Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΙΟΥΝΗ 2013

Δύο ακόμη περιπτώσεις ρευματοκλοπών σε διαμερίσματα, στην ανατολική πλευρά της πόλης, ανακάλυψε χθες η ΔΕΗ Καβάλας. Θα οδηγηθούν κι αυτές στη δικαιοσύνη, όπως τόσες άλλες τους τελευταίους μήνες. Πρόκειται για ρευματοκλοπές από το 2008 και το 2009. Η ΔΕΗ Καβάλας ελέγχει αυτό το διάστημα όλα τα ρολόγια των πελατών της προωθώντας ταυτόχρονα πρόγραμμα αντικατάστασης τους με ψηφιακά. Στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Παγγαίου ανακοινώθηκε η παραίτηση του συνηγόρου του πολίτη Πάρη Γρηγοριάδη. Ο κ. Γρηγοριάδης παραιτήθηκε επειδή δεν μπορούσε να συνεργαστεί με την διοίκηση του Δήμου. Δεν θα αντικατασταθεί. Η Δημοκρατική Συνεργασία ήρθε πρώτη σε ψήφους στις εκλογές δάσκαλων και νηπιαγωγών για τους αντιπρόσωπους στο συνέδριο της ομοσπονδίας. Αντιπροσώπους εκλέγουν επίσης η ΔΑΚΕ, η Αριστερή Ενωτική Κίνηση και το ΠΑΜΕ. 16 είναι οι υποψήφιοι για τη νέα νομαρχιακή επιτροπή ΠΑΣΟΚ Καβάλας. Οι εκλογές θα γίνουν την Κυριακή. Στη χθεσινή της συνεδρίαση η διοίκηση του ΟΛΚ συζήτησε κι απέρριψε τα περισσότερα αιτήματα του αρχηγείου της Π.Υ. σχετικά με την εξυπηρέτηση του νέου πυροσβεστικού σκάφους που αναμένεται στο κεντρικό λιμάνι. Είναι χαρακτηριστικό ότι η Π.Υ. ζητά από τον ΟΛΚ να πληρώνει ακόμη και τα καύσιμα του πλοίου!

 

Στις 7 το απόγευμα τοπικοί φορείς και σύλλογοι οργανώνουν στην πλατεία Καπνεργάτη συγκέντρωση συμπαράστασης στους Τούρκους διαδηλωτές. Την ίδια ώρα στην πλατεία Ελευθερίας ο Δήμος Καβάλας εγκαινιάζει το σύστημα κοινόχρηστων ποδηλάτων. Σήμερα το πρωί η Λαϊκή Συσπείρωση Παγγαίου θα βρίσκεται έξω από το Κ.Υ. Ελευθερούπολης ζητώντας να μην υποβαθμιστεί η λειτουργία του. Ο Γιάννης Πασχαλίδης έλαβε υπόσχεση από την διοίκηση του ΟΑΕΔ για τη κατασκευή του παιδικού σταθμού στο Περιγιάλι. Παραιτήθηκε από την ενοικίαση της αίθουσας τελετών των δημοτικών κοιμητηρίων ο ιδιώτης που πριν μια εβδομάδα πλειοδότησε στον σχετικό διαγωνισμό. Αθωώθηκαν χθες στην Κομοτηνή μέλη του ΠΑΜΕ Καβάλας που ήταν κατηγορούμενοι για τις κινητοποιήσεις έξω από το Τζάμπο του Αμυγδαλεώνα το 2009. Εντός του τρέχοντος μηνός θα αρχίσει η ανάκριση για την υπόθεση των εκδηλώσεων που ανέλαβε να οργανώσει η δημοσιογράφος Σοφία Μπουδακίδου.

 

Σε συνέντευξη τύπου στο καφενείο «Μαύρη Θάλασσα» στον Τίμιο Σταυρό παρουσιάστηκε χθες το απόγευμα το πρόγραμμα του φεστιβάλ Φιλίππων-Θάσου. Οι εκδηλώσεις θα γίνουν από τις αρχές Ιούλη ως το τέλος Αυγούστου στο αρχαίο Θέατρο των Φιλίππων, στον Λιμένα της Θάσου και στην πόλη της Καβάλας. Η θεατρική παράσταση «Οι άγγελοι των λυγμών» παρουσιάζεται από το Σάββατο στο θέατρο «Αντιγόνη Βαλάκου». Σήμερα θα δοθεί συνέντευξη τύπου. Το βράδυ προβολή φωτογραφιών της Καβάλας στην πρόσοψη του κτιρίου του ξενοδοχείου Γαλαξίας. Είναι εκδήλωση του Φωτογραφικού Ομίλου Καβάλας. Αύριο το απόγευμα η Παιδόπολη τιμά τους δωρητές της. Στην εκδήλωση θα παραστεί και ο Υφυπουργός Νίκος Παναγιωτόπουλος. Την Κυριακή το πρωί εκδήλωση του ΦΟΚ αφιερωμένη στην παγκόσμια μέρα προστασίας του περιβάλλοντος. Αύριο βράδυ στην Καλαμίτσα η 3η συνάντηση συνοικιακών συλλόγων της Καβάλας.

 

Αύριο αναμένονται στην Καβάλα βετεράνοι αθλητές του μπάσκετ που παλαιότερα αγωνίστηκαν και στην εθνική Ελλάδας. Θα παίξουν φιλικό ματς με αυτούς της Καβάλας για φιλανθρωπικό σκοπό, την Κυριακή το απόγευμα. Αύριο στο Πάρκο οι τελικοί του μίνι μπασκετ. Στον ΑΟΚ η φημολογία συνεχίζεται κι εντείνεται αλλά ειδήσεις δεν υπάρχουν.

 

 

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Ο κόσμος αγκαλιάζει πλέον την Παιδόπολη - Η διοίκηση θα τιμήσει τους δωρητές του ιδρύματος

Επόμενο άρθρο

Άνθρωπος του ποδοσφαίρου ο νέος πρόεδρος;