Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014

Χωρίς υπαλλήλους είναι από χθες τα μεγαλύτερα γήπεδα της Καβάλας μιας κι οι συμβάσεις τους έληξαν. Σοβαρό πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι σύλλογοι, η νέα διοίκηση του Δήμου καλείται να αντιμετωπίσει το πρόβλημα αλλά από την ερχόμενη Δευτέρα το πρωί. Τον Σεπτέμβρη η επιτροπή αδειοδότησης γηπέδων θα κάνει νέους ελέγχους σε όλους τους αθλητικούς χώρους σχετικά με τη χορήγηση ή όχι άδειας λειτουργίας αυτών. Θύμα απάτης «έπεσε» Καβαλιώτης που προσπάθησε να αγοράσει ηλεκτρονικό υπολογιστή από το διαδίκτυο. Πλήρωσε 490 ευρώ για να παραλάβει χαλασμένο μηχάνημα. Διενεργείται προανάκριση. Στη Θάσο, ούτε χθες αποκαλύφθηκαν τα στοιχεία του άνδρα που πνίγηκε στη Σκάλα Παναγίας. Ουδείς τον αναζήτησε, ούτε βρέθηκαν προσωπικά του αντικείμενα στην ακτή. Τοπικό δημοψήφισμα για το πλωτό LNG ζητά ο Βασίλης Λιόγκας. Με δήλωση του ο Χρήστος Ποτόλιας θεωρεί περιττή την παρουσία ιερέα στην ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβουλίου Καβάλας το απόγευμα της Παρασκευής. Σήμερα το απόγευμα τελετή ορκωμοσίας στο Δήμο Νέστου. Τοπικός σύμβουλος Φιλίππων εκλεγμένος με τον Μάκη Παπαδόπουλο αποποιήθηκε την εκλογή του μάλλον λόγω χρέους 7.000 ευρώ.

Το Λιμεναρχείο Καβάλας επισκέφθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλης Αποστόλου, ενημερώθηκε για το θέμα των δρομολογίων από και προς Θάσο. Αδύνατη θεωρείται η αποζημίωση των σταφυλοπαραγωγών του Παγγαίου από τον περονόσπορο μετά την απάντηση Κουκουλόπουλου στην ερώτηση Γιάννη Πασχαλίδη. Στο σενάριο των άκαιρων βροχοπτώσεων επιμένει ο Θόδωρος Μαρκόπουλος. Ημερίδα αξιολόγησης διευθυντών Γυμνασίων και Λυκείων έγινε χθες στο ΠΕΚ Καβάλας. Εκδήλωση πραγματοποιεί την Κυριακή το ΚΚΕ στον Πλαταμώνα για την επέτειο της μάχης του Τσαλ Νταγ. Αύριο το μεσημέρι θα εγκαινιαστεί το νέο δημοτικό σχολείο Αμυγδαλεώνα. Συνεργασία και κοινή δράση διοίκησης κι αντιπολίτευσης ζητά με ανακοίνωση του από τη νέα Δήμαρχο ο Μάκης Παπαδόπουλος. Ο Δήμος Καβάλας και η Δημοτική Βιβλιοθήκη τίμησαν χθες τον Μιλτιάδη Χατζηανδρέου και τη σύζυγο του Λουΐζα Κολλαρίδου. Δώρισαν στη Δ. Βιβλιοθήκη ποσό 12.000 ευρώ. Αποχωρεί από το συμβούλιο του Αίσωπου ο Κώστας Γιτίσογλου. Αύξηση μαθητών και εσόδων παρουσιάζει το Δημοτικό Ωδείο στην πορεία του από το 2011 έως το 2014. «Ανοιχτό» το θέμα της παραμονής του καλλιτεχνικού διευθυντή Γιούλη Παπαδόπουλου, του οποίου η σύμβαση λήγει στο τέλος Σεπτέμβρη.

250 άνθρωποι παρακολούθησαν χθες βράδυ στο Μουσείο την εκδήλωση για τα 100 χρόνια ερευνών στους Φιλίππους της Γαλλικής Σχολής Αθηνών. Συνεχίζονται από μέρους τους οι ανασκαφές στο Τίκιλι Τας. Εκδήλωση θα γίνει το μεσημέρι στον Πυθαγόρα για την ολοκλήρωση εργαστηρίων ξένων γλωσσών που οργάνωσε ο σύλλογος καθηγητριών Γαλλικής γλώσσας.

Φιλικό παιχνίδι με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης παίζει στις 6 το απόγευμα στο «Ανθή Καραγιάννη» ο ΑΟΚ. Έγιναν χθες το απόγευμα στην ΕΠΣΚ οι κληρώσεις των τοπικών πρωταθλημάτων.

Προηγούμενο άρθρο

Σήμερα ο ΑΟΚ φιλικό με Εθνικό Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ισπυρλίδης στους 93,7: « Όποιος και να είναι στον όμιλο μας, θα διεκδικήσουμε την πρώτη θέση»

Επόμενο άρθρο

μικρά πρωϊνά απο τον Νίκο Γενικόπουλο