Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2013

Ήσυχα και οικογενειακά ήταν τα Χριστούγεννα για τους κατοίκους του Νομού Καβάλας. Επαναλειτουργεί σήμερα η αγορά που θα είναι ανοιχτή πρωί και απόγευμα. Βάση των δεδομένων που ισχύουν αυτή την ώρα τα καταστήματα θα είναι κλειστά την τελευταία Κυριακή του έτους. Σχετική ενημέρωση- προειδοποίηση έστειλε με έγγραφο του στην Α.Δ. Καβάλας ο Εμπορικός Σύλλογος. Δεν αποκλείεται ωστόσο να υπάρξει σήμερα για το ίδιο θέμα κυβερνητική παρέμβαση. Από πλευράς αστυνομικού δελτίου δεν υπήρξαν ειδήσεις τις προηγούμενες ημέρες. Εξαίρεση είναι η σύλληψη δύο γυναικών στη Νέα Πέραμο όπου σε κατάστημα της μιας η δεύτερη έπαιζε φρουτάκια. Αποκλείει συνεργασίες με υποψηφίους δημάρχους ο Βασίλης Λιόγκας. Όπως δήλωσε ή θα είναι ο ίδιος υποψήφιος δήμαρχος ή δεν θα συμμετάσχει καθόλου στις προσεχείς εκλογές. Συνεδριάζει το απόγευμα το Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜΘ. Το μεσημέρι συνεδριάζει η οικονομική επιτροπή της Περιφέρειας. Συνεχίζεται η προσέλευση πολιτών στην εφορία και η κατάθεση πινακίδων αυτοκινήτων που προσωρινά τίθενται σε ακινησία. Οι ισχυροί νοτιάδες που πνέουν στη περιοχή του Θρακικού πελάγους είναι πιθανό να προκαλέσουν προβλήματα στην συγκοινωνία με τη Θάσο. Σχετικά με τα δρομολόγια νέα ανακοίνωση εξέδωσε η Θασιακή Ένωση. Δηλώνει ότι θα συνεχίσει τη προσπάθεια για την ενίσχυση των δρομολογίων στη γραμμή του Πρίνου.

 

Ούτε σήμερα θα λειτουργήσει το κοινωνικό παντοπωλείο του προγράμματος ΣΤΗΡΙΖΩ. Πιθανό είναι να λειτουργήσει την ερχόμενη Δευτέρα. Συνεχίζουν την απεργία τους οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ μέχρι και τις 3 Γενάρη. Παιχνίδια- τρόφιμα και υλικά καθαριότητας πρόσφερε στη Παιδόπολη το προσωπικό της Α.Δ. Καβαλας. Σήμερα θα επισκεφθεί για τον ίδιο λόγο το ίδρυμα Αγία Μαρίνα. Συνεχίζονται τα δρομολόγια του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας προς το αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος». Αυξημένους ελέγχους λόγω των εορτών άρχισε και συνεχίζει η Διεύθυνση Υγείας της Π.Ε. Καβάλας. Ανήμερα τα Χριστούγεννα ο Γιάννης Πασχαλίδης, ο Κωστής Σιμιτσής και ο Αρχέλαος Γρανάς επισκέφθηκαν το Νοσοκομείο όπου ευχήθηκαν χρόνια πολλά σε ασθενείς και συγγενείς τους.

 

Το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας και η Κινηματογραφική Λέσχη οργανώνουν εκδήλωση για την προβολή ταινιών μικρού μήκους του Δημήτρη Αργυρίου. Αυτό θα γίνει αύριο το απόγευμα στη παλιά μουσική. Την Κυριακή το απόγευμα συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του Δήμου Καβάλας στην οδό Δαμιανού. Συνεχίζεται μέχρι και αύριο η αναδρομική έκθεση ζωγραφικής με έργα του Γιάννη Ζαχαρόπουλου. Επιτυχία σημειώνουν οι εορταστικές εκδηλώσεις στη Χρυσούπολη και την Ελευθερούπολη.

 

Η διοίκηση Τσάκα απειλεί ότι θα αποχωρήσει από τον ΑΟΚ επειδή μέρος της επιχορήγησης κράτησε ο Γιώργος Τσοκτουρίδης. Ο μεγαλομέτοχος εξηγεί ότι αυτό έγινε επειδή έπρεπε να πληρωθούν χρέη στο ΙΚΑ και τον Δήμο Καβάλας. Καθοριστική η προπόνηση που είναι προγραμματισμένη για σήμερα το μεσημέρι. Φιλανθρωπική αναμέτρηση μπάσκετ μεταξύ βετεράνων έγινε χθες το απόγευμα στα Ποταμούδια. Από σήμερα το τουρνουά μπάσκετ της Ένωσης.Υπολογίζεται να λάβουν μέρος 600 παιδιά από την Θεσσαλονίκη και την ΑΜΘ.

 

Προηγούμενο άρθρο

Χρόνια πολλά στους δύο αντιπεριφερειάρχες

Επόμενο άρθρο

Χριστούγεννα