Dark Mode Light Mode

Διαμαρτυρία προς την Εθνική Τράπεζα

Η Αργυρώ Ηλιάδου διαμένει στην Καβάλα. Τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει προβλήματα σε σχέση με την συνεργασία της με την Εθνική Τράπεζα, προς την οποία επέδωσε χθες νέα επιστολή διαμαρτυρίας.
Σε γενικές γραμμές την ενοχλούν με συχνά τηλεφωνήματα εισπρακτικές εταιρίες, που ενεργούν κατ΄ εντολή της Εθνικής Τράπεζας, κι όταν απευθύνεται στην Τράπεζα, έχει εντελώς αντίθετη ενημέρωση, σχετικά με το υποτιθέμενο χρέος της. Η επιστολή αναφέρει τα ακόλουθα:
Προς την Εθνική Τράπεζα.
Κύριοι, σε συνέχεια της από 31-8-12 αμφισβήτηση οφειλής που σας έκανα για την καθυστέρηση οφειλής μου στην κάρτα ΑΒ VISA 41078800 3380 3460 όπου σας ενημέρωνα ότι τακτοποιήθηκαν με το δάνειο ρύθμισης καταναλωτικής πίστης με αριθ. 0890 4222 523208, στο κατάστημα 890 στη Λεωφόρο Πάρνηθας, Αθήνας, όπου άφησα κατά παρότρυνση της υπαλλήλου Παπαθεοδώρου Αγγελικής και κάποιο υπόλοιπο στην κάρτα για να καλυφθούν κάποιοι τόκοι μελλοντικοί που δεν φαινόντουσαν εκείνη τη στιγμή, την 28-5-10.
Δυστυχώς το βάσανό μου ξεκινάει σχεδόν αμέσως! Μετά από λίγες ημέρες όπου οι εταιρείες σας άρχισαν να με ενοχλούν ότι υπάρχει κάποιο υπόλοιπο τόκων στην κάρτα. Άρχισα έναν αγώνα να τρέχω στις ΕΘΝΙΚΕΣ και της ΑΘΗΝΑΣ και της ΚΑΒΑΛΑΣ για να τακτοποιήσω την εκκρεμότητα μου αυτή, που σημειωτέον στο δάνειό μου είμαι συνεπέστατη παρά τις δυσμενείς οικονομικές μου δυνατότητες! Επί 4 ½ μήνες οι εταιρείες μ΄ενοχλούσαν ότι υπάρχει καθυστέρηση οφειλής κι όταν προσέφευγα στην ΕΘΝΙΚΗ και της Καβάλας και της Πάρνηθας η απάντηση ήταν «όχι μόνο δεν χρωστάς, αλλά έχεις και να παίρνεις!»
Οπότε στην τελευταία μου προσπάθεια τακτοποίησης και επειδή θα έφευγα στο εξωτερικό, μου επέστρεψαν 114,26 Ευρώ.
Οι εταιρείες όμως συνέχισαν να με ενοχλούν και όταν βρισκόμουν Ελλάδα στις επισκέψεις μου στην τράπεζα όπου πλέον φαίνεται ότι χρωστάω, ο υπάλληλος σηκώνει τα χέρια κι αφού ξέρει το θέμα, μου είπε πως πιθανόν είναι κάποιο λάθος του συστήματος!!!
Οι ενοχλήσεις είναι συστηματικές, αγενείς, δεν αναγνωρίζουν τη συνέπειά μου, που φαίνεται από το δάνειό μου και επί πλέον επιβαρύνουν την ήδη κλονισμένη ψυχική μου υγεία (νοσηλευθείσα από το 1997 σε δημόσια και μη ψυχιατρεία).
Περιμένω τις δικές σας ενέργειες και ει δυνατόν Συγγνώμην.

 

Προηγούμενο άρθρο

Από σήμερα οι μαθητές της Πέρνης στο σχολείο της Γραβούνας

Επόμενο άρθρο

Μπάχαλο με τον 2ο όροφο του κτηρίου πρώην ΕΟΚ