• 3 Ιουλίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. Looking for a cutting-edge trading platform? Immediate Edge offers state-of-the-art tools for modern traders.

Δε συμφωνεί ο Ξ. Κροκίδης με τη συγκέντρωση των υπηρεσιών στο ΙΚΑ Καβάλας

 Δε συμφωνεί ο Ξ. Κροκίδης  με τη συγκέντρωση των υπηρεσιών στο ΙΚΑ Καβάλας

Ο διοικητής του ΙΚΑ Ροβέρτος Σπυρόπουλος βρέθηκε το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής στα γραφεία του ΙΚΑ Καβάλας, όπου συζήτησε με τη διευθύντρια Ελένη Μελισσοπούλου κι άκουσε τους εργαζόμενους. Ανέλαβε μάλιστα να προωθήσει τάχιστα την πρόταση που άκουσε, βάσει της οποίας καλό θα ήταν να συγκεντρωθούν όλες οι διοικητικές υπηρεσίες του ΙΚΑ στο ισόγειο του κεντρικού κτηρίου, όπου υπάρχει ελεύθερος χώρος λόγω του μικρού αριθμού των γιατρών του ΠΕΔΥ.

Το σενάριο προβλέπει ότι όλες οι υπηρεσίες του ΙΚΑ που φιλοξενούνται σήμερα στην πολυκατοικία απέναντι από το κεντρικό κτήριο, θα μεταφερθούν στο ισόγειο του κεντρικού κτηρίου, όπου κατά την άποψη των εργαζόμενων της Καβάλας υπάρχει επαρκής χώρος.

Σχολιάζοντας την εξέλιξη ο νεοεκλεγμένος πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ξενοφών Κροκίδης θύμισε ότι μπορεί σήμερα στο κεντρικό κτήριο να υπάρχει επαρκής χώρος, ωστόσο επίκειται προκήρυξη για την πρόσληψη ένδεκα γιατρών ενώ δεν αποκλείεται στο μέλλον να ακολουθήσει κι επόμενη. Ο κ. Κροκίδης σύστησε οι χώροι των ιατρείων να διατηρηθούν και να μη μετατραπούν σε γραφεία διοικητικών υπηρεσιών. Σαφώς και θα πρέπει να μειωθεί το λειτουργικό κόστος του ασφαλιστικού φορέα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα πρέπει να καταργηθούν οι χώροι των αναμενόμενων γιατρών.

Διαβάστε επίσης