Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΙΟΥΛΗ 2013

Στις 11 σήμερα το πρωί στο Πρωτοδικείο Καβάλας θα συζητηθεί αίτημα του Δήμου Καβάλας περί αναβολής της διαδικασίας ιδιωτικοποίησης δημόσιας έκτασης στο ακρωτήρι της Καλαμίτσας. Ο Δήμος Καβάλας κατέθεσε χθες και αίτηση ασφαλιστικών μέτρων. Στη σημερινή δίκη θα παραστεί και εκπρόσωπος του ΤΑΙΠΕΔ που αναμένεται να δεσμευτεί ότι η προς ιδιωτικοποίηση έκταση δεν περιλαμβάνει την δημοτική οδό που βρίσκεται στην ίδια περιοχή. Μεγάλη προσέλευση εργαζόμενων χθες το βράδυ στο Δημοτικό Κήπο, στην μουσική εκδήλωση συμπαράστασης σε όσους πρόκειται να απολυθούν. Καβαλιώτες δημόσιοι υπάλληλοι βρίσκονται ήδη στην Αθήνα για να λάβουν μέρος στις κινητοποιήσεις στη πλατεία Συντάγματος. Η εταιρία Ελληνικά Υδροπλάνα ΑΕ έρχεται στη Καβάλα την ερχόμενη εβδομάδα για να συζητήσει με τον ΟΛΚ δημιουργία υδατοδρομίου ακριβώς έξω από το κεντρικό λιμάνι. Πολίτες καταγγέλλουν αγνώστους που τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής έκαναν παράνομη αμμοληψία από την ακτή του Περιγιαλίου. Το βράδυ η ΚΝΕ Καβάλας οργανώνει εκδήλωση στη συνοικία του Βύρωνα. Ίδια εκδήλωση τη Κυριακή στα Ποταμούδια.

 

Επίσκεψη και ενημέρωση για τη λειτουργία των λασπόλουτρων σήμερα από πλευράς του Δήμου Καβάλας. Το Φθινόπωρο θα γίνουν οι εκλογές στο ίδρυμα Αγία Μαρίνα. Θα είναι υποψήφια η Λίτσα Γιαννίση. Πιθανή επίσκεψη στην Καβάλα, στα Πετρέλαια, το Σάββατο του Υπουργού Περιβάλλοντος Γιάννη Μανιάτη. Διαψεύδει η Revoil ενδιαφέρον Ρώσων να την αγοράσουν. «Κλειδί» για το ενδιαφέρον των Ρώσων οι αποθηκευτικές εγκαταστάσεις της εταιρίας μεταξύ Νέας Καρβάλης και Ποντολίβαδου. Η Ευρωπαϊκή Ένωση ενέκρινε την από μέρους της χρηματοδότηση των μελετών για την σιδηροδρομική σύνδεση του νέου λιμανιού με τους Τοξότες. Ελεύθερος με εγγύηση 4.000 ευρώ αφέθηκε 42 ετών Καβαλιώτης που την Παρασκευή πιάστηκε με 300 γραμμάρια χασίς. Κατηγορήθηκε για διακίνηση ναρκωτικών. Ακόμη καλύτερη λειτουργία των Κέντρων Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων στη Θάσο, τη Χρυσούπολη και την Ελευθερούπολη υπόσχεται ο Γιάννης Πασχαλίδης.

 

Λαϊκό γλέντι σήμερα το βράδυ στη συνοικία του Αγίου Κωνσταντίνου. Το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Καβάλας συμφώνησε να υποστηρίξει με δωρεάν μεταφορές τη δραστηριότητα της πρωτοβουλίας «Ηλιακτίς» Εθελοντισμός. Ο Κώστας Κατιώνης ανακοίνωσε την παραίτηση του από επικεφαλής της χορωδίας της Στέγης Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών.

 

Ο πρόεδρος του ΑΟΚ Γιώργος Τσοκτουρίδης συνάντησε χθες βράδυ τη διοίκηση του Ερασιτέχνη. Οι δύο πλευρές συμφωνούν σε θέματα μεταβίβασης μετοχών, εξασφάλισης παραχωρητηρίου του γηπέδου. Εγγυητική επιστολή 500.000 ευρώ από τράπεζα της Βουλγαρίας θα παρουσιάσει ως αύριο στον κ. Τσοκτουρίδη ο συμπολίτης που επιμένει ότι θέλει να αγοράσει την ομάδα. Αθλητικές ιστοσελίδες γράφουν ότι η Ένωση συμφώνησε με τους Καλαϊτζίδη- Τότσιο. Σήμερα το βράδυ εκδήλωση του ΝΟΚ στις εγκαταστάσεις του τμήματος ιστιοπλοΐας στη Καλαμίτσα.

 

Προηγούμενο άρθρο

Ο Ερασιτέχνης παραχωρεί το 35% στην ΠΑΕ

Επόμενο άρθρο

μικρά πρωϊνά απο τον Νίκο Γενικόπουλο