Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΙΟΥΛΗ 2013

Στο Επιμελητήριο θα παραχωρηθεί το Εκθεσιακό Κέντρο της Νέας Καρβάλης από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης. Για αυτόν τον λόγο θα βρίσκεται το μεσημέρι στο κτίριο του Επιμελητηρίου ο Άρης Γιαννακίδης. Στο πρόγραμμα είναι και συνέντευξη τύπου. Νωρίτερα ο Άρης Γιαννακίδης θα βρίσκεται στην Ελευθερούπολη όπου θα ανακοινώσει ένταξη έργου βιολογικού καθαρισμού στο ΕΣΠΑ. Χθες ο Άρης Γιαννακίδης μαζί με τον Κωστή Σιμιτσή συνάντησαν στην Αθήνα την αναπληρώτρια Υπουργό Εθνικής Άμυνας Φώφη Γεννηματά και τον Υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη. Ο Δήμαρχος Καβάλας εκφράζει συγκρατημένη αισιοδοξία τόσο για το θέμα του στρατοπέδου «Ασημακοπούλου» όσο και για το κτίριο του κάτω Νοσοκομείου. Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα της αστυνομίας για την εξάρθρωση διεθνούς κυκλώματος εμπορίας γυναικών. Συλλήψεις έγιναν χθες στην επαρχία Νέστου. Ανακοινώσεις σήμερα από την Αθήνα. Τα περιφερειακά καταστήματα των ΕΛΤΑ στον Κεχρόκαμπο, τον Αμυγδαλεώνα, τον Πρίνο και τη Νέα Καρβάλη φαίνεται να κινδυνεύουν με κατάργηση. Χθες εκπρόσωπος των ΕΛΤΑ δήλωσε ότι θα καταργηθούν 80 περιφερειακά καταστήματα σε όλη τη χώρα.

 

Αυξημένη είναι αυτό το διάστημα η κίνηση εμπορικών πλοίων στο νέο λιμάνι. Μειώνεται σταθερά το προσωπικό του ΟΛΚ, το Φθινόπωρο οι χειριστές που θα έχουν μείνει θα είναι 2. Σύσκεψη οργανώνει τη Δευτέρα ο Κωστής Σιμιτσής σχετικά με την εξυπηρέτηση των κρουαζιερόπλοιων στο κεντρικό λιμάνι της Καβάλας. Άγνωστο είναι αν θα λειτουργήσουν τον Σεπτέμβρη τα δημοτικά σχολεία Λυδίας Πολυστύλου. Εγκαθίσταται στη νέα του θέση την ερχόμενη εβδομάδα ο νέος προϊστάμενος Πρωτοβάθμιας Γιώργος Κουράκος. Ο βουλευτής Νίκος Παναγιωτόπουλος κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή για τα προβλήματα έλλειψης προσωπικού στον ΕΟΤ της ΑΜΘ. Είχε συνάντηση και με τη διοίκηση του ΤΕΙ Καβάλας. Εκδήλωση στο Ποδοχώρι οργανώνει το απόγευμα το ΚΚΕ Καβάλας. Ο δασικός χάρτης της Καβάλας ισχύει, ανακοίνωσε χθες το Δασαρχείο. Τρεις αλλοδαποί θεωρούνται υπεύθυνοι για 14 τουλάχιστον διαρρήξεις σε ενοικιαζόμενα δωμάτια στη Θάσο πέρσι το Καλοκαίρι. Στόχος τους ήταν πάντα επισκέπτες του νησιού.

 

Η θεατρική παράσταση «Κοινός Λόγος» παρουσιάζεται το βράδυ στο Φρούριο. Συνέντευξη τύπου το μεσημέρι για την θεατρική παράσταση «Αγαμέμνων» που θα παρουσιαστεί στο αρχαίο θέατρο το Σαββατοκύριακο. Την Κυριακή το πρωί στο μονοπάτι της Παλιάς Καβάλας εκδήλωση του πολιτιστικού συλλόγου της περιοχής. Την Κυριακή το απόγευμα στους Αντιφιλίππους η καθιερωμένη γιορτή του καλαμποκιού. Αύριο βράδυ στο Χορτοκόπι ο καλοκαιρινός χορός του Πόντου Χορτοκοπίου. Αρχίζει σήμερα με την Χαρούλα Αλεξίου το 13ο Φεστιβάλ Πλάϊ στο Κύμα στην Κεραμωτή. Συνεχίζεται αύριο με την Έλενα Παπαρίζου ενώ την Κυριακή εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος.

 

Ο πρόεδρος του ΑΟΚ θα βρίσκεται το μεσημέρι στην Αθήνα, στην συνέλευση της Φουτμπολ Λιγκ. Στο νέο πρωτάθλημα δήλωσαν συμμετοχή 25 ομάδες. Ανοιχτό το θέμα του ενός ή των δύο ομίλων. Για την Δευτέρα 5 Αυγούστου ετοιμάζεται η πρώτη προπόνηση των παικτών του ΑΟΚ.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Δευτέρα 5 Αυγούστου ξεκινάει η προετοιμασία του ΑΟΚ

Επόμενο άρθρο

μικρά πρωϊνά απο τον Νίκο Γενικόπουλο