Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΓΕΝΑΡΗ 2014

Άγνωστοι δράστες τοποθέτησαν αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς έξω από το κατάστημα της τράπεζας Πειραιώς στην οδό Ομονοίας και Παύλου Μελά. Το περιστατικό έγινε στις 4 σήμερα το πρωί. Προκλήθηκαν περιορισμένες υλικές ζημιές. Το περιστατικό αντιμετωπίστηκε από την Π.Υ. Καβάλας. Εκτός λειτουργίας ήταν όλη την ημέρα χθες το σύστημα TAXIS στην εφορία της Καβάλας. Απογοητευμένοι αποχώρησαν από την υπηρεσία αρκετοί πολίτες που ήθελαν να εξυπηρετηθούν. Ελπίδες ότι η κατάσταση θα ομαλοποιηθεί σήμερα. Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν χθες το πρωί σε καφετέρια επειδή 3 ως πελάτες έπαιζαν «φρουτάκια», γεγονός που επέτρεπε ο 4ος ως υπεύθυνος του καταστήματος. Σε συμφωνία για έναν υποψήφιο δήμαρχο Καβάλας καταλήγουν τα στελέχη της ΝΔ που συναντήθηκαν και χθες το απόγευμα. Μένει να μάθουμε αν αυτός θα είναι ο Ντίνος Κλειτσιώτης ή η γιατρός Δήμητρα Τσανάκα. Διαμαρτυρία στα εξωτερικά ιατρεία του Νοσοκομείου έκαναν χθες συνταξιούχοι και ΑμΕΑ. Συζήτησαν το χαράτσι των 25 ευρώ με τον διοικητή Χρήστο Κοπατσάρη. Με άλλες δηλώσεις του ο κ. Κοπατσάρης υποστήριξε ότι ο μαγνητικός τομογράφος είναι πιθανό να λειτουργήσει το προσεχές Καλοκαίρι. Προετοιμάζεται ήδη ο σχετικός χώρος στο δεύτερο υπόγειο του κτιρίου.

 

Το τμήμα Ασφαλείας Καβάλας ανακοίνωσε χθες την εξιχνίαση 1 ληστείας και 10 διαρρήξεων σε σπίτια της πόλης. Πρόκειται για ομάδα 7 ατόμων, οι περισσότεροι των οποίων ήταν αλλοδαποί. Η δράση της ομάδας που περιλαμβάνει και 4 απόπειρες διαρρήξεων αφορά το χρονικό διάστημα Μάης- Νοέμβρης του 2012. Με γιατρό από το Κ.Υ. Ζαγκλιβερίου ενισχύεται για το επόμενο 3μηνο το Νοσοκομείο Καβάλας. Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ ετοιμάζεται να συμμετέχει στις περιφερειακές εκλογές της ΑΜΘ με δικό της ψηφοδέλτιο. Άφαντοι παραμένουν οι 3 από τους 5 υπερτυχερούς του πρώτου αριθμού του Πρωτοχρονιάτικου λαχείου. Ολοκληρώνεται το έργο κατασκευής περίφραξης στην Παιδόπολη. Ποσό 5.000 ευρώ διαθέτει το Υπουργείο Περιβάλλοντος για την πληρωμή των πρώτων μελετών που αφορούν το έργο μετατροπής του 12ου δημοτικού σχολείου σε κτίριο φιλικό προς το περιβάλλον.

 

Την Δευτέρα στις 11.30 το πρωί θα γίνει στο κεντρικό λιμάνι ο καθιερωμένος αγιασμός των υδάτων. Ακολουθεί εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας του ΝΟΚ. Τη Δευτέρα το μεσημέρι αναβιώνει στο σχολείο της Νικήσιανης το έθιμο των Αράπηδων. Πίτα κόβουν τη Δευτέρα το μεσημέρι οι χειμερινοί κολυμβητές της Καλαμίτσας. Την Κυριακή 12 Γενάρη παρουσιάζεται στη Καβάλα το νέο βιβλίο της Έλενας Σιούτη. Γιορτή για τα παιδιά οργάνωσε χθες στο λιμάνι της Νέας Ηρακλίτσας ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος του Δήμου Παγγαίου.

 

Ο Μπάμπης Κουφατζής με τον Βλάση Τσάκα ήταν χθες το μεσημέρι στα αποδυτήρια του ΑΟΚ κι εγγυήθηκαν ομαλή λειτουργία της διοίκησης. Αρνείται ο Ερασιτέχνης να στηρίξει τη προσπάθεια που διατηρεί τις επιφυλάξεις του. Προπονήθηκαν κανονικά Άρτσε και Βαλεριάνος. Έτοιμη είναι η Ένωση για το αυριανό παιχνίδι με τον Ίκαρο Σερρών.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Τα βρίσκουν στη ΝΔ για έναν υποψήφιο Δήμαρχο στη Καβάλα

Επόμενο άρθρο

Γιορτή για τα παιδιά στη Νέα Ηρακλίτσα