Dark Mode Light Mode

Διαφώνησαν και στο υπουργείο οι εταιρίες

Πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη το μεσημέρι στο υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας στον Πειραιά συνάντηση σχετικά με τα δρομολόγια των φέρυ μπωτ στις δύο γραμμές της Θάσου, για την προσεχή χειμερινή κι ανοιξιάτικη περίοδο. Η συνάντηση έγινε ανάμεσα σε εκπρόσωπο του υπουργείου, εκπρόσωπο του λιμεναρχείου Καβάλας και τρεις εκπροσώπους των τριών εμπλεκομένων ναυτιλιακών εταιριών της περιοχής.
Ήταν μία αντίστοιχη διαδικασία με αυτή που έγινε πριν από λίγες ημέρες στην Καβάλα. Ήταν ίδια η συζήτηση, δηλαδή δεν είχε κανένα αποτέλεσμα. Αυτό ήταν το αναμενόμενο. Κατά κάποιο τρόπο τώρα το υπουργείο, ειδικότερα το συμβούλιο ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών μπορεί ν αποφασίσει ότι αυτό θεωρεί καλύτερο, στη συνεδρίαση όπου θα εξεταστεί το θέμα των συγκοινωνιών από και προς τη Θάσο, κατά πάσα πιθανότητα τον ερχόμενο Οκτώβριο.
Μιλώντας στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος της εταιρίας «Όσιος Δαβίδ», κ. Φιλιάγκος, διαμαρτυρήθηκε για τη στάση που κράτησαν στη συνάντηση του Πειραιά οι ναυτιλιακές εταιρίες ΑΝΕΘ και Μητσόπουλου. Τις κατηγόρησε για μία ακόμη φορά ότι κοιτούν μόνο τα δικά τους συμφέροντα. Είπε επίσης ότι η εταιρία του αφού έκανε τις προτάσεις της, αποχώρησε. Ο κ. Φιλιάγκος υποστηρίζει ότι για το θέμα πρέπει από τώρα να ενδιαφερθούν οι τοπικοί φορείς εννοώντας ότι εάν δεν ενδιαφερθούν τότε τα δρομολόγια του χειμώνα στη γραμμή στη γραμμή του Πρίνου θα είναι και πάλι λίγα.

Προηγούμενο άρθρο

Και αυτοκίνητο έκλεψαν στο Παληό

Επόμενο άρθρο

Απολογισμός και άλλα από τον Λεωνίδα Παππά