Dark Mode Light Mode

Διαβουλεύσεις για τον αριθμό των τρακτέρ

Συνεχίστηκαν το σαββατοκύριακο οι διαβουλεύσεις μεταξύ των αγροτών και των εκπροσώπων της ελληνικής αστυνομίας, σχετικά με το συλλαλητήριο που θα γίνει σήμερα το μεσημέρι στην περιοχή του Δημοτικού Κήπου. Τις διαπραγματεύσεις με τους αγρότες κάνει ο γενικός αστυνομικός διευθυντής της Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης Νίκος Σαλαμάγκας, ο οποίος προσπαθεί να πείσει τους αγρότες στο συλλαλητήριο του δημοτικού κήπου να φέρουν από διάφορα σημεία του νομού λίγα τρακτέρ κι όχι το σύνολο των αυτοκινήτων που έχουν στη διάθεσή τους.

Ο κ. Σαλαμάγκας υποστηρίζει ότι θα δημιουργηθεί σοβαρό πρόβλημα στη λειτουργία της πόλης, εάν αυτή κατακλυσθεί από πάρα πολλά τρακτέρ.

Μαθαίνει ταυτόχρονα ότι στο συλλαλητήριο σήμερα, είναι πιθανό να εμφανισθούν πολλά φορτηγά αυτοκίνητα, αλλά και αυτοκίνητα ταξί. Έτσι ασκεί πίεση, ώστε τα τρακτέρ να είναι το πολύ 100, τα οποία θ΄ αναλάβει με την έλευσή τους στην πόλη της Καβάλας η τροχαία ώστε να σταθμεύσει κυρίως στην οδό Βενιζέλου, πολύ κοντά από το σημείο όπου θα πραγματοποιηθεί το συλλαλητήριο.

Από την πλευρά τους οι αγρότες θέλουν από τη μια να συνεργαστούν με την ελληνική αστυνομία, από την άλλη μέχρι και χθες το μεσημέρι δεν δέχονταν τους όρους που έβαζε η ελληνική αστυνομία, για περιορισμένο αριθμό τρακτέρ, πολύ περισσότερο φορτηγών και αυτοκινήτων ταξί.

 

Προηγούμενο άρθρο

Σε ρυθμούς προπόνησης η Ένωση 92-64 τον Φίλιππο Βέροιας

Επόμενο άρθρο

Πετυχημένο αποκριάτικο πάρτι