Dark Mode Light Mode

Για 7 κρουαζιερόπλοια ενημερώθηκε ο ΟΛΚ

Γραπτώς ενημερώθηκε ο Οργανισμός Λιμένα Καβάλας για τις αφίξεις επτά κρουαζιερόπλοιων στο κεντρικό λιμάνι της πόλης, το καλοκαίρι και το φθινόπωρο του 2013.

Τα επτά κρουαζιερόπλοια ενημερώνουν πολύ πιο μπροστά για την άφιξή τους, ζητώντας από τον Οργανισμό και τις υπόλοιπες υπηρεσίες να λάβουν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την εξυπηρέτησή τους αλλά και τα μέτρα ασφαλείας.

Επισήμως πια ο Οργανισμός γνωρίζει ότι στις 28 Ιουνίου θα καταπλεύσει το ιστιοφόρο κρουαζιερόπλοιο «Σι Κλάουντ», στις 23 Ιουλίου το μεγάλο κρουαζιερόπλοιο «Λιβιέρα» μήκους 251 μέτρων, που μπορεί να μεταφέρει 1200 επιβάτες. Το Σεπτέμβριο τα κρουαζιερόπλοια είναι δύο. Το «Σι Γκριμ 1», στις 11 Σεπτεμβρίου, το «Κουέστ» στις 24 Σεπτεμβρίου. Το «Κουέστ» επανέρχεται στην Καβάλα στις 13 Οκτωβρίου, ενώ δύο κρουαζιερόπλοια θα έρθουν στο κεντρικό λιμάνι της πόλης, το Νοέμβριο. Ειδικότερα το «Λιβιέρα» στις 4 Νοεμβρίου και το «Αρτάνια» στις 29 Νοεμβρίου.

Παρά το ότι το πρόγραμμα που έχει στα χέρια του ο Οργανισμός Λιμένα Καβάλας αναφέρεται σε πρώτη άφιξη κρουαζιερόπλοιου στο τέλος Ιουνίου, τα κρουαζιερόπλοια θ΄ αρχίσουν να έρχονται στην Καβάλα αρκετά νωρίτερα, το Μάιο ή και τις πρώτες μέρες του καλοκαιριού.

 

Προηγούμενο άρθρο

Θλιβερές τετράποδες ιστορίες

Επόμενο άρθρο

Θα βοηθήσει ο καιρός να γίνει η παρέλαση;