Dark Mode Light Mode

Δοκιμή πολλών παικτών στο φιλικό της Χρυσούπολης

 

Ισόπαλος 1-1 ήρθε το Σάββατο ο ΑΟΚ στο φιλικό με το Νέστο. Αυτή τη φορά με έναν δυνατότερο αντίπαλο ο ΑΟΚ έκανε δοκιμές παικτών. Επρόκειτο για τους παίκτες που ανακοινώθηκαν τη Παρασκευή κι ήρθαν ήδη στη Καβάλα. Εξ αυτού του λόγου η εικόνα της ομάδας δεν ήταν καλή. Ειδικά στο πρώτο 20 λεπτό. Άρον – άρον αντικαταστάθηκε ο «νεοαποκτηθείς» Παπαδόπουλος που ήταν αρνητικός. Με το που μπήκε στο παιχνίδι  ο Αλεξίου έβαλε το γκολ της ισοφάρισης. Είχε προηγηθεί ο Νέστος με γκολ του Μαχαιρούδη. Η πρώτη ευκαιρία του ΑΟΚ έγινε στο 25ο λεπτό.

Αρκετοί από τους νέους παίκτες απογοήτευσαν κι ίσως αποχωρίσουν πριν καν υπογράψουν. Άρεσε μόνο ο Καρλιόπουλος (αμυντικό χαφ από τα Γιαννιτσά). Εντυπωσιακός ο πανύψηλος Γερμανός γκολκήπερ της ομάδας. Παρατηρήσεις έκανε στους φιλάθλους του ΑΟΚ ο Β. Τσάκας επειδή σχολίαζαν αρνητικά την εικόνα της ομάδας στα πρώτα λεπτά. Έρχεται Ισπανός μέσος που στο παρελθόν έπαιξε στον ΟΦΗ.

Την Παρασκευή το βράδυ ο Β. Τσάκας συνάντησε την διοίκηση του ερασιτέχνη ΑΟΚ. Όταν ρωτήθηκε για το ποια εταιρία ανέλαβε το μάνατζμεντ του ΑΟΚ απάντησε ότι δεν θυμάται το όνομα της. Ανακοίνωσε ότι στη φανέλα του ΑΟΚ θα διαφημίζεται εταιρία της Τουρκίας.

Στο πάγκο της ομάδας το Σάββατο ήταν και ο Γιάννης Τζιφόπουλος που όμως είχε ελάχιστη συμμετοχή στο κοουτσάρισμα. Την ευθύνη είχε ο Σάκης Τσιρονίδης.

Προηγούμενο άρθρο

«Νύχτα τρόμου» ζήσαμε με το ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης…

Επόμενο άρθρο

Έρχεται να υπογράψει ο Μπεθάρες - Βόμβα με Εκι Γκονζάλες