Dark Mode Light Mode

Δεν ενημερωθήκαμε από τον Τσοκτουρίδη, λένε τα μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ

Πικραμένοι εμφανίστηκαν χθες το πρωί 3 μέλη του διοικητικού συμβουλίου, όσον αφορά τη συμπεριφορά του Γιώργου Τσοκτουρίδη απέναντι τους. Κυρίως για το γεγονός ότι δεν ενημερώθηκαν για τις εξελίξεις.

Μάλιστα ο Πατήρ Άνθιμος έκανε σκληρές δηλώσεις. Πιο αναλυτικά, το είπε ο καθένας τους.

*Πατήρ Άνθιμος: « Εύχομαι να μη δικαιωθώ»

Ερώτηση: Σας ενημέρωσε ο πρόεδρος για τις εξελίξεις που υπάρχουν;

Απάντηση: Δε με ενδιαφέρουν οι κινήσεις που έχουν σχέση με τα μετοχικά κεφάλαια. Αυτό το ξεκαθαρίζω. Οι ενέργειες του προέδρου που αφορούν το μετοχικό κεφάλαιο της ΠΑΕ, δεν με αγγίζουν. Εκείνο που με αγγίζει είναι ότι υπάρχουν κάποιοι από το περσινό διοικητικό συμβούλιο, οι οποίοι ματώσανε και μάλλον στο τέλος της χθεσινής μέρας πληροφορηθήκαμε για τα τεκταινόμενα στην ΠΑΕ. Εγώ νιώθω προδομένος που δε μεν ενημέρωσε κανείς. Είμαι χολωμένος από τον πρόεδρο. Ήμασταν σ` ένα σημείο οριακό να χτίσουμε την ομάδα, τώρα φτάσαμε να μη ξέρουμε τι γίνεται.

Ερώτηση: Αυτές οι κινήσεις κατά τη γνώμη σας δεν είναι καλές για τον ΑΟΚ;

Απάντηση: Δεν ξέρω. Εκείνο που φοβάμαι είναι το αύριο.

Αυτό το νιώθω εγώ. Είναι προσωπική μου σκέψη. Αγαπάμε τον ΑΟΚ εδώ και 60 χρόνια. Δεν τον αγαπάμε σήμερα. Δεν τους ξέρω τους κυρίους. Δε συναντήθηκα με κανέναν.

Δεν υπήρχε λόγος . Αυτό που λέω είναι το αίσθημα που κυριαρχεί εμένα.

Μπορεί να πέσω έξω. Ζητώ συγνώμη αν πέφτω έξω.

Ερώτηση: Εσείς θα παραμείνετε στο διοικητικό σχήμα; Τι έχετε στο μυαλό σας;

Απάντηση: Μέχρι εκείνη τη μέρα που θα ανακοινωθεί η νέα σύσταση, θα υφίσταμαι άτυπα. Δεν είμαι εντάξει ψυχολογικά.

Εχω πέσει ψυχολογικά. Δε θα είμαι στο νέο διοικητικό συμβούλιο , αν μου ζητηθεί. Θα αποσυρθώ.

Ερώτηση: Υπάρχει όμως μια φιλολογία ότι η ομάδα θα έχει υψηλούς στόχους, με την έλευση αυτών των ανθρώπων.

Απάντηση: Όταν θα τα δω, θα είμαι πάλι κοντά.

Από τη ψυχή μου εύχομαι να πάνε όλα καλά. Μακάρι να μη δικαιωθώ.

 

*Αντώνης Πρασίνης: « Περιμένω ενημέρωση από τον πρόεδρο»

Ερώτηση: Τελικά σα μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ, ήσασταν ενημερωμένος για τις εξελίξεις αλλά και για την παρουσία των υποψηφίων επενδυτών στο Βερούλειο;

Απάντηση: Δεν ήμασταν ενημερωμένοι. Τα μάθαμε από τον κόσμο και τα ραδιόφωνα.

Μετά τις καλοκαιρινές διαπραγματεύσεις, δεν είχαμε ιδέα για το γινόταν αυτές τις μέρες.

Δυο τρείς άνθρωποι από αυτούς είναι γνωστοί στην πόλη. Γνωριζόμαστε, λέμε μια καλημέρα και μας ειδοποίησαν ότι θα έρθουν στο Βερούλειο. Εγώ γνώριζα ότι θα ερχόταν ο επενδυτής στο Βερούλειο.

Ερώτηση: Πως κρίνεται όλες αυτές τις εξελίξεις;

Απάντηση: Μακάρι να είναι για το καλό του ΑΟΚ. Ολοι μας αυτό θέλουμε. Αν είναι για το καλό της ομάδας, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Όποιος θέλει μπορεί να έρθει και να βοηθήσει. Είναι θεμιτό. Από εκεί και πέρα είναι άλλο θέμα, αν εμείς είχαμε ενημέρωση.

