Dark Mode Light Mode
Ουδέν νεότερο για την ενημερότητα
Διαφωνεί η Ένωση Συλλόγων Γονέων – Προτιμά την κυριακάτικη Αλφαβητοπαρέλαση
Υποψήφιος ο Σίμος Γιοβανάκης;

Διαφωνεί η Ένωση Συλλόγων Γονέων – Προτιμά την κυριακάτικη Αλφαβητοπαρέλαση

Τη Δευτέρα συνεδρίασε το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Συλλόγων Γονέων εξετάζοντας όλα τα θέματα που απασχολούν τα σχολεία της Καβάλας. Η διοίκηση έλαβε απόφαση για την πραγματοποίηση γενικής συνελεύσεως στις 5 Φεβρουαρίου και συζήτησε για την ημέρα διεξαγωγής της Αλφαβητοπαρέλασης. Το ζήτημα της ημέρας διεξαγωγής προκαλεί εδώ και χρόνια αρκετές συζητήσεις. Έτσι η διοίκηση αποφάσισε να κοινοποιήσει ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία διαφωνεί για την επιλεγόμενη ημέρα του Σαββάτου και αντιπροτείνει την Κυριακή. Εξάλλου, η ημέρα της Κυριακής ήταν προαποφασισμένη για φέτος, ωστόσο κατά τον πρόεδρο της Ενώσεως Γιάννη Τσίρλη, για άγνωστους και ανεξήγητους λόγους ανακοινώθηκε και πάλι η ημέρα του Σαββάτου.

Η διοίκηση της Ενώσεως ερεύνησε την άποψη των μελών περί της ημέρας διεξαγωγής και φαίνεται πως η Κυριακή έχει προβάδισμα. Οι διοργανωτές ωστόσο ανακοίνωσαν ως ημερομηνία διεξαγωγής το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου, χωρίς να διευκρινίζουν τους λόγους. Ο Γιάννης Τσίρλης αναρωτήθηκε για ποιο λόγο ορισμένοι επιμένουν στο Σάββατο, όταν ομολογουμένως η Κυριακή είναι βολικότερη. Ακόμη και ο Εμπορικός Σύλλογος ζήτησε η διοργάνωση της Αλφαβητοπαρέλασης να μεταφερθεί χρονικά, αφού η διεξαγωγή της τελικά δε βοηθά στην τόνωση της τοπικής αγοράς.

Αντιρρήσεις όμως έχουν εκφράσει και οι γονείς των συμμετεχόντων μαθητών, διότι εργάζονται στα καταστήματα της πόλης και δυσκολεύονται να παρακολουθήσουν τη μαθητική παρέλαση. Η Ένωση Συλλόγων Γονέων σκοπεύει να προγραμματίσει συζήτηση των διοργανωτών προκειμένου να οριστικοποιηθεί η Κυριακή κι έτσι να τελειώσει το θέμα.

 

Προηγούμενο άρθρο

Ουδέν νεότερο για την ενημερότητα

Επόμενο άρθρο

Υποψήφιος ο Σίμος Γιοβανάκης;