Dark Mode Light Mode

Δεν λειτουργεί η πυρασφάλεια στο Σχολείο της Περιμετρικής

Από τις 12 Δεκεμβρίου του 2013 οι Διευθυντές του 3ου Λυκείου και του 4ου Επαγγελματικού Λυκείου Καβάλας έχουν προειδοποιήσει την τεχνική υπηρεσία του Δήμου Καβάλας, ότι το σύστημα πυρόσβεσης του σχολείου – πυρασφάλειας – δε λειτουργεί. Παρά ταύτα από τότε μέχρι και σήμερα, δεν έχει γίνει το παραμικρό.

Όλα ξεκίνησαν μετά από έλεγχο της πυροσβεστικής υπηρεσίας που βρήκε το σύστημα να μην είναι σε κανονική λειτουργία. Ακολούθησε στις 12 Δεκεμβρίου 2013, έγγραφο των δύο διευθυντών προς την τεχνική υπηρεσία του Δήμου, το οποίο κοινοποίησαν στην δημοτική επιτροπή Δήμου Καβάλας, τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, την πυροσβεστική υπηρεσία, τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων των δύο σχολείων.

Σημειώνουμε ωστόσο ότι το σχολείο διαθέτει πυροσβεστήρες οι οποίοι είναι έτοιμοι να λειτουργήσουν.

Το κείμενο που υπογράφουν οι διευθυντές του 3ου γενικού λυκείου και του 4ου επαγγελματικού λυκείου, κύριοι Θεοδωρίδης και Σταυράκης, αναφέρει τα εξής:

 

«Σας γνωρίζουμε ότι στα πλαίσια ενημέρωσης του προσωπικού των ομάδων πυροπροστασίας των σχολείων μας επί θεμάτων πυροπροστασίας και λειτουργίας των πυροσβεστικών μέσων του κτηριακού μας συγκροτήματος από Αξ/κό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καβάλας, διαπιστώθηκε η μη λειτουργία του μόνιμου υδροδοτικού πυροσβεστικού δικτύου και του αυτόματου συστήματος πυρανίχνευσης.

Προκειμένου τα συστήματα αυτά να είναι λειτουργικά, παρακαλούμε όπως μεριμνήσετε για την άμεση συντήρησή τους και αποκατάσταση τυχόν ζημιών.

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία».

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Ανακοίνωση ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ για το πρόστιμο των 50.000 ευρώ

Επόμενο άρθρο

Στο λιμάνι της Καβάλας το πλοίο «Θεόφιλος» αφού δεν υπάρχουν χρήματα για τον εφοδιασμό του