Dark Mode Light Mode

Δήλωση Βαγγέλη Παππά

Πήραμε και δημοσιεύουμε την ακόλουθη δήλωση του δημοτικού συμβούλου Βαγγέλη Παππά: «Πρόκειται πραγματικά για θράσος του Υφ. Παιδείας κ. Δερμετζόπουλου να εξαγγείλει ότι θα ιδρυθούν τρία Ινστιτούτα που σχετίζονται με την ενέργεια και θα εγκατασταθούν δύο στον Έβρο και ένα στην Ξάνθη.

Τέσσερις βουλευτές η ΝΔ στην Καβάλα αλλά μέχρις εκεί, να ψηφίζουν τα πάντα που επιβάλλουν τα μνημόνια με ζήλο και πειθαρχεία. Πραγματικές «αρσακειάδες» . Σε αντάλλαγμα της πραγματικής αφοσίωσης να εξαγγέλλονται Ινστιτούτα ενέργειας που ακόμη και ένας εχθρός δε θα μπορούσε να κάνει διαφορετικά έστω και ένα θα έβαζε στη Καβάλα.

Στην Καβάλα που έχει τη μοναδική εμπειρία δεκαετιών στην εξόρυξη υδρογονανθράκων, με αποκλειστικότητα στο: επιστημονικό, στελεχιακό, επιχειρησιακό, δυναμικό. Με το ΤΕΙ ΑΜΘ που όλα τα χρόνια λειτουργίας του αλλά ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια με πρόεδρο τον Αθ. Μητρόπουλο κινείται καθαρά αναπτυξιακά με 4 μεταπτυχιακές σχολές και σύνδεση με τα καλύτερα Πανεπιστήμια του κόσμου κ.λ.π. Με τεχνολογικό εξοπλισμό και υποδομές

που το φέρει στις πρώτες θέσεις.

Αν αυτό δεν είναι θράσος από τη μία και ανυποληψία από την άλλη τι είναι; Όχι άλλη υποβάθμιση για την Καβάλα, Φτάνει- καλούμε τα Δημοτικά Συμβούλια του Νομού και την Αντιπεριφέρεια να πάρουν θέση και να σταματήσει η όλη άσχημη αντιμετώπιση από την κεντρική εξουσία».

 

Προηγούμενο άρθρο

Διαμαρτυρίες από Τσουρουκίδη – Μπαλτσίδου για τις εκδηλώσεις

Επόμενο άρθρο

Οικονομική επιτροπή: Ομόφωνα και γρήγορα