Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΙΟΥΛΗ 2013

Σε εξέλιξη βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας παρέμβαση της Γενικής Διεύθυνσης Δασών ώστε να αποσυρθεί ο δασικός χάρτης της Καβάλας που αναρτήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα. Στην αρμόδια τοπική υπηρεσία ο χάρτης έχει αποσυρθεί. Για να οριστικοποιηθεί αυτή η εξέλιξη πρέπει το Υπουργείο να επανέλθει με δεύτερη σχετική εντολή, όπως άλλωστε προβλέπει ο κώδικας των δημοσίων υπαλλήλων. Στην ιστοσελίδα των δασικών υπηρεσιών Καβάλας η διαδικασία ανάρτησης του χάρτη όπως και κατάθεσης αντιρρήσεων από τους πολίτες συνεχίζεται κανονικά. Παρουσιάστηκε χθες από την Κυβέρνηση το σχέδιο της νέας δημόσιας ΕΡΤ με την πρώτη προκήρυξη πρόσληψης προσωπικού. Στον Νομό Καβάλας προβλέπονται 4 θέσεις εργασίας, όλες τεχνικών που θα εργάζονται στο σημείο εκπομπής του τηλεοπτικού σήματος. Έντονα αντέδρασαν οι τοπικοί φορείς στην παρέμβαση του Λιμεναρχείου Καβάλας και την αλλαγή του σημείου πρόσδεσης του κρουαζιερόπλοιου Riviera. Δυσαρεστήθηκε ο Νορβηγός καπετάνιος του πλοίου. Για το θέμα που δημιουργήθηκε υπεύθυνος θεωρείται ο Λιμενάρχης. Καθυστερούν οι πληρωμές 35 δικαιούχων του προγράμματος Κοινωφελής Εργασία, του ενδιάμεσου φορέα συλλόγου της Νέας Καρβάλης.

 

Συνεδριάζει το απόγευμα το Περιφερειακό Συμβούλιο. Χθες το απόγευμα Γρανάς, Παπακοσμάς, Μαρκόπουλος και Γεροστεργίου συζήτησαν προτάσεις έργων του Νομού Καβάλας που μπορούν να χρηματοδοτηθούν από τη νέα προγραμματική περίοδο. Στην Καβάλα σήμερα ο Άρης Γιαννακίδης για τις επίσημες ανακοινώσεις ένταξης στο ΕΣΠΑ του έργου ανακαίνισης των εγκαταστάσεων της Παιδόπολης. Συνεδριάζουν το μεσημέρι η Οικονομική Επιτροπή και το τοπικό συμβούλιο του Δήμου Καβάλας. 24ωρη απεργία εργαζόμενων και γιατρών στο Νοσοκομείο. Το πρωί διαμαρτυρία στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία από την Λαϊκή Επιτροπή. Καβαλιώτικα προϊόντα προβλήθηκαν σε έκθεση στο Τόκιο, μετά από πρωτοβουλία του Γιάννη Πασχαλίδη. Η Χριστιανική Ένωση Καβάλας έστειλε επιστολή στους 4 τοπικούς βουλευτές. Ζητά να μην καταργηθεί η Κυριακάτικη αργία. Παρέμβαση για την επίλυση των προβλημάτων του ΕΚΑΒ Καβάλας από τον Υπουργό Υγείας. Προηγήθηκε ερώτηση του Γιώργου Καλαντζή. Αύριο και μεθαύριο το βράδυ ψεκασμοί κατά των κουνουπιών σε Πέρνη και Ζαρκαδιά. Σε τρεις εβδομάδες θα ασφαλτοστρωθεί ο δρόμος μπροστά από το Νοσοκομείο, όπως ανακοίνωσε χθες ο Δήμος Καβάλας.

 

Εκπρόσωπος της Ιεράς Συνόδου βρίσκεται ήδη στη Ρωσία ο Μητροπολίτης Προκόπιος. Το βράδυ στο Αρχαίο Θέατρο των Φιλίππων συναυλία του Γιώργου Νταλάρα και της Γλυκερίας. Βέλγοι πρόσκοποι κάνουν τις διακοπές τους στην Καβάλα.

 

Πολυπρόσωπο διοικητικό συμβούλιο ετοιμάζεται να παρουσιάσει ο ΑΟΚ, όπως επίσης φθηνά εισιτήρια διαρκείας. Μεταγραφική κινητικότητα με χαμηλό μπάτζετ και χωρίς επίσημες ανακοινώσεις. «Ανοιχτό» το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με τον ΑΟΚ ο Στέλιος Κατρακυλάκης αλλά και ο Σάκης Τσιρονίδης. «Θέλουμε να φτιάξουμε μια δυνατή κι ανταγωνιστική ομάδα» είπε για την Ένωση ο νέος της προπονητής Θωμάς Νίκου.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Παίζει» και ο Τσιρονίδης για θέση στο τιμ - Κρίνεται ο ρόλος του Στέλιου Κατρακυλάκη

Επόμενο άρθρο

μικρά πρωϊνά απο τον Νίκο Γενικόπουλο