Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 6 ΙΟΥΝΗ 2013

Δύο άγνωστοι άνδρες επισκέφθηκαν χθες το πρωί στο σπίτι της -στην οδό Ζαλόγγου- 74χρονη γυναίκα όπου την έπεισαν ότι ο γιος της τους οφείλει χρήματα. Στην συνέχεια την συνόδευσαν σε τραπεζικό κατάστημα της πόλης. Εκεί η γυναίκα έκανε ανάληψη και τους έδωσε ποσό 8.000 ευρώ. Η Αστυνομική Διεύθυνση εντόπισε χθες δύο ακόμη περιπτώσεις ρευματοκλοπων, η μια σε κτήμα στη Νέα Καρβάλη κι η δεύτερη σε πολυκατοικία. Στο δεύτερο περιστατικό ένοικος της πολυκατοικίας έκλεβε κοινόχρηστο ρεύμα από το 2002. Το βράδυ της Τρίτης πρατήριο υγρών καυσίμων της Καβάλας έβαζε στα ρεζερβουάρ των αυτοκινήτων βενζίνη μαζί με νερό. 4 αυτοκίνητα ακινητοποιήθηκαν αφού εξυπηρετήθηκαν στο ίδιο πρατήριο. Ο ιδιοκτήτης του οποίου απέδωσε το γεγονός σε ζημιά στην δεξαμενή, υποσχέθηκε να αποζημιώσει τους ιδιοκτήτες όλων των οχημάτων. Ούτε κουβέντα δεν ακούστηκε χθες στο Περιφερειακό Συμβούλιο για το θέμα της καταπολέμησης των κουνουπιών. Η αντιπολίτευση απέφυγε να υποβάλλει ερώτηση, καμία ανακοίνωση από τη διοίκηση της Περιφέρειας. Πολλές ερωτήσεις για θέματα της πόλης στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Εγκρίθηκε η φετινή προγραμματική σύμβαση του φεστιβάλ, το πρόγραμμα του οποίου θα ανακοινωθεί σε συνέντευξη τύπου σήμερα το απόγευμα.

 

Κλειστά είναι σήμερα δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία στο Ν. Καβάλας. Πραγματοποιείται γενική συνέλευση δασκάλων και νηπιαγωγών. Ως το απόγευμα η εκλογή αντιπροσώπων στη συνέλευση της ομοσπονδίας. Στις 8 το απόγευμα λήγει η προθεσμία κατάθεσης υποψηφιοτήτων για τις εσωκομματικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ. 15 υποψήφιοι για τη νέα ΝΕ ΠΑΣΟΚ Καβάλας. Βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων κατέθεσε ερώτηση στον Υπουργείο Υγείας για την αξιοποίηση του κάτω Νοσοκομείου. 4χρονο αγόρι έπεσε και τραυματίστηκε ελαφρά μέσα στο άδειο σιντριβάνι του Πάρκου Φαλήρου. Αύριο το απόγευμα συγκέντρωση συμπαράστασης στην πλατεία Καπνεργάτη προς τους Τούρκους διαδηλωτές. Συνεδριάζει το μεσημέρι η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καβάλας. Ο βουλευτής Γιάννης Πασχαλίδης κατέθεσε πρόταση στο Υπουργείο Εργασίας για την πάταξη του παρεμπορίου. Συνεδριάζει το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο Παγγαίου.

 

Συνεχίζεται στη Δ. Καπνοπήθη συνάντηση για θέματα τουρισμού. Σε αυτήν σήμερα μετέχουν και εκπρόσωποι του Δήμου Μπάνσκο. Εθελοντές που διακρίνονται στην προστασία του περιβάλλοντος βράβευσε χθες ο Δήμος Καβάλας. Στο ποσό των 63.000 ευρώ φθάνει ο φετινός προϋπολογισμός του Φεστιβάλ Φιλίππων. Η οργανωτική επιτροπή του αεροπορικού σόου ανακοίνωσε χθες την συμμετοχή στις εκδηλώσεις του Γερμανικού Πολεμικού Ναυτικού με ένα αεροσκάφος Ντορνιέ.

 

Πρόσωπο εκτός Καβάλας αναμένεται να αναλάβει την τύχη του ΑΟΚ. Κατά το επικρατέστερο σενάριο θα αναλάβει την διαχείριση της ομάδας και δεν θα αγοράσει την ΠΑΕ. Ο Ακροπόταμος ηττήθηκε χθες 4-0 από τον Φοίβο Κρεμαστής κι αποκλείστηκε από το κύπελλο ερασιτεχνικών ομάδων. Το Σάββατο στο Πάρκο Φαλήρου οι τελικοί αγώνες του φετινού 26ου πρωταθλήματος Μίνι Μπάσκετ.

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Πρόεδρος εκτός Καβάλας

Επόμενο άρθρο

μικρά πρωϊνά απο τον Νίκο Γενικόπουλο