Dark Mode Light Mode

Δήλωση Σιμιτσή για την Καβάλα Oil

Ο δήμαρχος Καβάλας ρωτήθηκε χθες από τους δημοσιογράφους, για την εξέλιξη της προηγούμενης ημέρας στη βουλή, την κύρωση κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της γνωστής σύμβασης για την ανανέωση των αδειών εκμετάλλευσης υφιστάμενων κοιτασμάτων πετρελαίου στον κόλπο της Καβάλας.

Ο Κωστής Σιμιτσής δήλωσε την απογοήτευσή του για το ότι η ψηφοφορία έγινε και δεν αναβλήθηκε, όπως ο ίδιος κι άλλοι τοπικοί φορείς ζήτησαν. Η δήλωση του δημάρχου είναι η ακόλουθη:

«Δυστυχώς δεν εισακουσθήκαμε. Βέβαια είναι υπερβολή να μιλάμε αυτή τη στιγμή με όρους προδοσίας και να κατηγορούμε τους καβαλιώτες ιδίως βουλευτές, ότι δεν έκαναν το καθήκον τους. Είναι δικαίωμά τους και υποχρέωσή τους να ψηφίζουνε όπως ορίζει η συνείδησή τους. Από κει και πέρα εύχομαι τα πράγματα να οδηγηθούνε σε μία ύφεση πλέον. Η κόντρα αυτή που έχει τόσο απροσδόκητα και με τόσο μεγάλη ένταση έχει φανερωθεί τον τελευταίο καιρό, καλό είναι να χαμηλώσει, να πέσουνε οι τόνοι και να επέλθει η ειρήνη στην επιχείρηση. Αυτό είναι και για το καλό της Καβάλας και των καβαλιωτών και πάνω απ΄ όλα και των εργαζομένων».

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Ο Βαγγέλης Παππάς προειδοποιεί: «Να μην εμπλακεί κανείς στην ενδο – εταιρική διαφορά»

Επόμενο άρθρο

Δήλωση Ντίνου Κλειτσιώτη