Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2014

Οι προσλήψεις καθαριστριών στα σχολεία της Καβάλας ήταν το θέμα που κυριάρχησε στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας. Εμμέσως πλην σαφώς άπαντες παραδέχθηκαν ότι η επιλογή των καθαριστριών δεν ήταν αξιοκρατική. Σε όσες έχασαν την εργασία τους η διοίκηση του Δήμου υποσχέθηκε να τις προσλάβει με την πρώτη ευκαιρία. Νωρίτερα χθες το μεσημέρι στην Οικονομική Επιτροπή διαπιστώθηκε ότι ο δεύτερος όροφος του κτιρίου του πρώην ΕΟΚ που παραχωρήθηκε στον Δήμο και θα αξιοποιηθεί από αυτόν χρησιμοποιείται με άδεια της Περιφέρειας από την εφορία Καβάλας για το αρχείο της! «Στον δεύτερο όροφο η υπηρεσία της εφορίας έκανε έξοδα 50.000 ευρώ» είπε η Μαρία Φρατζεσκάκη όταν άκουσε ότι εκεί θα στεγαστεί η τεχνική υπηρεσία του Δήμου Καβάλας. Την Παρασκευή στις 12 το μεσημέρι στη Βουλή η συνάντηση για τον ΤΑΡ. Μάλλον την Πέμπτη θα καταπλεύσει στην Καβάλα το πλοίο «Νήσος Μύκονος» που θα εκτελεί δρομολόγια προς τα νησιά του Βορείου Αιγαίου αντί των πλοίων της NEL. Οι γονείς και κηδεμόνες της Πέρνης αποφάσισαν από σήμερα να στέλνουν κανονικά τα παιδιά τους στο σχολείο της Γραβούνας. Περιμένουν την αυτοψία στο σχολείο της Γραβούνας, για την οποία υπάρχει και εισαγγελική παραγγελία.

Δημόσιοι υπάλληλοι θα συγκεντρωθούν το πρωί έξω από το Διοικητήριο για να διαμαρτυρηθούν για την διαδικασία της αξιολόγησης στην οποία επιμένει το αρμόδιο Υπουργείο. Ραντεβού με την αντιδήμαρχο για τα αδέσποτα σκυλιά έχει αύριο ο σύλλογος Αίσωπος. Νέα ερώτηση για τα προβλήματα του καταρροϊκού πυρετού κατέθεσε ο Γιάννης Πασχαλίδης. Αντιπροσωπεία του Δήμου Νέστου με επικεφαλής τον Βαγγέλη Τσομπανόπουλο επισκέφθηκε το Σάββατο την αδελφοποιημένη πόλη του Ζλάτογκραντ. Προετοιμάζεται καθημερινά η έκθεση του Επιμελητηρίου που εγκαινιάζεται την Παρασκευή στο Εκθεσιακό Κέντρο. Κύπριοι δημοσιογράφοι ξεναγήθηκαν στην πόλη μας την Κυριακή από την Περιφερειακή Ενότητα και την Δημοφέλεια. Αύριο το απόγευμα έχουν ραντεβού στην Κομοτηνή οι πρόεδροι των Ομοσπονδιών της ΑΜΘ. Συνελήφθη την Κυριακή στη Λεκάνη 60χρονος για κατοχή και πώληση λαθραίων τσιγάρων.

Το πρωί του Σαββάτου η Θρακική Εστία πραγματοποιεί αγιασμό για τη νέα περίοδο εκδηλώσεων. Σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα συμμετέχει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέου Ξεριά. Επιτυχές ήταν το ανταλλακτικό παζάρι που διοργάνωσε στις Κρηνίδες το πρόγραμμα «Στηρίζω».

Ένα βήμα πριν την Α1 είναι η Ένωση αφού χθες αποκλείστηκε από το πρωτάθλημα λόγω οικονομικών προβλημάτων ο Πανιώνιος. Μετά την χθεσινή κλήρωση του πρωταθλήματος κι αν η Ένωση προβιβαστεί στην Α1, την πρώτη αγωνιστική θα υποδεχθεί στη Καλαμίτσα τον Κολοσσό της Ρόδου. Καλά λόγια για τους φιλάθλους της Καβάλας που στο ματς της Κυριακής συμπαραστάθηκαν στον ΑΟΚ λένε οι παράγοντες της ομάδας. Σήμερα στην ΕΠΣΚ η κλήρωση της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου.

Προηγούμενο άρθρο

Στέλιος Κατρακυλάκης στους 93,7: « Νικητής ήταν ο κόσμος»

Επόμενο άρθρο

μικρά πρωϊνά απο τον Νίκο Γενικόπουλο