• 6 Ιουλίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. Looking for a cutting-edge trading platform? Immediate Edge offers state-of-the-art tools for modern traders.

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 14 ΟΚΤΩΒΡΗ 2014

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 14 ΟΚΤΩΒΡΗ 2014

Την ανησυχία τους για την επικείμενη και έμμεση αύξηση των λιμενικών τελών όσον αφορά το κεντρικό λιμάνι της πόλης εξέφρασαν χθες οι δημοτικοί σύμβουλοι. Η αύξηση του κόστους παραμονής πλοίου στο λιμάνι θα υπάρξει λόγω της εφαρμογής του σχεδίου παραλαβής και διαχείρισης αποβλήτων. Στην Αθήνα σήμερα η Δήμητρα Τσανάκα. Δύο γυναίκες από τη Δράμα είναι κρατούμενες στην Α.Δ. Καβάλας επειδή χθες πιάστηκαν να κλέβουν εμπορεύματα από κατάστημα της οδού Ομονοίας. Εξετάζεται γενικότερα η δράση τους. Φέρονται να εμπλέκονται σε 5 συνολικά ίδια περιστατικά που όλα έγιναν χθες στην αγορά της πόλης. Στη δικαιοσύνη οδηγεί ο Γιώργος Καλαντζής την υπόθεση του αποκλεισμού της Ένωσης από την Α1. Αυτό προέκυψε από συζήτηση ερώτησης του χθες στη Βουλή. Παραιτήθηκε από μέλος του τοπικού συμβουλίου Καβάλας η Θοδώρα Νάσου, αντικαταστάθηκε Κωνσταντίνο Ντώντο. Εκπρόσωπος της Αστυνομίας έκανε αυτοψία στον δρόμο των Μαριών κι επιβεβαίωσε τα προβλήματα στο οδόστρωμα. Κτηνοτρόφος από τον πρώην Δήμου Ορεινού καταδικάστηκε χθες στο Μονομελές για δύο υποθέσεις παράνομης υλοτομίας. Τιμωρήθηκε με ποινή φυλάκισης 9 μηνών με 3ετη αναστολή.

Γενική συνέλευση πραγματοποιούν το πρωί οι υπάλληλοι των Δ.Ο.Υ. Καβάλας Δράμας. Εξ αυτού του λόγου οι εφορίες σήμερα θα λειτουργήσουν μέχρι τις 9.30. Σύσκεψη συνταξιουχικών σωματείων το πρωί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητηρίου. Η ιδιωτικοποίηση του αεροδρομίου «Μέγας Αλέξανδρος» προχωρά κανονικά από το ΤΑΙΠΕΔ, εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκαν χθες το αεροδρόμιο δηλώνοντας τη διαφωνία τους. Τα τμήματα και οι σχολές του ΤΕΙ Καβάλας που κινδυνεύουν με κατάργηση θα συζητηθούν στο Περιφερειακό Συμβούλιο που συνεδριάζει την Δευτέρα. Πολιτική εξόρμηση σε όλο το Νομό κάνει το ΚΚΕ Καβάλας. Τρία νέα τμήματα σε δύο βρεφονηπιακούς σταθμούς δημιούργησε ο Δήμος Καβάλας. Συναντήθηκαν χθες οι φορείς και παράγοντες της Δράμας κι αποφάσισαν να δώσουν προτεραιότητα στον οδικό άξονα προς την Αμφίπολη, αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα το νέο δρόμο προς την Καβάλα.

Στις 11 το πρωί στο ΤΕΙ πραγματοποιείται η τελετή καθομολόγησης του μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών λογιστικής. Τα μέλη της χορωδίας της Στέγης δώρισαν στο Νοσοκομείο αναπηρικό αμαξίδιο. Το απόγευμα στον Πρίνο πραγματοποιείται ημερίδα προς εκπαιδευτικούς με θέμα τον παιδικό διαβήτη και τις πρώτες βοήθειες στο σχολείο. Σπηλαιολογικό σεμινάριο θα γίνει στη πόλη μας τον Νοέμβρη.

15 μέρες εκτός προπονήσεων θα μείνει ο ποδοσφαιριστής του ΑΟΚ Αμβρόσιος Παπαδόπουλος που έπαθε θλάση στο ματς των Γιαννιτσών. «Δώσανε ποιότητα στην ομάδα οι Πόποβιτς-Ζουνίνιο» δήλωσε χθες ο προπονητής Γιάννης Ισπυρλίδης. Τον Ερμή Λαγκαδά θα υποδεχθεί το Σάββατο στο «Αλεξάνδρα Δήμογλου» η Ένωση.

 

 

 

Διαβάστε επίσης