Dark Mode Light Mode
Τσαλίκης: « Δεν υπάρχει θέμα προπονητή»
Γιώργος Τσοκτουρίδης στους 93, 7: « Έχουμε εμπιστοσύνη στον Κώστα Βασιλακάκη»
Δε θα πληρωθούν τροφεία για την περίοδο των καταλήψεων

Γιώργος Τσοκτουρίδης στους 93, 7: « Έχουμε εμπιστοσύνη στον Κώστα Βασιλακάκη»

Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος του ΑΟΚ Γιώργος Τσοκτουρίδης έκανε  δηλώσεις στο ραδιόφωνο της Πρωινής, μιλώντας για το οικονομικό και τις θετικές εξελίξεις το τελευταίο διήμερο στον ΑΟΚ. Επίσης τόνισε ότι δεν υπάρχει θέμα αντικατάστασης του Κώστα Βασιλακάκη από τον πάγκο της ομάδας, παρά τα αρνητικά αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών. Πιο αναλυτικά.

Ερώτηση: Κ. Τσοκτουρίδη, βρέθηκαν λύσεις στο οικονομικό, έχουμε εισροή χρημάτων στο ταμείο της ΠΑΕ;

Απάντηση: Είναι αλήθεια ότι η αναμενόμενη πρώτη δόση της επιχορήγησης έχει έρθει και οι παίκτες και το προσωπικό πληρώθηκαν κανονικά. Δεν έχουμε εκκρεμότητες, αυτή τη στιγμή. Παράλληλα προσπαθούν και κάποια άλλα άτομα να βοηθήσουν, μετά και τη γενική συνέλευση του ερασιτέχνη και αυτά που ειπώθηκαν. Θα υπάρξει επιπλέον εισροή χρημάτων από Καβαλιώτες επιχειρηματίες και νομίζω ότι η ομάδα θα εξακολουθήσει να παραμείνει στους στόχους της. Ελπίζω με τη ενίσχυση που θα γίνει τον Ιανουάριο θα μπορέσουμε να έχουμε μια πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Θέλουμε να είμαστε μέσα στις 7 πρώτες θέσεις για να διεκδικήσουμε την άνοδο στην επόμενη κατηγορία.

Ερώτηση: Υπάρχει θέμα προπονητή στην ομάδα; Θα αντικατασταθεί ο Βασιλακάκης;

Απάντηση: Η διοίκηση περιβάλλει με απόλυτη εμπιστοσύνη το προπονητικό τιμ. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίζει ο κ. Βασιλακάκης. Πήρε μια ομάδα μόλις λίγες μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, μια ομάδα απροπόνητη που κανείς δεν γνώριζε ο ένας τον άλλον. Επίσης δώσαμε πολλά παιχνίδια μέσα σε λίγες μέρες και περιμέναμε να γίνει αυτή η κοιλιά. Μάλιστα το συζητούσαμε πολύ έντονα και δεν ξέραμε πότε θα συμβεί αυτό, αλλά τώρα το βρήκαμε μπροστά μας.

Πιστεύω το κακό αποτέλεσμα που είχαμε την περασμένη Κυριακή, δε θα το ξαναδούμε. Ο στόχος μας είναι να γυρίσουμε από το Καυτατζόγλειο με 3 βαθμούς. Θα δώσουμε αγώνα γ` αυτό. Οι παίκτες έχουν υποσχεθεί τη νίκη στη διοίκηση και το τεχνικό τιμ.

Πιστεύω ότι όλοι θα είμαστε χαρούμενοι, το βράδυ της Κυριακής.

Ερώτηση: Οπότε μένει σταθερά ο Βασιλακάκης στον πάγκο;

Απάντηση: Βεβαίως και μένει. Πιστεύω ότι από τον κ. Βασιλακάκη θα δούμε πολλές χαρές.

Ερώτηση: Εχει αλλάξει το κλίμα αφού βρέθηκαν χρήματα και παραμένει στόχος η άνοδος.

Απάντηση: Οι στόχοι συνεχίζονται και παραμένουν ίδιοι. Θα βοηθήσει και ο κόσμος για να τους πετύχουμε. Δε μπορεί μια ομάδα που φιλοδοξεί να πάει καλά και να αλλάξει κατηγορία, να έχει 200 εισιτήρια. Είμαστε μια πόλη χιλιάδων ατόμων.

Υπάρχουν πολλοί φίλαθλοι που συναντάω στο δρόμο και μου λένε ότι αγαπάνε τον ΑΟΚ, όμως δεν τους βλέπουμε στο γήπεδο. Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει τον τιτάνιο αγώνα που κάνουμε και θα έρθει κοντά μας. Θα λυθούν όλα τα προβλήματα. Οι πρώτες κινήσεις έχουν γίνει. Αποφασίσαμε να το πάμε μέχρι τέλους και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε.

Ερώτηση: Θα έχουμε μεταγραφικές εκπλήξεις το Γενάρη;

Απάντηση: Η ομάδα σίγουρα θέλει ενίσχυση. Έχω συζητήσει με την τεχνική ηγεσία και χρειαζόμαστε ενίσχυση από τη μέση και μπροστά.

Γενικότερα περιμένουμε κάποιους παίκτες που θα βοηθήσουν άμεσα για να παραμείνει η ομάδα στους στόχους που έχει βάλει.

Ερώτηση: Ο ΑΟΚ φαίνεται ότι είναι σε καλό δρόμο;

Απάντηση: Ο ΑΟΚ ήταν σε καλό δρόμο από την πρώτη μέρα. Πίστευα ότι όλοι μαζί θα πετυχαίναμε πολλά πράγματα. Εχει αλλάξει το κλίμα, γιατί υπήρχαν κάποια άτομα, τα οποία βοήθησαν. Θα συνεχίσουν και άλλοι. Ελπίζω ότι στο επόμενο εντός έδρας, θα έχουμε και πολλές διαφημιστικές ταμπέλες. Περιμένω να δω τους επαγγελματίες Καβαλιώτες να βοηθήσουν και να κάνουν την υπέρβαση τους. Η ομάδα είναι δική τους και όχι δική μου. Πρέπει να βοηθήσουμε όλοι μαζί, για να χαρούμε στο τέλος τα καλά αποτελέσματα.

Προπόνηση αντί… ρεπό

Αρχικά χθες οι παίκτες του ΑΟΚ είχαν ρεπό. Αυτό άλλαξε με πρωτοβουλία του τεχνικού διευθυντή Κώστα Τσαλίκη που ενημέρωσε ότι θα γίνει κανονικά προπόνηση το απόγευμα. Νωρίτερα χθες το πρωί, ο Τσαλίκης έκανε και αυτός δήλωση στήριξης στον προπονητή της ομάδας Κώστα Βασιλακάκη: « Δεν υπάρχει θέμα αντικατάστασης του προπονητή και όλα όσα γράφονται δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Τσαλίκης: « Δεν υπάρχει θέμα προπονητή»

Επόμενο άρθρο

Δε θα πληρωθούν τροφεία για την περίοδο των καταλήψεων