Περιμένουμε τις εξελίξεις. Θα δούμε τι θα γίνει. Παραμένω άτυπα στο διοικητικό συμβούλιο. Θέλουμε να ενημερωθούμε με ανακοίνωση η από τον πρόεδρο. Κοιτάξτε να δείτε ο κ. Τσοκτουρίδης έχει την υποχρέωση να μας ενημερώσει για το τι ακριβώς γίνεται.

Το τι συμβαίνει. Έθεσα τον ευατό μου στη διάθεση του προέδρου και της ομάδας. Το ίδιο κάνω και αυτή τη στιγμή. Παραπάνω λόγια δεν χρειάζεται να λέμε. Μακάρι αυτοί οι άνθρωποι να πετύχουν το καλό της ομάδας. Υπάρχει πίκρα για το γεγονός ότι δεν είχαμε ενημέρωση. Το ίδιο πράγμα ισχύει για όλους. Δεν ξέρω επίσης αν αλλάξει ο προπονητής.

Ερώτηση: Γνωρίζετε ότι αυτοί οι άνθρωποι ότι έχουν βάλει κάποια χρήματα μέχρι στιγμής;

Απάντηση: Δεν ξέρω αν έχουν βάλει χρήματα. Εγώ καταλαβαίνω με την ενημέρωση που έχω και ακούω από εσάς ότι έχει προχωρήσει το όλο θέμα.

Ερώτηση: Τι λέει ο κόσμος που σας συναντά; Ανησυχεί για τα γεγονότα;

Απάντηση: Τα συναισθήματα είναι ανάμικτα. Αυτό βλέπω. Δεν ήρθε κόσμος στο γήπεδο να δει τη νέα ομάδα του ΑΟΚ. Γιατί έγινε αυτό;

Μπορεί να έπαιξαν ρόλο όλες οι εξελίξεις. Δε το ξέρω. Δε γνωρίζω το τι σκέφτεται ο καθένας. Εγώ είδα ότι δεν ήρθε ο κόσμος να δει τον ΑΟΚ, την καινούρια ομάδα.

Μπορεί να έφταιξαν άλλα πράγματα.

 

*Αντώνης Κατσαμακίδης: « Παραμένουμε στρατιώτες της ομάδας».

Ερώτηση: Εσείς έρχεστε σ επαφή περισσότερο με τους φιλάθλους. Τι σας λένε;

Απάντηση: Έχουν έρθει πολλοί φίλαθλοι και με ρωτάνε , το τι ακριβώς γίνεται. Όταν δεν έχεις κάποια πληροφόρηση από τον πρόεδρο, κάποια ενημέρωση, δε μπορώ να τους πω το παραμικρό. Κάποιο μέλος του Δ. Σ μου είπε ότι πήρε τηλέφωνο 2-3 φορές τον κ. Τσοκτουρίδη αλλά αυτός δεν απαντούσε. Εγώ δεν τον πήρα τηλέφωνο.

Εμείς τι θα απαντήσουμε στον κόσμο;

Είμαστε σε δύσκολη θέση. Εμείς μπήκαμε στο συμβούλιο για να δουλέψουμε, να βοηθήσουμε. Αγαπάμε την ομάδα από χρόνια, από τα ντουβάρια του Δημοτικού Σταδίου.

Είμαστε μόνο ΑΟΚ. Μπήκαμε να βοηθήσουμε την ομάδα. Τίποτα άλλο. Τους είδαμε αυτούς τους κυρίους στο γήπεδο. Μακάρι οι άνθρωποι να πετύχουν. Μακάρι να προχωρήσουν την ομάδα. Έπρεπε όμως ο κ. πρόεδρος να μας ενημερώσει. Καθόμασταν και τρέχαμε για όλα τα θέματα. Να συσπειρωθεί ο κόσμος γύρω από την ομάδα. Εμείς προσπαθούσαμε όλες αυτές τις μέρες να νοικοκυρέψουμε την ομάδα και ξαφνικά ήρθαν μπροστά μας άλλα πράγματα. Εμείς θέλαμε να αλλάξει η ομάδα, αυτό που έδειξε πέρσι στον κόσμο.

Εμείς θα παραμείνουμε στρατιώτες και φίλαθλοι της ομάδας.

Φαίνεται ότι είναι σοβαρό το ενδιαφέρον. Απλά θέλαμε να μας ενημερώσει ο πρόεδρος για λόγους ηθικούς.

Τ. Π

 

Προηγούμενο άρθρο

Aνοιχτά και τις Κυριακές ...

Επόμενο άρθρο

Αλλάζει χέρια ο ΑΟΚ - Τσοκτουρίδης: « Είναι η πιο σοβαρή πρόταση έως τώρα»