Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024

Στήριξη από την Πολιτεία ζήτησαν μία ακόμη φορά οι φαρμακοποιοί. Αυτό έγινε χθες, στην ημερίδα του τοπικού Φαρμακευτικού συλλόγου στην αίθουσα της Μ. Λέσχης. Παραβρέθηκαν φαρμακοποιοί απ’ όλη την ΑΜΘ, μεταξύ άλλων μίλησε ο πρόεδρος του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου Απόστολος Βαλτάς. Τα φαρμακεία σε όλη την Ελλάδα αναλαμβάνουν ακόμη περισσότερα προγράμματα πρόληψης. Μαθαίνουν να λειτουργούν με τις γνωστές ελλείψεις φαρμάκων. Η πρόεδρος του συλλόγου της Καβάλας Σίσυ Ρακιτζή χαρακτήρισε πετυχημένη την αλλαγή από τον περασμένο Απρίλιο, τη διημέρευση δύο φαρμακείων στην πόλη τις Κυριακές και τις αργίες.

 

35χρονος κάτοικος Αθηνών καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 11 μηνών από το Τριμελές, τον Γενάρη του 2021 προσποιήθηκε το Δήμαρχο κι εξαπάτησε επαγγελματία της Καβάλας παίρνοντας του 4.000 ευρώ. Του επιβλήθηκε και χρηματική ποινή 600 ευρώ. Το έργο του νέου δρόμου Δράμα- Καβάλα καθυστερεί, αναφέρει σε ερώτηση του στη Βουλή ο βουλευτής Τάσος Νικολαϊδης του ΠΑΣΟΚ. Στο μόλο στο κεντρικό λιμάνι προσέκρουσε στην άφιξη του στο δρομολόγιο του Σαββάτου το πλοίο Νικητής. Σύλληψη οδηγού δικύκλου στην Καβάλα, δεν είχε δίπλωμα ενώ αρνήθηκε το αλκοτέστ. Την Πέμπτη 1η Αυγούστου η Λευκή Νύχτα στην Ελευθερούπολη με συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

 

Ικανοποίηση στο τοπικό ΠΑΣΟΚ για την επίσκεψη Ανδρουλάκη προχθές Σάββατο. Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος προλόγισε τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη στην εκδήλωση που έγινε χθες βράδυ στο Marine. Χαιρετισμός του Μπάμπη Δράκου, στην εκδήλωση ήταν και η Μαρία Σπυράκη. Με περισσότερη δημοκρατία ο ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε τους υποψήφιους ευρωβουλευτές του από τη βάση, είπε στην ομιλία του στην παραλία την Παρασκευή ο Σωκράτης Φάμελλος.

 

Από σήμερα έργα καθαρισμού του δάσους περιμετρικά του Νοσοκομείου. Με το σύλλογο ιδιοκτητών επαγγελματικών σκαφών αναψυχής του Ν. Καβάλας συναντήθηκε η διοίκηση του Επιμελητηρίου. Με ναυαγοσώστες αλλά χωρίς ομπρέλες οι παραλίες του Δήμου Καβάλας. Ανακοίνωση της Μαρίας Βαρύτη επειδή η πρόσληψη ναυαγοσωστών άργησε στο Δήμο Παγγαίου. Ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου για την ημέρα κατά του καπνίσματος. Εκδήλωση στην πλατεία των Εθελοντών κατά του καρκίνου.

 

Έχασε την άνοδο ο Άρης Πηγών, ηττήθηκε 3-2 στο Νέο Σιδηροχώρι Ροδόπης. Ο Γιώργος Πριονίδης υποψήφιος με τον Μάκη Γκαγκάτση στις εκλογές της ΕΠΟ. Ο Νίκος Λαφτσίδης πρώτος στο Γρηγοριανό αγώνα από τη Ν. Καρβάλη ως την Κεντρική πλατεία.

Προηγούμενο άρθρο

Δράση ΝΟΘΑΚ στην παραλία της Καλαμίτσας: Η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά λέει το παλιό γνωμικό! (φωτογραφίες)

Επόμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο