Dark Mode Light Mode

Δούλευαν σε νερό ενός μέτρου

Πολλές φορές το προσωπικό της ΔΕΥΑΚ αλλά και η ίδια η επιχείρηση δέχονται κριτική για τις υπηρεσίες που παρέχουν, βασικά εξαιτίας των συχνών διακοπών νερού, πολλές από τις οποίες είναι και απροειδοποίητες. Στις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε αποδεικνύεται ότι το προσωπικό της ΔΕΥΑΚ δουλεύει κάτω από αντίξοες συνθήκες, όπου κι όταν υπάρχει πρόβλημα, να περιορίσει τις συνέπειές του. Τρανό παράδειγμα ότι έγινε στην οδό Ιοκάστης στον Άγιο Λουκά, το μεσημέρι και το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης. Αγωγός ύδρευσης ηλικίας 25 – 30 ετών, παρουσίασε σοβαρή βλάβη. Οι εργαζόμενοι της επιχείρησης δούλευαν έξι ώρες, μέσα σε μία λίμνη νερό, το ύψος της οποίας έφθανε το ένα μέτρο. Αποκατέστησαν τη βλάβη, αλλά και πάλι υπήρχε νέο πρόβλημα, καθως έλειπε απαραίτητο ανταλλακτικό. Η ΔΕΥΑΚ κατάφερε να το προμηθευτεί την ίδια μέρα από τη Θεσσαλονίκη, με αυτοκίνητο ΤΑΧΙ. Έτσι λύθηκε το πρόβλημα, επανήλθε η υδροδότηση στις δυτικές συνοικίες της πόλης, ειδικότερα στον Άγιο Λουκά και τη ΔΕΠΟΣ.

Η ΔΕΥΑΚ υποστηρίζει ότι καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια κάθε φορά που υπάρχει πρόβλημα, κυρίως στην ύδρευση, λιγότερο στην αποχέτευση. Η ΔΕΥΑ Καβάλας είναι ο φορέας διαχείρισης και διανομής νερού, αλλά και της απρόσκοπτης λειτουργίας της αποχέτευσης, όπως φυσικά και της επεξεργασίας των λυμάτων. Είναι μία επιχείρηση η οποία χρόνια τώρα, φροντίζει για καθαρό κι άφθονο νερό, με ορθολογική διαχείριση, απρόσκοπτη διανομή, σεβασμό και ευθύνη για την προστασία του περιβάλλοντος, άμεση εξυπηρέτηση των δημοτών.

Σημειώνουμε ότι αυτό το διάστημα η ΔΕΥΑΚ βελτιώνει το δίκτυο ύδρευσης παντού, στο δήμο Καβάλας, το αντικαθιστά με καινούριο, έργα που σύντομα θα επεκταθούν και σε συνοικίες της πόλης. Το νέο δίκτυο ύδρευσης όπου εγκαθίσταται ή όπου θα εγκατασταθεί, θα περιορίσει βλάβες όπως αυτή που αναστάτωσε την επιχείρηση και όχι μόνο αυτήν, το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης.

 

Προηγούμενο άρθρο

Γλιτώσαμε από τα χειρότερα - Κάηκαν 200 στρέμματα χαμηλής βλάστησης

Επόμενο άρθρο

Νέα αναβολή λόγω νέων διώξεων