Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2013

Δόθηκαν χθες στη δημοσιότητα οι δηλώσεις πόθεν έσχες των βουλευτών που αφορούν το οικονομικό έτος 2012. Πρώτη φορά κατέθεσαν δηλώσεις οι νέοι βουλευτές Κλετσιώτης και Πασχαλίδης. Ο Γιάννης Πασχαλίδης με τη σύζυγο του είναι ιδιοκτήτες 37 ακινήτων στην Καβάλα και την περιοχή του Παγγαίου. Καταθέσεις μόνο 870 ευρώ διαθέτει ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. 30 ακίνητα είναι στην ιδιοκτησία του Ντίνου Κλειτσιώτη και της συζύγου του ενώ ο Δημήτρης Παπουτσής έχει τραπεζικές καταθέσεις άνω των 400.000 ευρώ. Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θράκης αθώωσε πανηγυρικά χθες τον πρώην Δήμαρχο Θάσου Λευθέρη Μερέση. Εκ της διαδικασίας αποκαλύφθηκε ότι οι βεβαιώσεις που χορήγησε μετά τις εκλογές του 2002 αφορούσαν όλες πραγματικά έργα και προμήθειες του Δήμου Θάσου. Αθωώθηκαν και οι Τσολάκης-Σιδηράς. 6 ακόμη οικογένειες του Δήμου Καβάλας που ζουν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα απογράφηκαν χθες. Η ΔΕΗ Καβάλας δηλώνει ότι άρχισε ήδη τις επανασυνδέσεις. Η πρόταση του Αρχέλαου Γρανά για περισσότερα δρομολόγια στη γραμμή του Πρίνου στάλθηκε χθες και στις εταιρίες και στο Σ.Α.Σ. Προβλέπει επιπλέον δρομολόγια τις απογευματινές ώρες της Τρίτης-Πέμπτης-Παρασκευής και Κυριακής. Από τις Σέρρες και όχι από τη Καβάλα είναι πιθανό να προέρχεται ο επόμενος πρόεδρος του τμήματος ΑΜ του Οικονομικού Επιμελητηρίου. Αλλαγή του κανονισμού του ΕΛΓΑ ζήτησαν μία ακόμη φορά τοπικοί φορείς στο πλαίσιο σύσκεψης που έγινε χθες στην Πετροπηγή.

 

Συνεντεύξεις τύπου δίνουν το πρωί η επιτροπή ανέργων του ΠΑΜΕ, ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Γερομάρκος και η αντιδήμαρχος Παγγαίου Λίτσα Παπανικολάου. Συνεδριάζει το μεσημέρι το Δημοτικό Συμβούλιο Νέστου. Ο διοικητής του Νοσοκομείου παρέλαβε χθες το μεταχειρισμένο ασθενοφόρο, δώρο του Ιταλικού Ερυθρού Σταυρού. Προορίζεται για να ενισχύσει το Κ.Υ. Ελευθερούπολης. Ο Νίκος Ξανθόπουλος επανέρχεται προεκλογικά με κίνηση στην οποία συμμετέχουν 30 άνθρωποι. Ως το τέλος Φεβρουαρίου θα φανεί αν θα εξασφαλιστεί η αυτόνομη κάθοδος ή αν θα υπάρξουν συνεργασίες. Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ιαματικών Πηγών υποστηρίζει την επένδυση στα Λουτρά των Ελευθερών με ανακοίνωση που εξέδωσε. Δύο φορές συνεδριάζει την Παρασκευή το μεσημέρι το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας.

 

Στην Παιδόπολη ήταν το Σάββατο το απόγευμα η ομάδα των Παραμυθάδων. Την Πέμπτη εορταστικό παζάρι της Πνοής στο Εμπορικό Κέντρο. Την Παρασκευή εκδήλωση στο πάρκο του Παληού από τον Σύλλογο κατοίκων της περιοχής. Σειρά εορταστικών εκδηλώσεων ετοιμάζει η Δημόσια Βιβλιοθήκη Ελευθερούπολης. Συνεχίζονται το απόγευμα οι εκδηλώσεις στον Δημοτικό Κήπο. Ανοιχτή στο κοινό θα είναι σήμερα η Π.Υ. Καβάλας λόγω της γιορτής των προστατών της.

 

Με τον 23χρονο αμυντικό ποδοσφαιριστή Mbona που έπαιζε στη Β’ Εθνική της Γερμανίας συμφώνησε ο ΑΟΚ. Διαψεύδει ο Βλάσης Τσάκας παρεμβάσεις στο έργο του προπονητή Γιώργου Μαραντά. Φιλικό ματς με τον Άρη ετοιμάζεται να παίξει αύριο η Ένωση.

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Μαραντάς: « Δυσάρεστη μέρα» - Ενωση: Βγαλμένη από την Α1

Επόμενο άρθρο

μικρά πρωϊνά απο τον Νίκο Γενικόπουλο