Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013

Μια πρώτη συζήτηση με επαγγελματίες για το θέμα της μονοδρόμησης της οδού Βενιζέλου, από το Φάληρο ως την οδό Δαγκλή, έκαναν χθες το μεσημέρι εκπρόσωποι του Δήμου Καβάλας. Οι καταστηματάρχες της περιοχής αντιδρούν, ο διάλογος όμως θα συνεχιστεί. Όλα αυτά με αφορμή δημοτικό έργο που θα αρχίσει εντός του έτους με ορίζοντα ολοκλήρωσης 12 μήνες. Νέα διοίκηση έχει από χθες το σωματείο ιδιοκτητών Ταξί Νομού Καβάλας. Πρώτος σε σταυρούς και πιθανός νέος πρόεδρος ο Μανώλης Τσιλογιώργης. Δεν εξελέγη στη νέα διοίκηση ο προηγούμενος πρόεδρος Αλέξανδρος Μαλέπας. Η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ πρώτευσε στις χθεσινές εκλογές αντιπροσώπων στο συνέδριο της ΟΛΜΕ, στην ΕΛΜΕ Καβάλας. Δεύτερη η ΔΑΚΕ, τρίτο το ΠΑΜΕ και τέταρτη η ΠΑΣΚ. Εκλέγονται 6 συνολικά εκπρόσωποι στο συνέδριο της Ομοσπονδίας. Η συμμετοχή των καθηγητών στη ψηφοφορία ήταν μικρή. 40χρονος κάτοικος Σερρών συνελήφθη χθες στη Μεσορόπη επειδή εξαπάτησε 80χρονη. Κατά την αστυνομία ο ίδιος δράστης έχει απασχόλησει 3 ακόμη φορές για ίδιο λόγο τις αρχές. Τον Εισαγγελέα Καβάλας θα επισκεφθούν το πρωί για το θέμα του Τζάμπο ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και ο πρόεδρος του σωματείου Ζαχαροπλαστών. Στις 9 σήμερα το βράδυ το συμβούλιο του Επιμελητηρίου συζητά το θέμα του Public.

 

Εκτάκτως συνεδριάζει το μεσημέρι το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας. Μοναδικό θέμα η απευθείας προμήθεια αγαθών για τις ανάγκες του κοινωνικού παντοπωλείου. Βουλευτές του ΚΚΕ Καβάλας κατέθεσαν ερώτηση στη Βουλή για τα προβλήματα του Νοσοκομείου Καβάλας και την έλλειψη ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού. Ο Τέρενς Κουίκ κατέθεσε ερώτηση στην Βουλή ζητώντας να μην καταργηθούν οι υπηρεσίες του ΕΟΤ στην Καβάλα και την Κομοτηνή. Ερώτηση στη Βουλή κατέθεσε και ο Γιάννης Πασχαλίδης σχετικά με την αντιμετώπιση παράσιτων στις καλλιέργειες ακτινιδίων στην περιοχή του Νέστου. Ο Χρήστος Λάσκος, μέλος της πολιτικής γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, μιλά το απόγευμα στην Ελευθερούπολη. Δεν υπάρχουν νεότερα σχετικά με την τελική μορφή του προγράμματος Αθηνά ως προς το ΤΕΙ Καβάλας. Δεν έγινε χθες η Σύνοδος των Προέδρων. Ζημιές 2.000 ευρώ προκάλεσε πυρκαγιά χθες το πρωί σε διαμέρισμα ρακοσυλλέκτριας στο κέντρο της πόλης.

 

Η αντιφασιστική ταινία «Φιλιά εις τα παιδιά» προβάλλεται το απόγευμα στον Απόλλωνα. Η είσοδος είναι δωρεάν. Προλογίζει ο Κυριάκος Λυκουρίνος. Η ομάδα των Παραμυθάδων παρουσίασε παραμύθια σε σχολείο της Δράμας. Συνεργάζεται και με την Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας. Πρωί και απόγευμα λειτουργεί στο Εμπορικό Κέντρο έκθεση του Κέντρου Λαογραφίας «Νεάπολις». Μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων παρουσίασαν χθες στη Δ. Βιβλιοθήκη τις εργασίες τους σε θέματα πολιτισμού, περιβάλλοντος και αγωγής υγείας.

 

Με γκολ του Χλωρού ο ΑΟΚ νίκησε χθες 1-0 τον Βύζαντα Μεγάρων. Η αναμέτρηση έγινε μπροστά σε λίγο κόσμο. Πολλά σκουπίδια από προηγούμενα ματς στις κερκίδες του γηπέδου. Δεν ήταν στο παιχνίδι χθες οι διοικητικοί παράγοντες της ομάδας! Την Κυριακή ο ΑΟΚ παίζει στην Άμφισσα με τον Φωκικό. Η Ένωση αντιμετωπίζει την Μεγάλη Τρίτη τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου ερασιτεχνών ο Άρης Ακροποτάμου. Χθες νίκησε 4-1 τον Έβρο Σουφλίου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Το Κέντρο «Νεάπολις» εκθέτει στο Εμπορικό Κέντρο

Επόμενο άρθρο

μικρά πρωϊνά απο τον Νίκο Γενικόπουλο