• 6 Ιουλίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. Looking for a cutting-edge trading platform? Immediate Edge offers state-of-the-art tools for modern traders.

Δεν έγιναν δεκτά τα ασφαλιστικά μέτρα κατά της διοίκησης του ΕΥΚ

 Δεν έγιναν δεκτά τα ασφαλιστικά μέτρα κατά της διοίκησης του ΕΥΚ

Νωρίς χθες το πρωί η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Καβάλας εξέδωσε δελτίο τύπου σύμφωνα με το οποίο η απόφαση του δικαστηρίου δεν έκανε δεκτή την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων. Την αίτηση αυτή υπέγραφαν τρία σωματεία της δύναμης του εργατικού κέντρου και ουσιαστικά ζητούσαν ν΄ ακυρωθούν οι εκλογές που έγιναν την Παρασκευή 1η Ιουλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες το δικαστήριο δεν μπήκε στην ουσία της υπόθεσης, έκρινε ότι αυτή δεν είναι επείγουσα και υπολόγισε ως ιδιαίτερα σημαντικές τις συνέπειες η αίτηση να γίνει δεκτή και το εργατικό κέντρο Καβάλας να μείνει έστω προσωρινά χωρίς διοικητικό συμβούλιο.

Η αγωγή ακύρωσης, το κύριο μέρος της δικαστικής προσφυγής εκκρεμεί για να δικαστεί το Μάρτιο του 2013.

Όλα αυτά συμβαίνουν λίγες μόνο ημέρες πριν τις νέες εκλογές στο εργατικό κέντρο, οι οποίες είναι προγραμματισμένες να γίνουν την ερχόμενη Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου.

Αυτό που μένει να κριθεί τώρα είναι, αν στις εκλογές της Παρασκευής θα λάβει μέρος το σωματείο των ηλεκτροτεχνιτών, το οποίο αμέσως μετά την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων – στα μέσα περίπου Ιουλίου – είχε διαγραφεί από το διοικητικό συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου Καβάλας. Το σωματείο των ηλεκτροτεχνιτών πιστεύει ότι αδίκως διεγράφη και κάνει ότι περνά από το χέρι του για να λάβει μέρος κανονικά στις εκλογές της Παρασκευής.

Η ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου Καβάλας, είναι η ακόλουθη:

 

Κατέπεσε η προσφυγή των Σωματείων: Α) Σωματείο Υπαλλήλων & Εργατοτεχνιτών Β.Φ.Λ. Νέας Καρβάλης Καβάλας, Β) Σωματείο Εργαζομένων στη ΔΕΥΑ Καβάλας, Γ) Ένωση Ηλεκτροτεχνιτών Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης με δικαστική απόφαση, με την οποία ζητούσαν από το δικαστήριο να ακυρώσει τις εκλογές του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ν. Καβάλας που έγιναν στη 1/6/2012 και να διοριστεί προσωρινή Διοίκηση στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ν. Καβάλας, γιατί ο τέως Πρόεδρος κ. Τιάκας Παναγιώτης ήταν συνταξιούχος όταν έγιναν οι εκλογές.

Από τη Διοίκηση

 

Από την πλευρά των τριών σωματείων που κατέθεσαν την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, μέχρι και χθες το απόγευμα δεν υπήρχε καμιά αντίδραση.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης