Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014

Στην Π.Ε. Καβάλας άρχισαν προ ενός μηνός και συνεχίζονται οι προετοιμασίες για τις τριπλές εκλογές του Μάη. Οι εκλογείς του Νομού Καβάλας είναι περισσότεροι από 145.000. Διαπιστώνεται μικρή αύξηση σε σχέση με όσους είχαν δικαίωμα να ψηφίσουν στις εκλογές του 2012. Δηλώσεις υποψηφιοτήτων στο Πρωτοδικείο Καβάλας ως τα μεσάνυχτα της Κυριακής. Στις 3 Μάη η ανακήρυξη των υποψηφίων. Ανοιχτή το Σαββατοκύριακο η εφορία για την εξυπηρέτηση των υποψηφίων. Η υποδιοικητής του ΙΚΑ Βασιλική Τριανταφυλλίδη είναι πιθανό να επισκεφθεί σήμερα την Καβάλα, επικεφαλής κλιμακίου μηχανικών. Θα ασχοληθεί με θέματα στέγασης των τοπικών υπηρεσιών κι αξιοποίησης της περιουσίας του ΙΚΑ στην Καβάλα. Έως και 30 λεωφορεία του θα διαθέσει σήμερα το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Καβάλας για την μεταφορά οπαδών του ΠΑΟΚ στην Αθήνα. 6 από αυτά τα λεωφορεία θα μεταφέρουν οπαδούς του ΠΑΟΚ από το Νομό Καβάλας. 7 εταιρίες έλαβαν μέρος χθες στον διαγωνισμό για την καθαριότητα των χώρων του Διοικητηρίου. 8 επενδυτικές προτάσεις από το Νομό Καβάλας απεντάχθηκαν από το πρόγραμμα Leader γιατί δεν πληρούσαν τις προϋποθέσεις ή γιατί οι ιδιώτες δήλωσαν αδυναμία να υλοποιήσουν την πρόταση τους.

Το απόγευμα στην κεντρική πλατεία προεκλογική εκδήλωση από το ψηφοδέλτιο ΑΜΘ του κόμματος ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Στις 7 το απόγευμα ο Μάκης Παπαδόπουλος μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ μιλά σε εκδήλωση με θέματα τα ενεργειακά. Ολοκληρώθηκε το ψηφοδέλτιο Γρανά στη Π.Ε. Καβάλας με νέα πρόσωπα τους Τζιτζιός και Καρίκη. Την Ανοιχτή Θεραπευτική Κοινότητα του ΚΕΘΕΑ στη Καβάλα επισκέφθηκε ο Άρης Βέρρος. Συνέχισε τις περιοδείες του ο υποψήφιος δήμαρχος Μάκης Παπαδόπουλος. Όχι στην ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών της ΔΕΥΑΚ λέει ο Βαγγέλης Παππάς. Το κέντρο της πόλης και τις δημοτικές υπηρεσίες επισκέφθηκε η Δήμητρα Τσανάκα.

Η τοπική εταιρία Οργανοτεχνική ανέλαβε σύμβουλος του Νοσοκομείου Καβάλας σε θέματα διαχειριστικής επάρκειας. Στην ευρύτερη περιοχή από Ποντολίβαδο ως Ερατεινό, μόνο σε αγροτικές εκτάσεις, θα γίνει σήμερα αεροψεκασμός κατά των κουνουπιών. Συνεδριάζει το πρωί στη Νάξο το Σ.Α.Σ. και για τα δρομολόγια της Θάσου. Ομόφωνες αποφάσεις έλαβε στη χθεσινή έκτακτη συνεδρίαση της η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καβάλας.

Αρχίζει το πρωί στη Δ. Βιβλιοθήκη το 1ο Συνέδριο Πολιτικής Φιλοσοφίας. Έκθεση ζωγραφικής του Θέμη Κελέκη στο ξενοδοχείο Λούσυ. Στις 9 Μάη θα γίνουν και στην Καβάλα εκδηλώσεις για την μέρα της Εθνικής Αντίστασης. Γιορτή αμπελόφυλλου την Πρωτομαγιά στο γήπεδο των Ελευθερών.

Επικυρώθηκε η βαθμολογία της Φουτμπολ Λιγκ με ταυτόχρονη αποστολή επιστολής στην ΕΠΟ για αναδιάρθρωση των κατηγοριών. Κρίσιμη η γενική συνέλευση της ΕΠΟ αρχές Μάη. Δεν δίνει εισιτήρια στην Ένωση ο Κόροιβος για την αναμέτρηση της 3ης Μάη.

Προηγούμενο άρθρο

Ενα βήμα πιο μακριά απο την κρίση ή ένα βήμα πιο κοντά στην εξαθλίωση ;

Επόμενο άρθρο

Φιλικός αγώνας με κοινωνικό χαρακτήρα