Dark Mode Light Mode

Δηλώσεις Παππά για την απάντηση του Υπουργείου

Στο ραδιόφωνο της Πρωϊνής μίλησε χθες ο εκπρόσωπος της Καβάλα Oil, Bαγγέλης Παππάς σε σχέση με την ανακοίνωση του υπουργείου περιβάλλοντος το βράδυ της Δευτέρας.

Η ανακοίνωση του υπουργείου περιβάλλοντος ήταν απάντηση στις δηλώσεις των εκπροσώπων της Καβάλα Oil, στην αποκάλυψη που έκαναν, ότι οι ομιλίες του Γιάννη Πασχαλίδη και του υπουργού περιβάλλοντος, είχαν στην πραγματικότητα γραφτεί από την ίδια την Ενεργειακή Αιγαίου. Ο Β. Παππάς μιλώντας στο ραδιόφωνο της «Πρωϊνής», είπε σχολιάζοντας την απάντηση του υπουργείου: «Αυτή η απάντηση δόθηκε για να συσκοτίσει και να μπερδέψει τα πράγματα. Το υπουργείο περιγράφει τη διαδικασία της διαβούλευσης, στην οποία συμμετείχαν όλοι οι φορείς. Εμείς όμως μιλούσαμε για τις ομιλίες στην επιτροπή της βουλής, που γράφτηκαν από την Ενεργειακή. Λέει ψέματα ο Γ. Πασχαλίδης, ότι την ομιλία που διάβασε την έγραψε ο ίδιος. Δεν στηρίχθηκε η ομιλία του στην αιτιολογική έκθεση. Έχουμε κι άλλα στοιχεία. Θα τα παρουσιάσουμε αργότερα. Όλη η ομιλία του υπουργού, γράφτηκε επίσης από εκπρόσωπο της Ενεργειακής».

Ο Β. Παππάς αφήνει να εννοηθεί ότι για να υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα της Καβάλα Οil θα πρέπει να περάσουν αρκετές ημέρες ή και εβδομάδες ακόμη.

Ένα σημείο πάντως δεν έχει προβληθεί ιδιαίτερα, είναι αυτό των χρημάτων που οφείλει η Καβάλα Oil – κατ΄ ουσία η Ενεργειακή Αιγαίου – στους εργαζόμενους. Έχουνε να πληρωθούν τέσσερις περίπου μήνες.

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Νέα παράταση για την Δ.Ο.Υ. της Θάσου

Επόμενο άρθρο

Αισιοδοξία Πασχαλίδη για το ΤΕΙ