενός (1) τουλάχιστον τεχνικού με ειδικότητα μηχανολόγου ηλεκτρολόγου ειδικότητας Τ.Ε., καθαριστριών, καθώς και του αναγκαίου αριθμού γυμναστών με άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος ειδικότητας κολύμβησης και γνώσεις ναυαγοσωστικής, αλλά και πρόσθετο αριθμό ναυαγοσωστών που σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία είναι απαραίτητος για τη σύννομη λειτουργία των κολυμβητικών δεξαμενών, την ασφάλεια των αθλουμένων μελών των συμβαλλόμενων αλλά και κοινού που θα κάνει χρήση των συγκεκριμένων εγκαταστάσεων.

Ζητήματα λειτουργίας εν γένει του κολυμβητηρίου, όπως ενδεικτικά, θερμοκρασίες ύδατος κολυμβητικών δεξαμενών, λειτουργία εξαερισμού – θέρμανσης – ψύξης, ωράριο λειτουργίας, κατανομές ωρών χρήση σε ναυταθλητικά σωματεία και κοινό, κατανομή διαδρομών, αλλά και αρμοδιότητες υπάρχοντος προσωπικού του Δήμου Καβάλας, αποφασίζονται αποκλειστικά από την Ομάδα Έργου Κολυμβητηρίου Δήμου Καβάλας. Το αυτό ισχύει και ως προς τις επενδύσεις που τυχόν πραγματοποιηθούν, για την ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου του Κολυμβητηρίου .

Απαγορεύεται απολύτως, η εν όλω ή εν μέρει υπεκμίσθωση των χώρων των οποίων η από κοινού διαχείριση ανατίθεται με το παρόν στους συμβαλλόμενους ή και η περαιτέρω παραχώρηση της χρήσεως αυτού από τους συμβαλλόμενους ή από άλλο πρόσωπο που έλκει από αυτούς τα δικαιώματά του, προς οιονδήποτε τρίτον και καθ’ οιονδήποτε τρόπο, μετά η άνευ ανταλλάγματος.

 

Προηγούμενο άρθρο

Διανυκτέρευση κρουαζιερόπλοιου στην Καβάλα

Επόμενο άρθρο

Συλλαλητήριο