Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΟΚΤΩΒΡΗ 2014

Χάρτη στον οποίο θα αποτυπώνεται η όδευση του αγωγού ΤΑΡ από την περιοχή της Νέας Καρβάλης παραδίδει το πρωί εκπρόσωπος του έργου στον πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου της Νέας Καρβάλης Νίκο Γκίκα. Στις 7 το απόγευμα οι φορείς της ίδιας περιοχής έχουν συνάντηση προκειμένου να ενημερωθούν και να αποφασίσουν κινητοποιήσεις εφόσον ο αγωγός περνά από γη υψηλής παραγωγικότητας. Χθες ο Γιώργος Καλαντζής ανακοίνωσε ότι οι εκπρόσωποι του αγωγού θα έρθουν στην Καβάλα για να δουν επί τόπου την πρόταση των φορέων για μια ορεινή όδευση πάνω από τα χωριά Ζυγό-Κρυονέρι- Φίλιπποι. Στόχος της διοίκησης του Δήμου είναι τα μαθήματα στο Δημοτικό Ωδείο να αρχίσουν την ερχόμενη Δευτέρα. Ανεξάρτητη τριμελής επιτροπή θα επιλέξει τον καλλιτεχνικό διευθυντή, δήλωσε χθες ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Μιχάλης Λυχούνας. Αγροτεμάχιο στην επαρχία Παγγαίου πούλησε με ηλεκτρονική πλειοδοτική διαδικασία το ΤΑΙΠΕΔ. Θα εισπράξει ποσό 1.450.000 ευρώ. Αρνητικά είναι τα αποτελέσματα διαδοχικών ελέγχων στο Νομό Καβάλας για τυχόν νέα κρούσματα ευλογιάς των αιγοπροβάτων. Νέο κρούσμα διαπιστώθηκε πριν δύο ημέρες στην Χαλκιδική.

Ψάχνουμε τρεις υποψήφιους βουλευτές για την Καβάλα, ανακοίνωσε χθες το κόμμα Το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη. Τον Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Πάρη Κουκουλόπουλο συνάντησε χθες ο Γιάννης Πασχαλίδης. Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος κατέθεσε ερώτηση για την πρόσληψη πυροσβεστών από τον πίνακα επιλαχόντων προηγούμενου διαγωνισμού. Σήμερα το μεσημέρι καταπλέει στο λιμάνι της Καβάλας το κρουαζιερόπλοιο Prinsendam που μεταφέρει Αμερικανούς τουρίστες. Εγκαινιάζεται την Κυριακή το απόγευμα η 5η Έκθεση Βιομηχανικής Πληροφορικής που φέτος θα γίνει στο Εκθεσιακό Κέντρο. Συνεχίζεται μέσα από συνεργασία φορέων και υπηρεσιών το πετυχημένο πρόγραμμα αντιμετώπισης ενδοσχολικής βίας. Ανακοίνωση για τα 40 χρόνια από την ίδρυση της ΝΔ εξέδωσε χθες η νομαρχιακή επιτροπή Καβάλας.

Συνέντευξη τύπου για την γιορτή τουρσιού που θα γίνει την Κυριακή στο δημοτικό λαχανόκηπο δίνει σήμερα ο σύλλογος Πνοή. Συνέντευξη τύπου για τις προσεχείς εκδηλώσεις τους δίνουν οι εκπρόσωποι των αιμοδοτών του Επιμελητηρίου. Το απόγευμα εκδήλωση του Ιατρικού Συλλόγου για το οξύ στεφανιαίο σύνδρομο.

Στη διάθεση του προπονητή του ΑΟΚ τέθηκε ο βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός Ζουνίνιο το δελτίο του οποίου εκδόθηκε. Αισιοδοξία ότι το ίδιο θα γίνει εντός των ημερών και για τον Πόποβιτς. Εκδρομή στα Γιαννιτσά για το ματς της Κυριακής οργανώνουν και ο ΣΦΑΟΚ και η Λέσχη Φιλάθλων. Αισιόδοξος για την Ένωση στο νέο πρωτάθλημα της Α2 δήλωσε χθες ο Σωτήρης Καραποστόλου.

 

Προηγούμενο άρθρο

Μουριάδης – Σταυρίδης διευκρινίσεις για τις οφειλές της προηγούμενης διοικήσεως

Επόμενο άρθρο

μικρά πρωϊνά απο τον Νίκο Γενικόπουλο