Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 20 ΦΛΕΒΑΡΗ 2014

Στο κεντρικό λιμάνι της Καβάλας συνελήφθη χθες νωρίς το πρωί ο Α’ μηχανικός του πλοίου Γιουροπίαν Εξπρές κατηγορούμενος για συμμετοχή στο κύκλωμα με τα λαθραία καύσιμα που απασχολεί τις αρχές στην Αθήνα. Βάση της σχετικής ανακοίνωσης είχε παρακρατήσει για δικό του όφελος 11 τόνους ναυτιλιακό καύσιμο. Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της κυβέρνησης η απόφαση του Υπουργού Υγείας με την οποία διορίζεται νέο διοικητικό συμβούλιο στο Νοσοκομείο. Σε αυτό μετέχουν οι Ντίνα Νικολαϊδου, Ελένη Σοφιανίδου, Κατερίνα Χατζηδημητρίου. Δεν έγινε χθες η συνάντηση του σωματείου των εργαζομένων στη ΒΦΛ με τους Τσάρα- Μπεχράκη. Αναβολή ζητά η παράταξη ΟΡΜΗ της προγραμματισμένης για σήμερα το απόγευμα συνεδρίασης της νέας αντιπροσωπείας του ΤΕΕ ΑΜ. Μηχανικοί της Καβάλας αναμένεται να στηρίξουν για νέο πρόεδρο της διοικούσας τον μηχανικό από τη Δράμα Δημήτρη Κυριαζίδη. Εκπρόσωπος της κεντρικής διοίκησης της ΑΔΕΔΥ θα είναι σήμερα στη Καβάλα για να συναντηθεί με διοικήσεις πρωτοβάθμιων σωματείων. Αύριο στη Καβάλα ο Άρης Γιαννακίδης και οι δήμαρχοι της ΑΜΘ για να λάβουν μέρος σε ημερίδα με θέμα το νέο ΕΣΠΑ. Θέματα του ΕΟΠΥΥ και του νέου φορέα παροχής υπηρεσιών πρωτοβάθμιας υγείας συζητήθηκαν χθες το απόγευμα στη τακτική συνέλευση του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας. Η συμμετοχή των γιατρών ήταν μικρή αλλά ικανοποιητική.

 

Ο υποψήφιος δήμαρχος Βαγγέλης Παππάς επισκέφθηκε την Ιχθυόσκαλα Καβάλας. Ο Άρης Βέρρος συναντήθηκε με τη διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου ενώ ο Μάκης Παπαδόπουλος οργανώνει σεμινάρια για ανέργους προκειμένου να τους βοηθήσει να βρουν δουλειά. Αρχές Μαρτίου προεκλογικές εκδηλώσεις από τους Βέρρο και Σιμιτσή. «Η Δήμητρα Τσανάκα αργεί. Πρέπει να ανακοινώσει τα πρώτα ονόματα υποψήφιων δημοτικών συμβούλων» είπε χθες ο Ντίνος Κλειτσιώτης. Παραμένουν στα μπλόκα της Χρυσούπολης και του Αμυγδαλεώνα οι αγρότες. Βουλευτές του ΚΚΕ κατέθεσαν ερώτηση ζητώντας να ανακληθεί απόλυση εργαζόμενου που εργάζονταν σε κατάστημα του Μαρινόπουλου στη Καβάλα. Συνάντηση με τον Υπουργό Μακεδονίας Θράκης είχε ο Γιάννης Πασχαλίδης. Σύμφωνα με νέες δηλώσεις του προέδρου του Ελληνοτουρκικού Επιμελητηρίου Β.Ε. Δημήτρη Συμεωνίδη υπάρχει ενδιαφέρον σύνδεσης του λιμανιού της Καβάλας με το λιμάνι της Σμύρνης. Βούλγαρος επιχειρηματίας κατέθεσε πρόταση συνεργασίας στον ΟΛΚ. Δύο ακόμη μήνες θα αργήσει να είναι διαθέσιμο στο Νοσοκομείο –λόγω γραφειοκρατίας- το ασθενοφόρο που δώρισε ο Ιταλικός Ερυθρός Σταυρός. Προχωρά αντίθετα η διαδικασία για την εγκατάσταση και λειτουργία του μαγνητικού τομογράφου.

 

Σήμερα το απόγευμα μαθητική αποκριάτικη παρέλαση στο Κοκκινόχωμα. Το πρωί εκδηλώσεις για την Τσικνοπέμπτη στα ΚΑΠΗ. Παιχνίδι χαμένου θησαυρού οργανώθηκε πρώτη φορά χθες στο ναυτικό μουσείο. Έλαβαν μέρος μαθητές δημοτικού σχολείου καθοδηγούμενοι από τον εθελοντή Ηρακλή Λαμπαδαρίου. Εκδρομή στον Πολύγυρο Χαλκιδικής οργανώνει την Κυριακή 2 Μαρτίου ο σύλλογος κατοίκων Κηπούπολης- Καλαμίτσας.

 

Με σκορ 3-1 ο ΑΟΚ νίκησε χθες σε φιλικό παιχνίδι το Βυζάντιο. Ευκαιρία για δοκιμές στην άμυνα και στη μεσαία γραμμή είχε ο Μιχάλης Ιορδανίδης. Διαιτητής στο ματς της Κυριακής στο Βόλο ο Σωσώνης από την Λαμία. Ναζιανζός Νέας Καρβάλης και Αετός Ορφανού στον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣΚ που θα γίνει στις 5 Μαρτίου στην Ελευθερούπολη.

 

Προηγούμενο άρθρο

Αυξημένη η κίνηση στο νοσοκομείο λόγω ΕΟΠΥΥ

Επόμενο άρθρο

μικρά πρωϊνά με τον Νίκο Γενικόπουλο