Dark Mode Light Mode
Κλάδεμα επικίνδυνων δέντρων
Δηλώσεις Βασιλακάκη στο Ραδιόφωνο της Πρωϊνής 93,7
Βαριά ήττα της Ένωσης με 98-71

Δηλώσεις Βασιλακάκη στο Ραδιόφωνο της Πρωϊνής 93,7

Βασιλακάκης: « Πολλές φορές δεν έρχεται το αποτέλεσμα που αξίζει να πάρεις»

Ο προπονητής του ΑΟΚ Κώστας Βασιλακάκης έκανε δηλώσεις στο ραδιόφωνο της Πρωινής, το μεσημέρι της Δευτέρας, στην αθλητική εκπομπή το «γκολ που δε μέτρησε».

Υποστήριξε ότι ακόμη και η ισοπαλία στην Κρήτη με τον Εργοτέλη, θα ήταν ένα άδικο αποτέλεσμα για την ομάδα του. Πιο αναλυτικά.

Ερώτηση: Άδοξη ήττα για τον ΑΟΚ στην Κρήτη. Θα μπορούσε να είχε πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Απάντηση: Από την ισοπαλία μπορεί και να ήμασταν παραπονούμενοι. Οι ευκαιρίες που δημιουργήσαμε αλλά δε μπορέσαμε να αξιοποιήσουμε, μας στοίχησαν αυτή την ήττα. Η εικόνα που δείξαμε ήταν για κάτι παραπάνω από την ισοπαλία. Είμαστε όλοι στεναχωρημένοι που δεν πήραμε τους βαθμούς. Από την άλλη υπάρχει μια ικανοποίηση που παρουσιαστήκαμε σε μεγάλο μέρος του παιχνιδιού πάρα πολύ καλοί. Είχαμε ετοιμότητα και αν συνεχίσουμε έτσι στο τέλος πιστεύω ότι δε θα έχουμε πρόβλημα στο τέλος.

Ερώτηση: Περισσότερο πλήρωσε ο ΑΟΚ ένα μοιραίο τετράλεπτο- πεντάλεπτο, από το 14` έως το 18` ;

Απάντηση: Κάναμε δύο λάθη και μας στοιχήσανε σε μεγάλο βαθμό. Από εκεί και πέρα ο Αποστολίδης, δεν… έπιασε τη μπάλα. Ο Εργοτέλης δεν μας ανησύχησε σε καμία περίπτωση. Ο Αποστολίδης έκανε μόνο τα βολέ. Χωρίς ο αντίπαλος να μας πιέσει, χωρίς ο αντίπαλος να μας δημιουργήσει μεγάλες ευκαιρίες, βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με 2-0. Το σημαντικό είναι ότι αντιδράσαμε, αλλάξαμε καλά τη μπάλα, δεν παρατήσαμε το παιχνίδι και είχαμε όλη τη θέληση να το κερδίσουμε. Δυστυχώς όπως είπα και πιο μπροστά, δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε.

Ερώτηση: Υπάρχει μια πίκρα. Λογικό είναι.

Απάντηση: Βέβαια υπάρχει πίκρα. Το ενθαρρυντικό είναι ότι σαν ομάδα έχουμε αρχίσει να δενόμαστε καλύτερα. Το πρωτάθλημα είναι πολύ μεγάλο αλλά αν συνεχίσουμε έτσι με τους ίδιους ρυθμούς, πιστεύω ότι δε θα έχουμε πρόβλημα.

Ερώτηση: Η επόμενη μέρα τι λέει στον ΑΟΚ; Έρχεται ο Ηρακλής Ψαχνών.

Απάντηση: Έχουμε ορισμένα προβλήματα ενώ αρχίσαμε την προετοιμασία για το ματς με τον Ηρακλή Ψαχνών. Δηλώσαμε τον Ντιέ να εκτίσει την ποινή του, στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Επίσης προέκυψε ο τραυματισμός του Δημήτρη Πλιάγκα. Έπαθε θλάση με τον Εργοτέλη και θα απουσιάσει. Δεν προλαβαίνει. Παίζουμε Κυριακή- Τετάρτη. Μετά είναι η εμβόλιμη αγωνιστική μέσα στον Απόλλων Σμύρνης.

Ερώτηση: Το κλίμα παραμένει καλό παρά την ήττα στον Εργοτέλη;

Απάντηση: Δεν έχει χαλάσει το καλό κλίμα, σε καμιά περίπτωση. Είμαστε όλοι ικανοποιημένοι από την προσπάθεια που έγινε. Τα παιδιά δώσανε τη ψυχή τους. Στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού φαινόταν ότι εμείς ήμασταν η ομάδα που είχε κυριαρχήσει μέσα στο γήπεδο. Δυστυχώς πολλές φορές δεν έρχεται το αποτέλεσμα που αξίζει να πάρεις.

Ερώτηση: Στη βαθμολογία οι ισορροπίες είναι λεπτές. Πολλά αλλάζουν μέσα σε μια αγωνιστική.

Απάντηση: Εχουμε βγάλει ένα πρόγραμμα πολύ δύσκολο. Με δυο παιχνίδια στην έδρα μας και πολλά εκτός με ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους με μας.

Επίσης όλες οι ομάδες που είναι πάνω από μας, εκτός από τον Εργοτέλη, δεν έχει κάνει το ρεπό της. Από τα 7 παιχνίδια, τα 5 τα παίξαμε εκτός έδρας. Η συγκομιδή βαθμών θα μπορούσε να ήταν καλύτερη αλλά πάλι είμαστε καλά.

Το πρωτάθλημα είναι πολύ μεγάλο και με δυο νίκες μπορείς να βρεθείς πάλι στην κορυφή.

 

Προηγούμενο άρθρο

Κλάδεμα επικίνδυνων δέντρων

Επόμενο άρθρο

Βαριά ήττα της Ένωσης με 98-71