Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2013

Αντίθετη είναι η κοινωνία της Θάσου στα προγραμματισμένα για σήμερα το απόγευμα εγκαίνια των γραφείων της Χ. Αυγής στον Λιμένα. Η εκδήλωση θα γίνει εφόσον το επιτρέψει ο καιρός αφού από χθες το μεσημέρι υπάρχει διακοπή εκτέλεσης των δρομολογίων των φέρι μποτ. 4 διμοιρίες ΜΑΤ θα «περάσουν» από το μεσημέρι στο νησί. Ταυτόχρονα με την τελετή των εγκαινίων συγκέντρωση διαμαρτυρίας πολιτών. Ανακοινώσεις κατά της Χ. Αυγής εξέδωσαν χθες οι οργανώσεις Θάσου όλων των άλλων κομμάτων. Απολογισμό του κοινωνικού παντοπωλείου μετά την ολοκλήρωση της Ε.Δ.Ε. για την παραλαβή των ηλιέλαιων, αποφάσισε κατά πλειοψηφία η αρμόδια διαπαραταξιακή επιτροπή. Το τοπικό συμβούλιο Καβάλας είπε όχι στους υποβιβασμούς 4 δημοτικών σχολείων που προτείνει η Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση. Προτείνεται επίσης η συγχώνευση του Γυμνασίου Ζυγού- Κρυονερίου με αυτό του Αμυγδαλεώνα. Την επόμενη συνεδρίαση του Σ.Α.Σ. περιμένει ο επιχειρηματίας Κώστας Αντίοχος προκειμένου να ζητήσει άδεια για να εκτελεί δρομολόγια προς τη Θάσο υδροπτέρυγο. Ουδείς όμως γνωρίζει πότε ακριβώς θα γίνει η συνεδρίαση του Σ.Α.Σ. Σήμερα η πρόταση των τοπικών φορέων που επεξεργάστηκε η Θασιακή Ένωση θα αποσταλεί στις δύο ναυτιλιακές εταιρίες.

 

Συνεδριάζει το απόγευμα το Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜΘ. Το ΚΚΕ οργανώνει εκδήλωση για τον κομματικό τύπο με αφορμή τα 95 χρόνια από την ίδρυση του. Το απόγευμα στη Χρυσούπολη συνέλευση της Αυτοδιοικητικής Κίνησης Νέστου. Θα αποφασιστεί ο προσωρινός επικεφαλής. Σε κομματική συνάντηση στη Θεσσαλονίκη όπου δεν υπήρξαν ειδήσεις έλαβε μέρος ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κώστας Ευθυμιάδης. Ο ανακριτής Καβάλας εξέδωσε διάταξη με την οποία διατάσσει την προφυλάκιση της δημοσιογράφου Σοφίας Μπουδακίδου. Ανακαλεί την προηγούμενη απόφαση του με την οποία ορίζονταν περιοριστικοί όροι. Από τις 20 Δεκέμβρη το Υπεραστικό ΚΤΕΛ θα συνδέει με δύο δρομολόγια την ημέρα την πόλη με το αεροδρόμιο Μέγας Αλέξανδρος. Η Κατερίνα Πετράκη εξελέγη χθες εκπρόσωπος των εργαζομένων στο συμβούλιο του Νοσοκομείου. Μετά τις γιορτές θα αρχίσουν τα έργα στην οδό Βενιζέλου και Ερυθρού Σταυρού. Σύσκεψη συνταξιουχικών σωματείων θα γίνει το πρωί στο Επιμελητήριο.

 

Εγκαινιάστηκε χθες στη Καπναποθήκη έκθεση ζωγραφικής γυναικών ζωγράφων. Πολλές είναι οι συμμετοχές στον πανελλήνιο διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα τη θάλασσα του Ναυτικού Μουσείου Καβάλας. Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα γίνουν γνωστά σε εκδήλωση μετά τις γιορτές. Το απόγευμα εκδήλωση στο 4ο Δημοτικό για τα παιδιά με προβλήματα συμπεριφοράς. Δύο συγγραφείς από τη Χρυσούπολη θα βρίσκονται το πρωί στο 4ο Γυμνάσιο. Εορταστικές εκδηλώσεις ανακοινώθηκαν από τους συλλόγους στο Ζυγός και στους Αντιφιλίππους. Το απόγευμα γενική συνέλευση της Διασωστικής Ομάδας. Χώρο στο πρώην κτίριο του ΕΟΚ ζήτησε από τον Δήμαρχο ο ΕΟΣ Καβάλας.

 

Δύο νεαροί παίκτες από το εξωτερικό δοκιμάζονται από χθες στις προπονήσεις του ΑΟΚ. Φημολογείται ότι η ΠΑΕ θα πρέπει να πληρώσει τώρα όσα δεν πλήρωσε πέρσι σε μια σειρά ποδοσφαιριστών που έκαναν προσφυγή και δικαιώθηκαν. Στις 3 το μεσημέρι της Κυριακής το ματς με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

 

Προηγούμενο άρθρο

Πότε θα συνεδριάσει το Σ.Α.Σ. ;

Επόμενο άρθρο

Το ΔΣ της ΔΕΥΑΚ προσαρμόζεται - Εν αναμονή των ασφαλιστικών μέτρων των εργαζομένων