Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 23 ΙΟΥΛΗ 2013

Ποσό 349.000 ευρώ καλούνται να επιστρέψουν άμεσα στο δημόσιο 12 εμπλεκόμενοι στην υπόθεση των εκδηλώσεων Μπουδακίδου, εκδηλώσεις που δρομολογήθηκαν αλλά δεν έγιναν ποτέ από τη Ν.Α. Καβάλας το 2005. Σε περίπτωση που τα χρήματα δεν επιστραφούν τότε η Οικονομική Επιθεώρηση ΑΜΘ του Υπουργείου Οικονομικών θα προχωρήσει σε απόφαση καταλογισμού του ποσού. Με άλλο έγγραφο της η ίδια υπηρεσία γνωστοποιεί στους ίδιους 12 εμπλεκόμενους το περιεχόμενου συμπληρωματικού πορίσματος όπου αναφέρονται τρεις ακόμη εκδηλώσεις που ενώ αποφασίστηκαν και πληρώθηκαν δεν έγιναν ποτέ. Έκτακτη γενική συνέλευση πραγματοποίησε χθες η ΕΛΜΕ Καβάλας λόγω των διαθεσιμοτήτων που έφθασαν και στους καθηγητές της Καβάλας. Το απόγευμα συγκέντρωση στον Δημοτικό Κήπο. Το απόγευμα διαμαρτυρία ΠΑΣΕΒΕ και εμποροϋπαλλήλων στην πλατεία Ελευθερίας για την πρωτοβουλία του Υπουργείου να λειτουργούν τα καταστήματα και τις Κυριακές. Ένα ακόμη Προεδρικό Διάταγμα αγνώστου περιεχομένου, προώθησε για το ΤΕΙ Καβάλας το Υπουργείο Παιδείας. Το Π.Δ. βρίσκεται για έλεγχο στο ΣτΕ πριν δημοσιευτεί στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης. Με απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι χθες οι 3 Βούλγαροι που επιχείρησαν να διακινήσουν στην Καβάλα πλαστά χαρτονομίσματα των 100 ευρώ. Ομόφωνα χθες το μεσημέρι το Δημοτικό Συμβούλιο Νέστου ενέκρινε την ίδια συμμετοχή στο έργο της γεωθερμίας. Αυτή ανέρχεται στο ποσό των 243.000 ευρώ. Επίσπευση των διαδικασιών για την άμεση έναρξη του έργου υποσχέθηκε ο Σάββας Μιχαηλίδης.

 

Ανακοίνωσε εξέδωσε χθες ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας δηλώνοντας αντίθετος στην κυβερνητική πρωτοβουλία λειτουργίας των καταστημάτων τις Κυριακές. Αρχές του έτους θα ολοκληρωθεί το έργο του Παιδικού Σταθμού στην οδό Εκάβης. Ο σταθμός θα λειτουργήσει σε ένα χρόνο. Με προσωπικό ασφαλείας και μόνο για τα απαραίτητα λειτουργεί από χθες η Δημοτική Αστυνομία Καβάλας. Ελλειμματική πυρασφάλεια σε όλο το Νομό Καβάλας διαπιστώνει με ανακοίνωση της η οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ. Αύριο η Λαϊκή Επιτροπή Καβάλας θα βρίσκεται στο Νοσοκομείο. Ως το τέλος του έτους θα έχει ολοκληρωθεί το έργο επέκτασης του προσήνεμου μόλου στο κεντρικό λιμάνι. Την Παρασκευή 2 Αυγούστου ο Δήμος Καβάλας βγάζει δεύτερη φορά σε πλειοδοτικό διαγωνισμό τον Διόνυσο. Γενική συνέλευση έκαναν χθες το απόγευμα οι λογιστές φοροτεχνικοί της πόλης.

 

Καταπλέει το πρωί στο λιμάνι το κρουαζιερόπλοιο Riviera με 1250 επιβάτες. Στις 11 το πρωί επίσημη τελετή υποδοχής στη πλατεία Καπνεργάτη. Την εκδήλωση οργανώνουν Δημωφέλεια,ΟΛΚ, Επιμελητήριο. Συνέντευξη τύπου το μεσημέρι στο δημαρχείο για την παράσταση «Κοινός Λόγος» που παρουσιάζεται στο Φρούριο Πέμπτη και Παρασκευή.

 

Ο Γιώργος Μαραντάς θα είναι ο προπονητής του ΑΟΚ στη νέα περίοδο. Απομακρύνεται η συνεργασία της ομάδας με τον Στέλιο Κατρακυλάκη. Τα νέα γραφεία του ΑΟΚ θα λειτουργήσουν στο γήπεδο «Ανθή Καραγιάννη». Επιστρέφουν στην ομάδα οι νεαροί ποδοσφαιριστές Κάπατζης και Γαβριηλίδης.

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Αρχές Αυγούστου η προετοιμασία του ΑΟΚ - Ο Μαραντάς συνεχίζει στη θέση του προπονητή

Επόμενο άρθρο

μικρά πρωϊνά απο τον Νίκο Γενικόπουλο