Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΙΟΥΛΗ 2013

Ολοκληρώθηκε χθες το μεσημέρι η διήμερη επίσκεψη στην Καβάλα του Υπουργού Περιβάλλοντος Γιάννη Μανιάτη. Ο κ. Υπουργός εγκαινίασε το Σάββατο τις νέες γεωτρήσεις της Ενεργειακής Αιγαίου ενώ την Κυριακή το πρωί έλαβε μέρος σε σύσκεψη τοπικών φορέων. Σχετικά με το πλωτό LNG άφησε ακάλυπτη τη διοίκηση της ΔΕΠΑ καθώς όπως είπε δεν γνώριζε το παραμικρό για το ταξίδι του προέδρου της στην πόλη μας. Διαψεύδονται οι πληροφορίες για νέα κρίση στις σχέσεις ΒΦΛ- ΔΕΠΑ. Μικρή καθυστέρηση στη πληρωμή των μισθών των εργαζομένων, νέα παράπονα από τους συνταξιούχους της εταιρίας αφού οι υποσχέσεις που έλαβαν δεν τηρήθηκαν. Ο Άρης Γιαννακίδης θα βρίσκεται το μεσημέρι στη Χρυσούπολη όπου σε πανηγυρική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νέστου θα ανακοινωθεί η έγκριση του έργου αξιοποίησης του γεωθερμικού πεδίου Ερατεινού. Η επιτροπή Ανταγωνισμού της Ε.Ε. ζητά να υπάρχει ίδια συμμετοχή που φθάνει στο ποσό των 239 εκ ευρώ. Τα χρήματα αυτά θα ζητηθούν από τις δημόσιες επενδύσεις. Μέρος των χρημάτων είναι πιθανό να προέλθει από το ταμείο του Δήμου Νέστου.

 

Μια γυναίκα 55 ετών από την επαρχία Νέστου αυτοκτόνησε χθες το μεσημέρι πέφτοντας σε αρδευτικό κανάλι. Θύμα τροχαίου αλλά και ξυλοδαρμού έπεσε χθες το απόγευμα ο υπεύθυνος του παρκινγκ στο Τελωνείο. Άγνωστοι χρησιμοποίησαν τον χώρο αλλά δεν ήθελαν να πληρώσουν. Αίσιο τέλος είχε τα ξημερώματα της Κυριακής οικογενειακό επεισόδιο στα Δωμάτια. 46χρονος ήθελε να βάλει φωτιά στο σπίτι του επειδή η σύζυγος του ζητούσε διαζύγιο. Σήμερα θα οδηγηθούν στον ανακριτή οι 3 Βούλγαροι που επιχείρησαν να διακινήσουν στην αγορά πλαστά χαρτονομίσματα των 100 ευρώ. Στον πρώτο όροφο του πρώην κτιρίου του Εθνικού Οργανισμού Καπνού μετακομίζει ο Σκακιστικός Όμιλος Καβάλας. Θα παραμείνει αντιδήμαρχος Καβάλας ο Σάββας Εμφιετζής αλλά με διαφορετικές αρμοδιότητες μιας που η δημοτική αστυνομία καταργείται. Γιατροί και εργαζόμενοι του Νοσοκομείου ετοιμάζονται να λάβουν μέρος στην απεργία της Τετάρτης. Επιστολή στο ΤΑΙΠΕΔ έστειλε ο Δήμαρχος Θάσου Κώστας Χατζηεμμανουήλ. Ζητά να μην προχωρήσει η ιδιωτικοποίηση παραλιών του νησιού.

 

Σήμερα το βράδυ στο θέατρο Ζαρκαδιάς η παράσταση «Ο Φώντας» με την Ελένη Γερασιμίδου. Στους Κήπους της οικίας του Μεχμέτ Αλή ομιλία του Σαμουήλ Μπισσάρα για τον Καβάφη. Την Κυριακή το πρωί ο Κυνηγετικός Σύλλογος Καβάλας διοργανώνει σκοπευτικό – διαγωνιστικό αγώνα. Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στο σκοπευτήριο του Κοκκινοχώματος (απέναντι από το ΚΤΕΟ) και η συμμετοχή είναι δωρεάν.

 

Εντός των ημερών θα γίνουν οι πρώτες ανακοινώσεις για τον ΑΟΚ της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο Στέλιος Κατρακυλάκης είναι βασικός υποψήφιος για προπονητής σε μια ομάδα που θα έχει πολλούς νέους παίκτες. Ο Γιώργος Μαραντάς υποψήφιος για τεχνικός διευθυντής. Συμφώνησε και μένει στον ΑΟΚ ο Ντουτσαρίδης. Ενδιαφέρει την ομάδα ο τερματοφύλακας Μιχάλης Ψωμιάδης. Στην Ένωση προχωρούν οι συζητήσεις με τον Σωτήρη Καραποστόλου. Στόχος και ο Βασίλης Αγγελακόπουλος.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Προχωράει με χαμηλό μπάτζετ - Κατρακυλάκης- Μαραντάς για τη θέση του προπονητή

Επόμενο άρθρο

μικρά πρωϊνά απο τον Νίκο Γενικόπουλο