Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΟΚΤΩΒΡΗ 2014

Τουρίστες από την Ρωσία και την Λευκορωσία θα έρθουν για τις διακοπές τους στην Καβάλα το Καλοκαίρι του 2015. Οι συμφωνίες τουριστικών πρακτορείων με το ξενοδοχείο Λούσυ έχουν οριστικοποιηθεί, 3 πτήσεις την εβδομάδα θα προσγειώνονται στο αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος» προερχόμενες από Μόσχα και Μινσκ. Ταυτόχρονα θα συνεχιστούν και θα ενισχυθούν οι αφίξεις Ρώσων τουριστών και στη Θάσο. Ο Ξενοφώντας Κροκίδης πρώτευσε στις χθεσινές εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης στον Ιατρικό Σύλλογο Καβάλας. Στις εκλογές έλαβαν μέρος 187 μέλη του συλλόγου. Συνάντηση με τον αντιδήμαρχο Μιχάλη Λυχούνα θα έχει σήμερα η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου προκειμένου να συζητηθούν οι εκδηλώσεις την περίοδο των Χριστουγέννων. Ο Θόδωρος Πάγκαλος, η Άννα Διαμαντοπούλου, ο Αλέκος Παπαδόπουλος και ο νέος δήμαρχος Σάμου Μιχάλης Αγγελόπουλος παρακολούθησαν στο Ιμαρέτ το διεθνές συνέδριο για τους ισλαμικούς κήπους. Εξελίξεις στο θέμα του ΤΑΡ αναμένονται αυτή τη εβδομάδα. Σύσκεψη των επικεφαλείς των δημοτικών παρατάξεων προτείνει στη Δήμητρα Τσανάκα ο Μάκης Παπαδόπουλος. Συζητείται σήμερα στη Βουλή η ερώτηση του Γιώργου Καλαντζή για τον αποκλεισμό της Ένωσης από την Α1.

Συνεδριάζει το απόγευμα το τοπικό συμβούλιο Καβάλας, με ένα θέμα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει και το Δημοτικό Συμβούλιο. Δεν λύθηκε το πρόβλημα της μεταφοράς με λεωφορεία του ΚΤΕΛ των μαθητών των Μαριών στα σχολεία των Λιμεναρίων. Για τα σχέδια του στον Πρίνο και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας μίλησε στο πρακτορείο Bloomberg ο Μαθιός Ρήγας. Μεταφορά των υπηρεσιών του ΙΚΑ από την πολυκατοικία της οδού Φ. Εταιρίας στο κεντρικό κτίριο εξετάζει η διοίκηση του ιδρύματος. Αρχίζουν σήμερα τα μαθήματα στο Δημοτικό Ωδείο.Σε έναν μήνα η διαδικασία για την επιλογή καλλιτεχνικού διευθυντή. Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Σάββατο εκδήλωση των εθελοντών αιμοδοτών του Επιμελητηρίου. Η Δήμαρχος βράβευσε τη διευθύντρια του σταθμού αιμοδοσίας του Νοσοκομείου. Άρχισε χθες το φεστιβάλ Βιομηχανικής Πληροφορικής. Από σήμερα το πρωί επισκέψεις μαθητών σχολείων της Βόρειας Ελλάδας.

Η χορωδία Συνοδοιπόροι δωρίζει σήμερα αναπηρικό αμαξίδιο στο Νοσοκομείο Καβάλας. Πέτυχε η εκδήλωση του Σαββάτου στον δημοτικό λαχανόκηπο, υπάρχει ενδιαφέρον για την κάλυψη 30 ελεύθερων αγροτεμαχίων. Κάτοικοι του Αγίου Λουκά καθάρισαν εθελοντικά χώρους της συνοικίας τους. Λίγος κόσμος στην χθεσινή εκδήλωση του ΚΠΕ Φιλίππων και της εναλλακτικής κοινότητας Πελίτι.

Με σκόρερς τους Ζουνίνιο, Παππά και Πόποβιτς ο ΑΟΚ νίκησε χθες 3-0 στα Γιαννιτσά κι είναι δεύτερος στη βαθμολογία του 1ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής. 2-0 νίκησε ο Άρης Ακροποτάμου τον Ορφέα, 1-1 στο ματς του Βυζαντίνου με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Δεν έπαιξε η Ένωση με τον Αετό στην Αθήνα, η ομάδα μας ενισχύεται διοικητικά με τους Βαγγέλη Παππά- Βασίλη Οικονομίδη.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Αρχίζουν τα μαθήματα στο Δημοτικό Ωδείο

Επόμενο άρθρο

μικρά πρωϊνά απο τον Νίκο Γενικόπουλο