Dark Mode Light Mode
ΑΟΚ: Ζητούνται… οικονομικές ανάσες
Δεν θα λειτουργήσουν αύριο Τρίτη τα Γυμνάσια και τα Λύκεια στο Ν.Καβάλας
Στις 11.30 χθές το βράδυ βρέθηκε ζωντανός ο 27χρονος

Δεν θα λειτουργήσουν αύριο Τρίτη τα Γυμνάσια και τα Λύκεια στο Ν.Καβάλας

Γενική Συνέλευση καθηγητών γυμνασίων – λυκείων

Δεν θα λειτουργήσουν αύριο  Τρίτη 30 Οκτώβρη, τα γυμνάσια και τα λύκεια στο Νομό Καβάλας. Το ίδιο θα γίνει και την προσεχή εβδομάδα, ειδικότερα την Τετάρτη 7 Νοέμβρη. Πρόκειται για εσωτερικές διαδικασίες των καθηγητών μέσης εκπαίδευσης οι οποίες πραγματοποιούνται σήμερα και την ερχόμενη εβδομάδα, σε δύο διαφορετικές φάσεις.

Αύριο  πραγματοποιείται τακτική γενική συνέλευση, της ΕΛΜΕ Καβάλας. Στις 7 Νοεμβρίου οι δάσκαλοι αλλά και οι καθηγητές μέσης εκπαίδευσης ψηφίζουν φυσικά χωριστά, τους εκπροσώπους τους στα υπηρεσιακά συμβούλια.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Σήμερα πραγματοποιείται η τακτική γενική συνέλευση της ΕΛΜΕ Καβάλας, που αφορά όλους τους καθηγητές γυμνασίων και λυκείων του Νομού. Η συνέλευση δε θα πραγματοποιηθεί όπως τις προηγούμενες φορές στο αμφιθέατρο του διοικητηρίου, αλλά στο χώρο εκδηλώσεων του 6ου λυκείου.

Αυτό έγινε επειδή η αίθουσα του αμφιθεάτρου είναι κλεισμένη για άλλη εκδήλωση. Η σημερινή γενική συνέλευση είναι εκλογοαπολογιστική. Γίνεται μια φορά κάθε δύο χρόνια. Αποφασίστηκε οι εκλογές να μη γίνουν σήμερα, αλλά μαζί με τις εκλογές των εκπροσώπων των καθηγητών στα υπηρεσιακά συμβούλια – μετά από μία εβδομάδα – στις 7 Νοεμβρίου.

Την ίδια ημέρα θα ψηφίσουν τους δικούς τους εκπροσώπους στα υπηρεσιακά συμβούλια δάσκαλοι και νηπιαγωγοί του Νομού Καβάλας.

Για τις εκλογές της ερχόμενης εβδομάδος και τη σημερινή γενική συνέλευση της ΕΛΜΕ Καβάλας προετοιμάζονται οι γνωστές παρατάξεις: Η ΔΑΚΕ, η ΠΑΣΚΕ, η ΕΣΑΚ και το Αριστερό Ενωτικό Σχήμα.

Με τη λήξη των εργασιών της συνέλευσης θα κατατεθούν οι υποψηφιότητες των εκλογών της 7ης Νοέμβρη.

Οι υποψήφιοι για τα υπηρεσιακά συμβούλια είναι γνωστοί εδώ και αρκετές εβδομάδες. Στις 7 Νοέμβρη οι καθηγητές του νομού Καβάλας πρόκειται να ψηφίσουν για την εκλογή νέου εννεαμελούς συμβουλίου της τοπικής ΕΛΜΕ, αφού η θητεία του σημερινού διοικητικού συμβουλίου λήγει αυτό το διάστημα.

 

 

Προηγούμενο άρθρο

ΑΟΚ: Ζητούνται… οικονομικές ανάσες

Επόμενο άρθρο

Στις 11.30 χθές το βράδυ βρέθηκε ζωντανός ο 27χρονος