Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 24 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2013

Την ερχόμενη Παρασκευή ή την ερχόμενη εβδομάδα για μία μόνο ημέρα θα λειτουργήσει το κοινωνικό παντοπωλείο στο πλαίσιο του προγράμματος ΣΤΗΡΙΖΩ. Αυτό έγινε γνωστό χθες από τους υπευθύνους του προγράμματος που ενώ έχουν πολλές προσφορές τροφίμων δεν είναι έτοιμοι διαδικαστικά. Η κανονική καθημερινή λειτουργία του κοινωνικού παντοπωλείου προβλέπεται στα μέσα Γενάρη. Υπογράφηκε χθες η συμφωνία μεταξύ των εταιριών Ενεργειακή Αιγαίου και Δήμητρα. Λόγω γραφειοκρατίας οι πληρωμές των εργαζόμενων είναι πιθανό να γίνουν την Παρασκευή. Ποσό 20.000 ευρώ μπήκε στο ταμείο του ιδρύματος Αγία Μαρίνα, προερχόμενο από το κρατικό λαχείο. Σημαντική ήταν η βοήθεια του Νίκου Παναγιωτόπουλου, τον οποίο η διοίκηση του ιδρύματος ευχαριστεί. 9 εκ ευρώ θα λάβει η Περιφέρεια ΑΜΘ από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων για έργα συντήρησης δρόμων. Εξασφαλίζονται τα χρήματα από το τεχνικό πρόγραμμα για τη συμμετοχή της Περιφέρειας στις τουριστικές εκθέσεις της Βαλκανικής. Το Περιφερειακό Συμβούλιο συνεδριάζει την Παρασκευή το απόγευμα. Ούτε χθες ήταν αξιόλογη η κίνηση στην αγορά της Καβάλας. Τελευταία ελπίδα η σημερινή μέρα. Η αγορά ανοίγει στις 8.30 το πρωί, λειτουργεί μέχρι τις 6 το απόγευμα.

 

40 βουλευτές της ΝΔ ζητούν με ερώτηση τους να μειωθεί η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης. Ανάμεσα τους ο Νίκος Παναγιωτόπουλος και ο Ντίνος Κλειτσιώτης. Συνάντηση με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Θανάση Τσαυτάρη είχε ο Γιάννης Πασχαλίδης. Συζήτησαν το θέμα της αλιείας τόνου. Σύμφωνα με την Λία Ασλανίδου- πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου- η ΔΕΗ Καβάλας έκανε περισσότερες από 10 επανασυνδέσεις σε κατοικίες όπου το ρεύμα ήταν κομμένο. 120 οικογένειες της πόλης στηρίχθηκαν με τρόφιμα χθες από την Ιερά Μητρόπολη. Αντιπροσωπεία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας θα επισκεφθεί το πρωί την Παιδόπολη για φιλανθρωπικούς λόγους. Συνεδρίασε χθες το δημοτικό συμβούλιο Νέστου. Εκτάκτως και πολύ σύντομα συνεδρίασε και το δημοτικό συμβούλιο Παγγαίου.

 

Ο όμιλος Πόντιων Χορευτών Καβάλας φιλοξενεί σήμερα στη πόλη τους μωμόγερους των Κομνηνών Εορδαίας. Πέμπτη και Παρασκευή βράδυ στο «Αντιγόνη Βαλάκου» το σχήμα Theory Enseble. Μεγάλη επιτυχία είχαν χθες το απόγευμα οι εορταστικές εκδηλώσεις στη Νέα Καρβάλη. Οι μαθητές του Ειδικού Γυμνασίου και οι υπάλληλοι της Π.Ε. Καβάλας έψαλαν ήδη τα κάλαντα στον Αντιπεριφερειάρχη Αρχέλαο Γρανά.

 

Τριήμερο ρεπό έχουν από σήμερα οι παίκτες του ΑΟΚ που πάντως παραπονούνται επειδή δεν πληρώθηκαν. Από την Παρασκευή τα νεότερα για την απαραίτητη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Σε διακοπές και η Ένωση.

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Περσινές τιμές στα κρεοπωλεία της Καβάλας

Επόμενο άρθρο

Πήραν λίγα χρήματα μόνο Αρτσε, Χόρτσας, Βαλεριάνος - Καζάνι που βράζει η ομάδα