Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 9 ΟΚΤΩΒΡΗ 2014

Τοπικοί φορείς και αγρότες της Νέας Καρβάλης διαπίστωσαν χθες οριστικά ότι ο αγωγός ΤΑΡ θίγει γη υψηλής παραγωγικότητας αν και οι εκπρόσωποι του έργου είχαν πολλές φορές υποσχεθεί το αντίθετο. Καλούνται οι αγρότες της Νέας Καρβάλης να μην συνεργαστούν με τον μηχανικό του ΤΑΡ, να μην δώσουν σε αυτόν αντίγραφα των συμβολαίων ους ή των τίτλων ιδιοκτησίας. «Θα προσφύγουμε στο ΣτΕ» είπε για λογαριασμό του Δήμου Καβάλας η πρόεδρος της Δημοφέλειας Αναστασία Ιωσηφίδου. Στην Καβάλα έρχεται το απόγευμα ο διοικητής του ΙΚΑ Ροβέρτος Σπυρόπουλος προκειμένου να λάβει μέρος σε συνέδριο εργαζόμενων που θα γίνει στη Δράμα. Μετάθεση 3 μηνών στο Νοσοκομείο της Ξάνθης έλαβε η μοναδική καρδιολόγος του ΠΕΔΥ Καβάλας. Στα «κρύα του λουτρού» έμειναν οι ασφαλισμένοι που είχαν προγραμματισμένα ραντεβού μαζί της. Εξιτήριο από το Νοσοκομείο πήρε χθες ο Μητροπολίτης Προκόπιος. Όπως φαίνεται θα λάβει μέρος στις εργασίας της Ιεράς Συνόδου τις προσεχείς μέρες. Χθες η Ιερά Μητρόπολη άρχισε εργασίες συντήρησης στο κτίριο του Συνδέσμου Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών, προετοιμάζει τη λειτουργία του εκκλησιαστικού μουσείου στον πρώτο όροφο του κτιρίου.

Ανακοίνωση εξέδωσε χθες η «Ανοιχτή Πόλη» του Κωστή Σιμιτσή. Απαντά στην κριτική που δέχθηκε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την περασμένη Δευτέρα. Το κρουαζιερόπλοιο Silver Spirit καταπλέει το μεσημέρι στο λιμάνι της Καβάλας. Το Υπουργείο Εσωτερικών ενισχύει με χρήματα των ΚΑΠ τους 4 δήμους του Νομού Καβάλας. Δυνατότητα ελέγχων στο δημοτικό κυνοκομείο αποκτούν οι φιλοζωικοί σύλλογοι της πόλης. Αγιασμό κάνει αύριο το απόγευμα το Δημοτικό Ωδείο. Με εθελοντική εργασία των καθηγητών αρχίζουν την Δευτέρα τα μαθήματα. Την ερχόμενη εβδομάδα θα μοιράσει τρόφιμα στους δικαιούχους του το Κοινωνικό Παντοπωλείο. Ογκολογική κλινική στο Νοσοκομείο ζητά με ερώτηση του προς τον Υπουργό Υγείας ο Γιάννης Πασχαλίδης. Το Επιμελητήριο Καβάλας θα λάβει μέρος στην Πανελλήνια Γενική Έκθεση Ξάνθης που θα γίνει 17 με 22 Οκτώβρη.

Αγιασμός τελείται το απόγευμα στο Λύκειο των Ελληνίδων. Σύσκεψη για τη συμμετοχή της Περιφέρειας ΑΜΘ σε δύο τουριστικές εκθέσεις οργάνωσε ο Γιώργος Παυλίδης. Εκδρομή στην Αμφίπολη οργανώνει την Κυριακή ο Σύλλογος Μικρασιατών.

Συνεχίζει την προετοιμασία του για το ματς στα Γιαννιτσά ο ΑΟΚ. Για τη βασική ενδεκάδα υπολογίζει τον Ζουνίνιο ο Γιάννης Ισπυρλίδης. Απογευματινή προπόνηση για την Ένωση σήμερα. Αύριο το πρωί αναχωρεί οδικώς για την Αθήνα.

 

Προηγούμενο άρθρο

Νέο αίτημα στο Δήμο να βοηθήσει το κοινωνικό παντοπωλείο

Επόμενο άρθρο

Σωτήρης Καραποστόλου: « Θέλαμε την Α1 αλλά πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας στην Α2»